29 November, 2009

wayang lagi.. New Moon



Hah..Aku tak tau kenape ramai aweks aweks berebut nak tengok New Moon. Siap pijak kaki aku lagi berebut nak beli tiket. Agak agak laaa cik kak oii.. aku pun nak tengok wayang gak..

No mercy.. tiket yang aku beli memang last last..hahahha..(gelak jahat..)..empat seat sekali untuk kawan kawan aku. Tapi tak syok sebab aku duduk seat dua row dari skrin. Sakit tengkuk aku mendongak. Tapi kawan kawan aku lagi sadis..seat paling depan..kesian depa..ahaks.. Sarsa, Man ngan Ain..sorilah beb..lenkali aku pegi awal sikit..khohkhohkhoh..

Citer dier selo..jiwang karat punye.. Khas untuk awek awek yang tengok semata mata nak tengok hero dia yang diorang kate hensem tue. Aku pun kacak gak..tapi takde plak awek pandang..sob sob..

Aku tak tengok citer Twilight yang first. So aku sedikit lost laaa jalan citer dia. Lepas nie mungkin..mungkin kot aku beli DVD Twilight yang first. dan lagi..citer tue tergantung pada hujung..ada sambungan laa tue.

So..aweks aweks sekalian, yang suka tengok hero hensem tue..bolehlah pergi tengok ya. Tapi tunggu laa dah sejuk sikit. Sebab tiket dier macam hot dog panas. Laku sungguh!

***
Teringin gak aku bukak panggung wayang sendiri. Giler punya ramai orang kluar rumah tengok wayang. Diorang tak reti tengok TV kat umah ker cuti cuti nie?

7 comments:

  1. hehe...mestila tergantung~
    sbb ada 2 lagi sambungan movie tu~
    ^_~

    *komen peminat setia twilight series~hehe

    ReplyDelete
  2. Si Budak Aboi : bolehlah menahan...

    Anakcikmad : wahhh.. peminat setia..nie mesti pasal hero dier hensem kan kan kan...

    ReplyDelete
  3. ahhahahaah aku tengok torchlight tok aku ja wei..xdan lagi nak p tengok twilight tue...hari rabu nie baru berangan nak p tengok 2012..huhuh gila ketinggalan kan..

    ReplyDelete
  4. Purple : pie laaa..wajib tayang pun dah nak abeh hang nie...

    ReplyDelete
  5. Salam,and Hi!!!

    Kehadiran kiz kat sini adalah nak mempromote blog sendiri dan menjenguk sesama blog..

    Jadi kalau sudi tu datanglah jenguk2 kat blog kami di
    www.kizgarden.blogspot.com

    Da datang tu jangan lupa jadi follwers kiz juga ya..Dan klik2 nuffnang kami juga,t bagitau kiz and kiz akan balas balik klik2 tu OK..

    TERIMA KASIH

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD