20 April, 2010

Entri cepat

Aku dalam kelas Training nie...tapi aku nak apdet blog gak.. trainee aku semua tengah dok bz jawab soalan merapu aku...muahahahha..

dah dah..tengok gambo jer laa eik!

 Selepas tol Nilai, sebelah Shell


 Blueberry snow ice..
Ouh.. tetiba air liur aku meleleh...
Jom gie Iceroom...huhuhu

18 comments:

  1. lapar!!!en.aujinz sila belanje aiskrim itu!!!

    ReplyDelete
  2. ko agak2... berbaloi x aku dr ampang ke sana semata mata nk suh ko blanje blueberry snow ice tu??? :)

    ReplyDelete
  3. wehh!! aku yang dulu hari2 lalu ice room 2 x singgah2 pon.. ko da g ojin??? demm it!! mendahului ak nmpaknye

    ReplyDelete
  4. Jue:

    hohoho.. sekali sekala...keh keh

    tahniah.. mendahului yang lain..

    ReplyDelete
  5. Bullet:

    nanti Bro..esok last sebelum aku bercuti..
    aku bagi klu..ko berebut laa ngan Mish... :D

    ReplyDelete
  6. wanie-sang:

    boleh..sila tunggu 25... ♪♫

    ReplyDelete
  7. Mish:

    errmmm.. baeklah..nest entri untuk klu seterusnya..

    ReplyDelete
  8. izan salleh:

    ape lagie... moh laaa kiter..

    ReplyDelete
  9. Iena:

    tak berbaloi...tapi kalau ko dari Ampang datang sini belanje aku eskrem tue..memang berbaloi balooi..

    ReplyDelete
  10. Aki:

    yang ko lalu jer tak singgah kenape???

    ReplyDelete
  11. haa hari tu pergi nilai sempat singgah ice room nih.. best2..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD