12 February, 2010

...ape yang ko buat??????

Aku tengok Nescafe ngan menu tetiap pagi, pun dah tak lalu.
Aku menghadap laptop nak kutip cukai kat MyTown pun dah tak kisah..

Aku pandang PC nak buat report pon dah malas.
Aku cuma termenung...termenung dan termenung..

"Ko nie kenape?.. macam tupai mati bini?"
soal Pak Zali.

"Tupai mati bini pun ok..ade gak dier bini sebelum tue.."

"Abis tue?"
soal Pak Zali lagi..

"Portgas D. Ace dah mati....."

".................??????????"
...Pak Zali ngan muka blurr...

***



 
Chapter 574 : The death of Portgas D. Ace


Oda sensei...ape yang ko buat nie!!!!!

18 comments:

  1. tuh la pasal. out of all character dalam one piece nih, ACE plak yang mati. gler sedey+terkezut. hurm... maybe pasnih ada banyak lagi kejutan agaknye..

    ReplyDelete
  2. hahahaha gila tegar katun kan...aku kena nasihat bb aku nie..jangan tegar cam uncle lanun nie...

    ReplyDelete
  3. perghhh...
    same dgn my rumate..bile tgk cite one piece mesti gelak sekor2..pas2 duk je mengadap laptop..sengal tul..huhu

    ReplyDelete
  4. hiun nasibla aku bukan peminat katun2 nih!!!

    ReplyDelete
  5. tolong laaa... kuar la crew dia suma :| :|

    mana zorro?? ngan yg lelain? :(( :((

    seb baik ACE jer yg mati, kalau penulis ngan pelukis dia mati? owhh my GOD owhh my GOD <--ayat cite sempit :| :|

    ReplyDelete
  6. Aidi-safuan: itu laaa pasal....hunsff hunsff hunsff..

    eida : aaalaaaa... bukannye leh kontrol pun bb hang bila dah beso nanti..

    wanie-sang : gelak tue ubat..memabca di laptop adalah amalan yang mulia...(...alaa..ade kasut terbang..)

    ReplyDelete
  7. Sue : kena layan skali skala....:">

    iena : ape yang dasat?..

    ayudeadwish : epi nu year..

    Fen : ape..????

    Man : hahahhhaha.. kalau Oda mati..nak wat cam mane...ahaks..

    ReplyDelete
  8. tah ar tak tau nak komen..aku bace dialog ko ngan pak zali jer pastu aku tak paham,pastu aku terus klik komen aku pun komen..ni la hasilnyer...komen mcm gampang kan aku wat cetpodah tul ko neh eryn...

    weh ko capture ar no tu...kot kot jantan lak leh menang elok gak tu...kang ko kolek adiah kat aku lepak chill kat sunway nanti..aku ajak la laki aku kot ko malu lak kang....aceh wah bajet ko leh menang la tu ehhh..kalau ko menang tak mo adiah tu, aku beli la ko boxer renoma...kekeke yg tu jer aku mampu pon....tu semua kalau la ko kan!!!

    ReplyDelete
  9. eryn : boxer renoma??... wahhh klass gitu...aku nak nak nak..nanti aku gie screen capture eik.. :">

    ReplyDelete
  10. dak Aboi : OIc...layan Naruto Gak..tapi OP..tetap yang pertama.

    Avid Gunner : macam selalu..

    iena : kalau tauuu takpe...

    Lia : ape yang tak senonoh????...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD