09 March, 2016

Origami Biru 2016 - Episod 3

Setelah berdemam, sakit mata mc tiga hari dan sakit pinggang, akhirnya siap episod 3. Gigih betei aku siapkan walau banyak dugaan. Hahahaha..

Dalam semua episod Origami Biru yang aku buat, ini paling banyak page. 30 page. Jangan kata abang tak payung. Hua hua hua































Episod 4 ( in progress)

23 comments:

  1. Mana Ijan?? aish seksi pulak Adiff basah2 cenggitu. Hm. Hmmm. Hmmmmmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAhahaha..Ijan kan ada ty.. tapi sekejao jer laaa..satu scene jer.. hahahaha.. jangan nak seksi seksi sangat awak. Kah kah kah

      Delete
  2. Ishhh kitorg perempuan mana ada perangai macam tu la tergedik2 gitu. Mana ada laaa. Tadek tadek kitorg maintain cool jugak. Ilusi ni ilusi. Kakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah... mengaku jer laaa Konnnnn.. kakakaka

      Delete
  3. Kalau aku perempuan mesti reaksi aku pun sama juge. Menjerit kuat2 dlm hati sambil cuba maintain ayu. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha... jerit dalam hati jer kalau sengsorang. Kalau kat konsert jer awek jerit kuat kuat... wkwkwkw

      Delete
  4. Ikemen sangat Adiff!!
    Hahaha.
    Siapa tak cair weyh redah hujan semata-mata nak cari payung.
    Adooiiii... Ni yang kena gesa episod 4 supaya cepat siap ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha.. aku nak rehat dua minggu. Demanding betei nak siapkan setiap episod. Wkwkwkwkw

      Delete
  5. Hahahah eh aku ada sorang member perempuan perangai lebih kurang macam si syahnaz ni dulu hahaha! ... dan aku malas nak layan perangai gedik dia hahahah... btw nice artwork ;3

    ReplyDelete
  6. Aku rasa amazed dgn episod ni sbb cerita dlm bentuk diari seorang perempuan. Macam kau pernah jadi perempuan je siap boleh menjiwai watak Syahnaz tu...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkwkwkw.. tak pernah baca diari pompuan, so tak tahu mcm mana depa tulis dalam diari. Tapi banyak baca blog pompuan, so, boleh relate lah apa yg diorang tulis kat blog, sama macam diirang tulis dalam diari. Wkwkwkw

      Delete
  7. Syaz dah angau~ kakaka. Tapi betul ke diari ni peribadi? Diari aku pernah dibaca oleh beberapa orang yang tak kejam.. huhu. Malu kot nak hadap muka diorg lepas tu. Nak marah tak sanggup. Kawan baik kan. T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diari dalah peribadi. Orang yang baca tu mungkin dia tak peduli apa itu personal space awak. kawan rapat maybe? Hahahahaha

      Delete
    2. Diari dalah peribadi. Orang yang baca tu mungkin dia tak peduli apa itu personal space awak. kawan rapat maybe? Hahahahaha

      Delete
    3. Hahaha.. benda dah berlalu. Tapi lagi parah time family ter-accident baca. Tobat dah lepas tu tak tulis diari. Kakaka

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. masa dia selak rambut tu sumpah hensem!
    oke... dgn watak komik pon jadik kalau cenggini...
    kyaaaaaaa! :p :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah.... bawak bertendang awaaaa.. bawak bertendanggg.. wkwkwkw

      Delete
    2. Kah kah kah.... bawak bertendang awaaaa.. bawak bertendanggg.. wkwkwkw

      Delete
  9. huwaa.. huwaaa.. best cite ni.. sedang menunggu episod 4.. ting.. ting..!!

    ReplyDelete
  10. Mohon jgn terlebih cairkan cheese boleh.. satgi hangit pula..
    OH MY..... Lama xbuka ini jadinya.. hahaa
    melting
    melting
    melting
    melting
    melting
    melting
    melting *pengsan* ^^

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD