23 December, 2010

Hek elehhhh...

Aku pandang kiri.
aku pandang kanan.
Bosan weh..

Temankan Pak Zack siapkan advance claim beliau untuk ke Cape Town. Kalau tak kerana aku di lantik menjadi penasihat tak rasmi beliau, malas aku nak ikut weh. Koje melambak tue haa kat opis.

Di ruang menunggu, cuma ada aku dan seorang minah berbaju kurung.

Dek kerana kebosanan, aku pandang kiri, pandang kanan. Bila bertentangan pandangan ngan minah tue aku senyum. Minah tue pandang aku dengan muka takde perasaan.

Ape..tak hensem ke aku?

"Buat advance jugak ker?"
soal aku.

"Tak ah!"
jawab beliau..acuh tak acuh.

Aku mati kutu. Aku harap ayat penyata dia boleh menyambung perbualan. Tapi hampeh.
Aku bersandar pada kerusi dan goyangkan kaki.

Aku pandang dia lagi.
"Dari mana?"
soal aku dengan penuh sopan santun.

Dia pandang aku dengan muka masam.

"Saya dah kawen, anak dua!"
jawab beliau ala ala tegas sambil memalingkan muka.

Waddefaaaaaartttttt...!!!!!


***

Gilo ko apo.. tak kuaso den nak ngurat ekau do..
Perasan betul.. muahahahhaa...

Cepat cepat aku blah dari situ dan lepak ngan Pak Zack.
Orang yang ada Inferiority Disorder nie bahaya.
Dibuatnya polis report kata aku buat Sexual Harrasment kat dia kang..naya.

23 comments:

  1. hahahaha..ala..mst aujinz kenyit2 mata kat dia kan..haha..

    ReplyDelete
  2. tulah ekau...suka sgt gataiiii..hambik ko!.haha

    ReplyDelete
  3. @Ila:

    haishhh.. mana ada..hua hua hua

    ReplyDelete
  4. @cik Kelip kelip:

    mane ade gataiii... aku cuma mesra alam jer..

    ReplyDelete
  5. lain kali jawab macam ni..

    "laaa .. ingat kan baru form 5!"

    ReplyDelete
  6. agknye penah kene kaco kot...tu psl cmtu..hehe

    ReplyDelete
  7. aujinz hnsem sgt tu yg die gelabah...lalalalalal
    tol x tol x aujinz.....
    *dh puji ni x de wt mkn2 ke....ngaaaaaa~~

    ReplyDelete
  8. jawab je.. la.. ingankan anak 5.. haha...

    ReplyDelete
  9. Hahakz!PErasan gile seyh!!!
    bajet dia hot sangat la tuh..hmm
    ada gak eh org cmni..

    Jom sini,
    Misteri Tikus Bergerak

    ReplyDelete
  10. hahha~ sombong nye.. org tnya, jawab jea laa..

    adoiii.. org tnya dr mana, p jawab da anak dua..

    awk tnya dia, awk BM SPM dulu dpt brp? mesti banyak kn.. sbb tu xpaham soalan..

    ReplyDelete
  11. aujinz buat muka hensem kot,tu yang dia naik hantu

    ReplyDelete
  12. @Silah:

    puji kena ikhlassss.. hua hua hua

    ReplyDelete
  13. @Encik MamaT:

    aku nak jawab macam tue gak.. tapi kang dia jawab "Hasben I ada kereta lima bijik!"

    naya aku.. muahahha

    ReplyDelete
  14. @cik adza:

    uishhh... dah pandai nampakkk..
    tak baek.. kesian diew.. hahahha

    ReplyDelete
  15. @cikgu lia3003:

    mane ade buat muka hensem..
    dah memang hensem...

    muahahahhha.. sila lempang laju laju..

    ReplyDelete
  16. masa pandang dia aujinz buat pandangan badi kot .
    hahaa .

    ReplyDelete
  17. huhhu~ back up nmpk..
    kalo namo layan, jgn layan dr awal..

    tiba emo jawab camtu.. adoiii~

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD