16 December, 2015

Enter The Pak Zack

Bagi yang dah follow blog abang semenjak takde lukisan sampailah abang buat komik, mesti kenal dengan Pak Zack. Dia dulu boss abang masa dalam unit lama. Perangai sedikit masuk air, loyar buruk dan gila-gila. Sekarang, dia dah jadi Manager dan jadi boss abang semula. Abang report direct ke dia.

Ini antara salah satu perangai dia di opis. Banyak lagi sebenonya, dah boleh buat buku baq anggg perangai tak semenggah beliau kat opis. Wkwkwkw...Kalau korang ada beli Lanun Ranggi The Book, korang akan perasan, dia dan Pak Zali perangai memang sama. Koh koh koh

Baidewei, Pak Zack memang suka letak tangan dia kat sebelah mulut dia bila bercakap dan loyar buruk. Perangai anime sungguh...~

P/s: maafkan sebab ber-abang kat sini. Perangai kat Fb dah terbiasa, terbawak bawak ke sini. Koh koh koh ~

24 comments:

  1. hahaha masuk air gila bos gituuu. mesti bahagia je kerja dengan dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan saja bahagia, malahan gembira, kelu, pilu, sedih, terharu, sengal, terasa kaya, semua ada. Kakakaka ~

      Delete
  2. eh macam cantik plak pemandangan kat luar office tu. hahaha

    lawaknya Pak Zack! kah3!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lukisan jer tu. Tapi kalau yang bebetul, lagi lawa. Sebab Aujinz malas lukis.

      Kah

      Delete
  3. hehehe...haah, aitu konpius plak jdik abg...sebab terbiasa zyra bahasakan diri kakak...hehehe....mak aii password dia...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkwkwkw.. sori. Dah terbiasa.
      Wkwkwkw

      Delete
  4. Hahaha...best oo dapat boss camtu.
    Boss aku asalkan jumpa mesti borak pasal duit dan productivity. Tertekan ooo!

    Kau patut buat satu jilid komik pasal perangai anime dia tu. Sure aku akan beli. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu... best woo.. boss aku yg sebelum ni pun best. Tapi takde sengal ubi macam Pak Zack. Wkwkwkw

      Takpe, slow slow aku update perangai dia kat blog

      Delete
  5. akhirnya updated gak..hahaha..aunjinz ade keje kosong x sana? mcm best je bos mcm 2..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bero, ini entri kedua akunupdate selepas ko suruh aku uodate, bero.. kah kah kah...

      Kerja kosong banyak, tapi kat unit aku, takde. Huhuhuhu

      Delete
    2. alorrrr....tp aku network (IT) blh ke..hahaha

      Delete
    3. Entah, tak pasti plak kat bahagian IT ada kosong ke tak... huhuhi

      Delete
  6. hehehe rasa kelakar pulak sambil cakap tangan tutup sebelah

    ReplyDelete
  7. aku rasa tu sebabenarnye bukan password..
    tapi memang dia tengah nak mengutuk ko tu bero..
    sukahati je ckp sukatimakpakhang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah bero... emangnya itu passwotnyaaa...koh koh koh

      Delete
  8. Hahaha... pak zack ni baca dak blog ang? Sukahatimakpakhang share password email orang (walopon ang tak share email address dia)... hahah!

    Aku dok usha2 gak background opis ang kat tingkap tu, kot2 la ada lukis kapal terbang ka, belon terbang ka, cun gak ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah.. sebab takde address email dia sebab tu sukahatiaku share password dia. Kah kah kah.. owh, dari opis aku takleh nampak kapal terbang. Sebab, ia terlindung ngan bangunan. Kah

      Delete
  9. dan ojin laa orang yang pening nak kene layan mereka berdua.. koh koh koh

    p/s : windu dik ah laaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. tau takpe.
      Saya pun rindu budak tu.
      Nasib baik semalam dapat jumpa. Huhuhu

      Delete
  10. letak cermin mata dalam peti ais paling tak tahan..hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena kunci laaa peti ais tu. Hahahaha.. kalau dak, beg kerja pun dok dalam tu. Koh koh koh

      Delete
  11. baiklah abang, dimaafkan berabang di sini. password media sosial awak apa pula?

    ReplyDelete
  12. haha.. tu terkejut tetibe berabang ni.. ingat buang tabiat ke apa

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD