11 March, 2016

Sado belum tentu boleh handle .. wkwkwkw




Seekor lipas adalah ultimate evolution species. Sebab tu ramai yang gerun.. hahahaha... 

Entahlah, kat opis aku ramai yang sado, tapi bab nak handle lipas, semua lari.. 
Bukannya lipas tu gigit ponnn...aku jugak yang nak kena handle.. 

Wkwkwkw.. dia cuma berangan nak jadi rama rama jer.. wkwkwkw

19 comments:

  1. are u included in "ramai yang sado, tapi bab nak handle lipas, semua lari?"
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. nope. Aku boleh handle lipas... takde masalah... siap boleh sepak lipas yang tengah terbang.. wkwkwkw

      Delete
    2. Soalan Nad nak tanya sebenarnya, "Awak pun sado ke Abang Aujinz?"
      Hehe

      Delete
  2. aku pun tak sado dan boleh handle lipas.. Selalunya akula lipas terminatornya kalau kat rumah...rumah mana-mana pun..hahaha..XP

    ReplyDelete
  3. masa dia tengah terbang tu sembur dia, mid fly dia freeze

    ReplyDelete
  4. Aku rasa.. Aku mungkin dah start rasa geli ngan lipas. Still boleh bunuh tapi kadang-kadang tindakan luar sedar aku buat aku lompat dulu baru capai seliper untuk lenyekkan jahanam itu..

    ReplyDelete
  5. Aku ni kalau lipas terbang mana kisah sangat sampai dia terbang hinggap makanan...

    ReplyDelete
  6. Aku...hm...aku sangat tak boleh dnegan lipas. Serius terjerit suara pondan habis semua keluar. Entahlah...sebab trauma kenangan masa kecik lips masuk baju kot. Hahaha

    Harap bakal isteri aku tak ada masalah dengan lipas, sebab kalau dua-dua takut, nanti kalau rumah ada lipas siapa nak selesaikan? Takkan nak panggil jiran? Hahaha

    ReplyDelete
  7. aku pun tak berapa kisah lipas nie...to be honest aku nie jenis senang teruja jumpa binatang...haha

    ReplyDelete
  8. Pebenda ntah dgn lipas pun takut *korek idung*

    ReplyDelete
  9. lipas pun takut....-_-..xpaham..haha!

    ReplyDelete
  10. euwwww.jgn jd lelaki kalau takut lipas..hahahah

    ReplyDelete
  11. Rumah sewa aku dekat uni tak jumpa lagi lipas, tapi kelawar. Ya Allah, yg merangkak pun seram macam apa, yang terbang lagi laaa. Keluar suara jantan aku menjerit

    ReplyDelete
  12. hehehe...mmg ramai jugak yang tkut lipas...naseb baek rietta xtkut lipas...tpi byk hewan laen yang rietta kut...

    ReplyDelete
  13. tak takut lipas. dan sangat baik hati sebab selalu biarkan lipas tu berlalu pergi. yerk! geli kot nk penyekkan dia. lepas tu jadi kerja nk lap apa semua.

    ReplyDelete
  14. Awal pagi tadi aku ada pijak lipas yang tengah diam2 menempek di dinding tandas. Lepas kena pijak, dia jatuh ke lantai. Lepas tu aku jirus air paip bersihkan dinding dan lantai tandas. Setel ;3

    ReplyDelete
  15. bero aujinz badan sado sekarang :D

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD