29 November, 2009

Kalau aku seorang hero..

Lepas aku balik dari menonton cerita Ninja Assassin aku teringat ingat dalam mimpi betapa coolnya heronya si Hujan tue keluar dari bayang bayang. Teknik kluar dari bayang tue belum lagi ada dalam mana mana cerita sebelum nie.

Dan lagi teknik berlawan yang huru hara tapi cool tue amat best. Balik rumah plak dok takde ape nak buat aku layan plak Star Wars. Perghh..layan beb. Aku memang peminat Star Wars.

Dok melamun tue, aku bayangkan macam mana laa hero yang kacak macam aku nie kalau jadi watak utama. Tapi malangnya, takde plak pengarah yang nak bagi aku jadi watak utama.

Aku kontek James Mcteigue ngan George Lucas bitau aku nak watak hero untuk next filem diorang tapi diorang rejek secara baik sebab diorang kate aku hensem tahap dewata. Diorang takut pelakon macam Rain, Hayden Christensen ataupun Brad Pitt tak leh cari makan..

Perangai..macam Cipan!

Okeyh..lupakan tue..kembali kepada watak yang aku cadangkan..kalau cross concept.. Ninja Assassin di tambah dengan elemen Jedi Star Wars. Korang agak agak macam mane?

***
Macam nie laaa...

Alah fail plak..Ninja pakai cermin mate..

Hah hah..amacam okeyh tak?
Kalau watak Rain dalam Ninja Assassin di namakan Raizo..
Watak aku nie aku nak namakan macam...errr..

Lanun + Jedi + Ninja = LanJeNin
Mat Jenin?..tak best

Lanun + Ninja + Jedi = NunJaDi
macam tak jadi..

Lanun + Jedi + Ninja = NunDiJa
Tun Teja?...

erk..
.................
.................
..........................................

Macam Hampeh!

12 comments:

  1. ensem tahap dewata?hehe
    kagum neh....btul la kate director2 tu...
    camne hero lain nk cr mkn nnt~isk

    ^_~

    ReplyDelete
  2. kan aku dah pesan :-w klu nak berlakon roger je aku :-w degil sungguh... huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Lanun+jedi+ninja = hang Lekiu... amacam ok tak...ahaks...

    ReplyDelete
  4. wuhuuuuuuuuu
    best x cite tu?
    komen cketttttttt

    ReplyDelete
  5. haper nk jadi pelakon? hang kebun oklah hee..!

    ReplyDelete
  6. Anakcikmad: ahaks...kan kan kan..

    AnonYangMisteri: hahahha.. biler offer tue..meh aku nak recall balik

    zul: errrr..bolehlahhh...

    porcupine: errr..citer yang mane satu?..Ninja assassin ke star wars..

    Si Budak Aboi: hang kebun?..hang kebun pun hang kebun laaaa.....

    ReplyDelete
  7. kalau yg susah nk jadik tu..hihihi...

    idop ni kalau la semudah kalau... alamat huru hara la.. yg tu nk macam tu, yg ni nk mcm ni...
    (melalut apela ptg2 isnin ni ekk..huhu)

    ReplyDelete
  8. Miss Nurul : aaaaaaaaa..........?????????

    Richeal Phil @ Ritz ^-^: penat aku pilih fesyen....sob sob sob...

    ReplyDelete
  9. lama aku xmenyinggah umah hang no...hari nie baru dan..tue pun sebab aku mc..semalam jammed teruk siut...dari taiping sampai sungkai 150km..menjawab la aku nak datang keja kan..

    ahahahahahah ko jadi lanun somalia dah la wei...ada talent gak tue...

    ReplyDelete
  10. Purplelicious : ahaks.. aku ingat hang nak cuti sampai akhir taon...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD