09 March, 2010

Previu..

Tadi aku timbang berat badan..
hasilnya..

Ko jangan main mainkan perasaan aku Penimbang. Aku campak ko dari Tingkat 13 kang!

Aku terasa masa tue, penantian aku untuk makan nasi sudah berakhir. Aku dah berazam takmo makan nasi sampai berat aku 65kg. Hasil timbangan dah kurang dari tu.

Aku tapau nasik sayur dan kari kepala ikan. Air Sirap Limau nak bawak balik opis. Aku tersengih sampai ke telinga.

Bersambung.....

14 comments:

  1. perghhhh...kagum giler!!!!!!!!!!
    dah kurus!dah kurus!!!

    ReplyDelete
  2. la hai... tgk turn cikit terus g tapau nasi ek... sbo jela...huhu

    ReplyDelete
  3. piwwit,.

    dah tlebih target dah tuhh..,.

    lama x singgah sini,.
    baru kmbali ke arena blogging,.,eheheeh

    ReplyDelete
  4. pas kau tapau nasik tuh, pasti berat kau naik 2 kelo kan..??

    ngeh2!!

    ReplyDelete
  5. ujinnnn...saya pn mo dayet jugakkk..dah gemukk :((:((

    ReplyDelete
  6. makkkkkkkkkk... dekat2 berat aku.. hik3.. x nak mkn nasik jugak... hish3
    jap2.. megi saya sudah kembang..~ lalalala~

    ReplyDelete
  7. wei bagi ah tip camno ko leh turun berat badan ni... cepat ah bro... aku tgh sengsara mengangkut perut ni...

    ReplyDelete
  8. apesal ko lagi kurus dari bullet ni
    xleh jadik ni
    nak berazam gak
    nak kurus bawah 60

    ReplyDelete
  9. weh sumpah nak tau ape rahsia ko..aku nak gak....giler kagommm jap kan...jangan buang penimbang tu..aku konon today nak wat detox haram jadah tak jadik..aku melantak due ketul kfc penyudahnyer...epal depan aku ni langsung tak naik napsu mencekik aku la...huwaa bantu aku...peha aku mcm kayu balak kat hutan pahang da...

    psst aku maseh ingat aku utang adiah giveaway..aku da tulis setiap penjuru rumah aku hutang adiah kat ko....harap ko jgn menanti..sampai time aku bg tau biler aku pos ko ekkk..jangan tunggu

    ReplyDelete
  10. owh...dan dan tapau nasik dgn kari...hahahaha...bro...jgn menum aisla...maintain berat tu...^_^

    ReplyDelete
  11. okla tu..lelaki 63 - 65 kira kurus la tu...

    ReplyDelete
  12. tp berat aku still 34...cmne

    ReplyDelete
  13. giler ahh... ahhh giler ahh.. giler dowhhh ..
    argghh.. giler ahh.. ahh giler.. giler ahh ahhh

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD