04 March, 2012

Layankan jer laa, nasib baik kau comel...

Di suatu malam yang hening di Sabtu Malam Ahad..
makhluk yang satu memang dah duduk depan telebesen, yang sekor lagi baru nak terkising kising mintak remote nak tukar siaran..




*Macam tu, Along tengok bola esok jer laa, esok Astro ada bola, Adik nak tengok Sin Chan. Kat rumah Wan ada bola juga Along, Pak Cik punya. Adik selalu bawak pergi taman. Main dengan kakak. Atok pon main sama.*


Terpaksa berebut TV dengan Mem Kecik sebab nak tengok bola. Tapi terpaksa beralah juga sebab hujah hujah dia yang comel comel. Rasa nak jer aku picit picit budak tue.

Terpaksa aku "tengok" secara online di Twitter dan Facebook. Haru haru.. Nasib baik menang.. kalau tak, memang jadi bola laa budak tue..

26 comments:

  1. Hahahaha..teringat semalam tengok balik video - video lama adik bongsu ai sama - sama. Camnilah dia cakap. Kelakar okk! Dia sendiri tergelak tengok dia cakap haha.

    ReplyDelete
  2. Nasib baik aku x suka tgk bola. Lol.

    ReplyDelete
  3. ahahaha..comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. ehehe mmg kalah la kalau berlawan ckp dgn budak cute lagi comey nie...cun jer pelat dia tue kohkohkoh...

    ReplyDelete
  5. gua tak pernah tak suka kartun lu.. memang comel.. miaoww..

    ReplyDelete
  6. yeah! sokong dak kecik tuu..
    haha..
    comel giler..

    ReplyDelete
  7. amboi amboi amboi..nak membola kan anak oghang!

    ReplyDelete
  8. abo aje laaa an ile akap an udak ecik an...

    ape daaa aku cakap dah mcm budak kecik..hahaha

    ReplyDelete
  9. satu hari nanti kau kena letak muka dak kecik tu real2 kat sini, aku nak tengok!!!

    ReplyDelete
  10. haha.. ni kes nak tgk arsenal lah ni ek... cis... liverpool kalah =..=" .. hahaha

    ReplyDelete
  11. Saya setuju dengan ikarul mukminin !

    ReplyDelete
  12. ape kiut benor budak kecik ni..@__@

    ReplyDelete
  13. baHAHAHA...budak apa laa dia thu..nk seronok jee..layankan jee..diorg bijak bercakap

    ReplyDelete
  14. hahahaha. bola lain pula di mksudkan

    ReplyDelete
  15. comel lukisan.

    jumpa lagi satu blog yg menarik camni selain thesharkonx.com dan contengconteng.com

    ReplyDelete
  16. budak skrg ni lagi bijak jawapan nyer dr kita..hehe..

    ReplyDelete
  17. haha nasib baik comel.. kalau tak comel? :P

    ReplyDelete
  18. haha sabar je lah.. beli la tv kecik bagi dia.

    ReplyDelete
  19. shinchan xde ulangan..HAHAHAHAHHA..sbb NT7..cmne aku tahu???sbb itu citer fav aku..koh koh koh

    ReplyDelete
  20. Mem kecik mmg selalu menang

    ReplyDelete
  21. nak tak nak terpaksa la beralah along nye.. haha. konfem xkan menang kalau mem kecik yang pegang remote. ;p

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD