11 December, 2015

Harapan dah tak menggunung dah...





Pertandingan Cabaran Komik Online Malaysia 2015 hampir berakhir. Ramai pelukis yang mantop mantop join. Mana taknya, hadiah dia best gila. Dapat join Komik-M der.Tengok lukisan depa, terus abang rasa nak conteng meja sekolah jer. Power giler depa punya komik baq ang. Oleh kerana itu, abang rileks jer lah. Hahahaha...dan lagi abang dah langgo syarat utamanya... kakakaka... salah percaturan.

10 Disember 2015, semalam, adalah hari last undian komik paling popular. . Korang undi abang ke tak? hah? hah? Owh, korang tak undi ya?... takpe takpe. Ada lori ade bas, lain hari abang tebas. Koh koh koh

Tunggu pengumuman siapa yang berjaya hasil undian Juri Propessional. Lepas tu, kita cuba lagi tahun depan, sempat kot abang powerkan lagi skill dan stroke... kalau panjang umur.. wkwkwkw... 




23 comments:

  1. Replies
    1. Syarat paling utama. Huhuhu.. syaria compliant la awok... huhuhu

      Delete
  2. cis.berjaya mmbuatkn aq ttnya tnya rules ap yg dilanggar tewww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu.. rule paling power.. sob sob sob

      Delete
  3. ada langgar syarat ke? dah undi dah....dah klik bintang paling kanan pown...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada.. huhuhuhu.. terima kasih sebab mengundi saya Rietta.. budi yg baik dikenang jua.. wkwkwkw

      Delete
  4. aku undi! hahaha

    haah, syarat apa dilanggarnya? takpe takde rezeki tahun ni, tahun dpn adoo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bero Nadia.. hahahaha.. taon depan InsyaAllah.. huhuhuhu.. syarat utama ontest ni.. syaria compliant

      Delete
  5. hahahaha.... tak undilah pulak.. peace yow~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..takpe. undian untuk komik paling popular jer.. huhuhu *asah parang*

      Delete
  6. Semua orang nak tau apa syarat yg kau langgar tu. Aku pon nak tau. Hahahah

    Kalau next year kau masuk, kau maaaaybeee bakal bersaing dengan aku. Hehehe

    Tapi Jin, menang ke tak menang ke, pada aku kau tetap pemenang di hati aku.

    ReplyDelete
    Replies

    1. Aku langgo syarat patuh syariah bero.. hua hua hua..taon depan kalau ada lagi, harapnya ko pon join sekali ok. Sedap sikit kalau reramI kawan blogger yg join.. hahahaha..

      Ayat last tu ... wkwkwkwkw

      Delete
  7. Huhuh... takpe jinz, taon depan boleh join lagi, hg buat la pinat dah berhijab masa tu, damia pulak dah berpurdah... hah! ;p

    Eh macam ada sambungan, tu pinat tengok apa tu? :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha... baiklah. Pinat tengok apa? Rahsiaaaa... wkwkwkw

      Delete
  8. Sabo ye..biasalah kalah menang adat pertandingan..boleh dah nak prepare utk tahun depan ni hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu.. baikkkk... lambat lagii... wkwkwkwkw

      Delete
  9. Sabo ye..biasalah kalah menang adat pertandingan..boleh dah nak prepare utk tahun depan ni hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni dah kenapa dua kali komen.. dah abang terpaksa gila reply dua kali.. koh koh koh

      Delete
  10. bro, aku undi hang.. Hang champion di hatiku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih Day, jasamu amat ku kenang di dalam hatiku.. wkwkwkw

      Delete
  11. Aku sampai kesudah tak baca sampai habis pun.....
    So, tak undi..
    Sorryyyy, dok nak buat tapi bertangguh haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cit... patutlah aku tak menang.. kah

      Delete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD