18 March, 2010

Pemusnah diet



sempoiiii!!!!..
Beger Oblong nama di beri, rasa dier enak macam prosperity
aku pokus gambo pada iklan..tapi masukkan sikit gambo awek sebelah kanannnn...dasar jantan!


Aku suruh brader tue letak black pepper lebih sikit..letak lelebih bior perut sakit..
..abang tue kate..hentam jer laaa labuuuu...Ada mayo..Jahanam diet aku..

Dah rasa sekali terasa nak lagi.. sudah sudah le lanun..nanti diet ko tak menjadi
esok lusa aku nak try lagi sekali..susah susah ..nanti aku buat sendiri..

Black Pepper sos..mana mau beli?

27 comments:

  1. hahaha...bullet penah dengar oblong ni sekali time lepak ngan jiran jual bege tapi xpenah lak try...tapi nampak cam sedap je la...

    ReplyDelete
  2. kat setiawangsa byk beger neh.

    rm3.50 satu. kan3..?

    aku tak penah try. avoid daging!

    muahaha!!

    **psst : beger, kalau ayam, tak feel!**

    ReplyDelete
  3. Iena:

    best best...rasa nak lagi..

    ReplyDelete
  4. avid:

    hahahahhaha.. err..beger ker awek tu?

    ReplyDelete
  5. Fen:

    apesal??..terhantuk meja?

    ReplyDelete
  6. Bullet:

    best bro..tak yah ko tunggu prosperity beger hujung tahun...

    ReplyDelete
  7. Nini:

    ha'ah..
    murah jer...berbaloi..
    isk..yang itu beger ayam..pun mabeles ..

    ReplyDelete
  8. perhhh memang layan nih kalo black papper sauce :) yum!! yum!! :)

    ReplyDelete
  9. Ieda Al-habsyi:

    memang layannnnnnnzzzz.....

    ReplyDelete
  10. pergghhh... bapak sdap gambo burger ni..

    tbe2 trase ingin menaiki moto lalu singgah ke kedai burger berdekatan..

    sdap nyer....

    ReplyDelete
  11. wah sgt heaven rasenyer...
    cait...baik hang x yah diet...

    ReplyDelete
  12. dia pakai sos special, brown sos namenye.... black paper tu penambah rase je....

    ReplyDelete
  13. SlackerZ:

    sila sila singgah...jangan tak singgah..

    ReplyDelete
  14. syaf:

    diet diet jugak...sekali sekala teringinnn..

    ReplyDelete
  15. Kniedaz:

    memang sedap..akak kena try.. :D

    ReplyDelete
  16. a-m-i-r:

    wah..lame tak singgah sini yer.. bz yer bang... :D

    ReplyDelete
  17. cik Aida:

    alaaaa.. sekali sekala...

    ReplyDelete
  18. adalah mmg sunguh sedap buger tuh..nasib oblong tak der dlm peti ais aku...setakat tumbuhan +blek pepper+mayonis semua da tersedia menanti tiket tuk menetap kat dlm tubuhku.....mati la gini..byk tul penghuni dlm petia ias tunggu giliran nak amik tiket masuk perut aku...

    ReplyDelete
  19. nak bole tak?oderkan cc satu plsssssss...


    oh..nanti cc link kan kamu kay?lalala

    so sebagai upah..nak burger nie satu!ahaks

    ReplyDelete
  20. wow sedapnya beb..ko saja nak kasi aku teringin kan...huhuhuhuhuhu beli tuk aku satu cepattttttttttttttttt

    ReplyDelete
  21. memang sedap.. 100% daging/ayam.. marbelos

    ReplyDelete
  22. eryn:

    ko memang..pantang nampak makanan...hahahha

    cik cumey:

    nanti saya belanjer yer..

    theywe:

    tau takpeee...hohoho

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD