16 April, 2016

Soalan paling femes dalam kelas


Masa sekolah cukup risau kalau nak buat karangan. 
Terpaksa tanya kawan sebelah.

Koh koh koh...

Dah laaa rajin sangat nak apdet blog,. sekali entri pendek jaaa.. koh koh koh


32 comments:

  1. Waktu sekolah rendah selalu la XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah sekolah menengah pon tanya, mau kena pelangkung.. wkwkwkw

      Delete
  2. Waktu sekolah rendah selalu la XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha.. sebab masa sekolah rendah kita swlalu kompius.. wkwkwkw

      Delete
  3. Mira Filzah tuuu...
    Huhuhuhu...
    Kem salam sikit orang sebelah. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha.. orang sebelah dah femez. Susah sikit..wkwkwkw

      Delete
  4. haha,amboi nama karakter,paling suka buat karangan selang sbb nampak panjang karangan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn.. tapi tak suka selang kalau menulis karangan, nampak macam mengelat. Wkwkwkwkw

      Delete
  5. Risau cikgu panggil gi tulis kat papan hitam je, pendek tak sampai, cikgu g suh ambik kerusi, diri ats kerusi then tulis. Byk kerja dan memalukan, hm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkwkwkwkwkw... bertabahlah awakkk

      Delete
  6. Dah laaa rajin sangat nak apdet blog.. sekali entri pendek jaaa.. Tu pun ambik dekat facebook.. koh koh koh

    Kalau dekat universiti aku rasa soalan paling femes, lecturer nama apa, kelas section berapa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakakkaa.. takpe lepas ni, aku publish dulu kat blog baru kat FB.. wkwkwkwkw

      Delete
  7. Aku sebagai cikgu mmg cukup benci kalau ada murid tanya ni. Dah tahun 3 kot. Aku mmg mengamuk. Lain la budak tahun 1. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi, cikgu Kon ni bakpe ngamuk ngamuk. Kakakakaka... depa tanya jer kot

      Delete
  8. Oooh, nama Mira Filzah tu dah ada orang pakai sejak zaman purba lagi rupanya, baru aku tahu. Thanks for the info Jinz ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha... mestilah ada. Wkwkwkwkw

      Delete
  9. adoiii xcited tgk blog dh update.. sekali seciput jerkk.. huhu.. kechiwaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakaka.. maafkan ahkakkkkk... maafkan ahkakkk

      Delete
  10. fuh, clasmate nama mira filzah...hehehe....haah, biasa jgak dngan soklan tu...selang ke xselang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhehe.. so, nak selang ke tak selang?

      Delete
  11. mira filzah? hahahah. selang apa ni? kenapa aku mcm tak faham hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakaka... selang barisan bila buat karangan laa beronadia. Wkwkwkw

      Delete
    2. Kakakakaka... selang barisan bila buat karangan laa beronadia. Wkwkwkw

      Delete
  12. dulu time skolah malas nak tny.. kalau tny sama ada dpt jawapan sinis dr cikgu or kena death stare dr kawan2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sinisnya kengkawan. Tanya pun x boleh? Hahahahaha

      Delete
    2. Sinisnya kengkawan. Tanya pun x boleh? Hahahahaha

      Delete
  13. gua kena selang sebab tulisan kecik..kalau tak selang nanti nampak mcm pendek ciput je karangan tu..huhu

    ReplyDelete
  14. tanay kawan sebelah ada makna ni hehe

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD