19 December, 2010

Adegan yang tak ingin korang lihat..

Huh.. berjaya juga sampai ke rumah. Perghhh.. best dapat cium bau tilam aku yang masam. Aku baru balik dari buat tugasan di Sibu. Kalau di bandingkan Sibu dengan Kuching, aku lebih suka Kuching lagi. Tapi takkan aku nak ke Kuching bila tugasan di Sibu kan. Ngengada laa tue namanya.

Korang pernah tak rasa loser sekali sekala dalam hidup korang. Aku ada. 
Masa di hotel Kingwood Sibu, aku menghabiskan masa suku jam menghensemkan diri. Almaklumlah.. keje aku nak kena jumpa awek awek cun. Ofkos laa kena hensem hensem.

Masa turun, aku singgah toilet  di lobi hotel untuk lepaskan hajat. Mengada ngada. Masa kat bilik tak nak pulak dia terkucil. Singgah di toilet lobi hotel.
 Aku sangat tak suka design toilet yang tolong semburkan air ke punggung. Geli der..sape laa yang bijak design toilet macam nie. Kalau aku jumpa, aku sepak sepak lutut dia.

 Aku rasa, toilet di Alamanda lagi mesra punggung dari toilet yang aku jumpa di Sibu. Tapi nak tak nak, terpaksa jugak laa guna. Takkan aku nak tahan. Itu kecik punya hal.

 Selepas menunaikan hajat, aku tak jumpa paip. Yang ada cuma pili di sebelah mangkuk tandas. Ahh.. pulas jer laa.. bukannya susah pun..


 ..tapi aku tak tau, yang toilet Sibu bukan macam toilet Alamanda. Di Alamanda, korang pulas macam mana kuat pon pili dia, air dia takkan menyembur sampai ke atas. Tapi toilet Sibu.... grrrr...


 Serius..aku rasa masa tue macam nak pijak paip kecik kat toilet tue.. Paip kecik tue sembur air tepat kat tengah seluar aku. Argghhhh....dah macam aku kencing dalam seluar. Seluar dah la kaler coklat. Grrrrrr..

Terpaksa aku lepak setengah jam dalam toilet semata mata nak keringkan seluar. Muka hensem hensem bergaya takkan nak berjalan dengan seluar basah macam tue. Giler ape. Mau jatuh merudum saham aku...grrr..

Setengah jam Pak Ariff membebel dengan aku sebab lepak lelama dalam toilet.

***

Dan, sebelum flight balik ke KL, aku singgah di toilet di Lapangan terbang Sibu.
Episod yang sama berulang kembali.
Banana fruit two times..
Grrrrrr....


Serius..kalau aku jumpa sape yang design toilet tue, aku sepak sepak lutut dia!


43 comments:

  1. ojinz, aku nak ikot ko tendang orang yg cipta tandas nih..
    plez2..


    aku prefer tandas cangkung...

    ReplyDelete
  2. @cik 18:

    jom jom.. kita sepak lutut beliau...
    muahahahahha..

    ReplyDelete
  3. :)):)):)):))

    moral of the stori, sila stendbai suaq jins dengan spender for de fes time masuk toilet asing

    HAHAHA =))

    ReplyDelete
  4. kehkehkeh....
    klaka la....adoi guling2 ni..
    jgn la sepak lutut die..
    oku terus kang...

    ReplyDelete
  5. nk gelak bule? hahhha~ :))

    xbg? nk gelak gak.. hahhahhahahahahahah~ :)) =))

    ReplyDelete
  6. toilet klcc pun camtu jugak. aku tak suka

    ReplyDelete
  7. 1st time ak xreti nk guna...dh msuk, then ak kuar balik dr toilet..tnye lecturer cmne nk guna. toilet kt PICC putrajaya.....

    ReplyDelete
  8. hahahhahahahaa tu jek aku mampu komen sini...hahahha sambung lagi..

    ReplyDelete
  9. huhuhuhuhuhu

    adehhh

    lalingloi buat ai ketawa la

    ReplyDelete
  10. tu la ko perasan ensem sngt...haaa kann dah...hahahahaa....

    ReplyDelete
  11. @Cik 18:

    maleh plak aku nak google sape cipta tandas duduk.. wakakaka

    ReplyDelete
  12. @fentot:

    haiyyyaaa.. mo pergi opis maa.. bukan balik bilik hotel..

    ReplyDelete
  13. @Mimizuzuhaha:

    ha'ah.. satu kompeni la tue ngan Alamanda..

    ReplyDelete
  14. @Ann:

    hahahhahaha.. berjaya menunaikan hajat tak???

    ReplyDelete
  15. alahai....tak sukanya kalau jadi camtu..kalau ada jaket ke apa ble cover okla..hoh...

    ReplyDelete
  16. @Kniedaz:

    tue laa kak.. sebab tue terpaksa lepak dalam toilet lama lama..

    ReplyDelete
  17. kalo terkucil ok lagi. tapi, biler keluar yg 'hajat besar' mmg aku benci nk mmbuang dlm toilet cm gini T____T

    ReplyDelete
  18. Weh bro...share la kat FB...menarik...:D

    ReplyDelete
  19. uishhhh kejam lorhhhh..
    sepak la punggung die trus..kah3

    ReplyDelete
  20. bahaha aku pnh kne gk. tp kne kt bahu ar.. smpt elak . lol

    ReplyDelete
  21. hahahaha..hye..first time kita dtg komen sini..biasanya kt clueless mumble je..ngee..

    *klakar la post ni*
    hahaha.. :D

    ReplyDelete
  22. @Mai:

    hahahha.. sila sediakan apa apa yang patut...

    ReplyDelete
  23. @Silah:

    itu kejam sangat.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  24. @ Yamasan :

    hohoho.. dah kongsi dah bro.. :D

    ReplyDelete
  25. @FH:

    terer gak eik ko mengelak...koh koh koh

    ReplyDelete
  26. hm, jangan sepak lutut, sepak je otak dia. macam hampeh, tak silap tandas KLCC pun macam tu, tp air dia bukan dari belakang, tp dari depan.. lagi kelakar.. saya sanggup tahan kencing dari guna yang tu.. tandas cangkung pulak lagi kelakar. huh, tensen, jangan lah ikut style barat sangat kan, menyusahkan kita oran timur sahaja

    ReplyDelete
  27. Lia3003:

    ehh.. dari depan?..muahahhaha.. tak perasan..sebab dah tujuh taon tak turun KLCC.. keh keh keh..

    memang nak sepak jer kepala hotak diorang.. dasar kapitalis..

    ReplyDelete
  28. oiii..skrg mane2 pun toilet tu laaaa..HAHAHAHAHHAHAA

    ReplyDelete
  29. haryz khairuddinApril 5, 2012 at 2:43 PM

    dari ko sepak lutut beliau.. baik ko libas gune payung kat bahagian kilang anak dia.. baru thrill. muohoho.. XD

    ReplyDelete
  30. aku pun benci toilet gitu. masalahnya dah makin byk plak kat malaysia nih toilet gitu

    ReplyDelete
  31. aku pun benci toilet gitu. masalahnya dah makin byk plak kat malaysia nih toilet gitu

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD