03 July, 2010

Pengaruh tak baik kepada boss sendiri..

Aku pekena mangga Pakistan yang Pak Arif bawak balik dari Karachi. Sedap weh. Aku dapat Fridge Magnet Pakistan gak. Tapi macam biasa jer. Macam Lencana besi sekolah Rendah aku lekat ngan magnet jer.

Samada Pak Arif kurang arif pasal seni atau Pakistan tak reti buat Fridge Magnet sendiri. Aisyeh..terkutuk plak.. terima kasihnya idak.

Sambil menghiris mangga, aku pelawa Pak Zack.
Pak Zack konsentret ngan laptopnye.

"Pak Zack oii.. meh la pekena mangga nie!"

"makan dulu..makan dulu.."
jawab Pak Zack.

"Huish..tekun. Baca Email dari makwe ker?"

"Ha'ah.."

"Ida ke?"
soal aku sambil menyuap mangga ke dalam mulut.

"Maria Ozawa!"
jawab Pak Zack pendek.

Aku tersedak sampai isik mangga terkeluar dari hidung.
Sheet!

Dier dah Google ker??

14 comments:

  1. ouh pak zack
    gile advance!
    hehe..

    ReplyDelete
  2. pak zack saja cakap maria ozawa padahal dia tengah google mariam ogawa

    hahahhahahhah

    ReplyDelete
  3. semua angkara ko!

    orang muda tak guna!

    hahahahaha






    >>____________<<

    ReplyDelete
  4. maknanye hasrat die nak jadik penpal maria ozawa da tecapai la ye?keh3 :P

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha...
    tak bole uncle zack ni..
    asal mesti maria ozawa??

    ReplyDelete
  6. kie-Yu:

    anak buah dier punye keje laaa tue..
    huhuhu

    ReplyDelete
  7. wanie:

    kalau dier bace tulisan Mariam Ogawa, aku rase, lagi teruk laa dier..

    huahuahua

    ReplyDelete
  8. xtionkamen:

    aku rase laaa...

    ReplyDelete
  9. farid MOFASAD;

    ape?..Ape?..

    [buat muka inesen]

    ReplyDelete
  10. aleen:

    ..hah?..iyer ker?..
    muahahahha.. jahanam aku!

    ReplyDelete
  11. alvin:

    baek..lepas nie aku suruh dier jadik penpal Maya Luna plak..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD