30 December, 2010

Apdet blog laju laju sebelum boss datang.

Ada ke orang baca blog bersepah nie?. Ade ker? Ade ker?
Ahhh.. bajet femes la tue.. koh koh koh..

Sebenarnye, aku tengah tensen tahap Gaban sebab aku tak leh konsentret untuk berblogging dengan jayanya. Kalau menaip pun takde masa, korang bayangkan laa macam mana aku nak melukis, nak menye 'scan' (Ape punye ayat daa..), memphotoshop.. arghh.. tensen der..

Rasa nak berenti keje jer..

***

Tahniah kepala Harimau Muda Malaya. Lu worang rock!. Gua bajet nak dedicatekan satu kartun untuk lu worang, tapi sayang, gua tak sempat. (T_T). Maafkan gua.

Sampai terkangkang kangkang terselak kain pelekat gua melompat malam tadi.
Dah dah.. korang jangan bayangkan.
Buta hati kang.

Gua tak melenting bila penyokong pihak lawan komen macam macam.
Gua cool.
Malaysia pro. Bukan budak budak.

Kita jumpa lain kali wokeyh!

***

Ini pun gua curi masa nak padet blog. Koh koh koh.. Pak Zack half day.
Dah.

Salam!

***

Aku ingat nak sambung balik tulis  Harga Sebuah Cinta laa.. lama dah tergendala.
Boleh?

22 comments:

  1. der, aku pn bangga dengan skuad bola kite..hebat..
    aku pn terpekik terlolong semalam..

    aku bace belog ko okies !
    daaaa

    ReplyDelete
  2. kalau dedicate kan kartun utk yayunk alin,ade mase kann........?
    muahaha,geli!

    ReplyDelete
  3. kalau dedicate kan kartun utk yayunk alin,ade mase kann........?
    muahaha,geli!

    ReplyDelete
  4. patut aku rasa gegaran... kau melompat rupanya... haha

    ReplyDelete
  5. @MiszNorul:

    ahahahaha.. masyeh nok.. gue sayang sama lor.. koh koh koh.. tettt!!!

    ReplyDelete
  6. @aleen:

    lo pon tau kok.. lu gue punye kekasih gelap.. koh koh koh...tetttt!!!!

    gue lukis tue tersengih atas tangga deh.. koh koh koh...

    ReplyDelete
  7. @Encik MamaT:

    perghh.. jauh sampai sane gegarannye.. koh koh koh

    ReplyDelete
  8. aku baca blog ko laju2 tapi aku terlompat perenggan plak.

    dah kena baca balik selo selo.

    ahahaha.:)

    pewit:: malam tadi kan hamster tepon aku lagi weh :) aku dah leh cover shaking. kehkeh. so, jgn lempang aku k.

    ReplyDelete
  9. kita pro..bukan budak2..xyah layan budak2 yg terpekik2 terlolong..

    ReplyDelete
  10. diorg duk bising kat sana.siap awal2 dah main lazer tp kalah jugak..tu la mengata org dia yg lebh!hohoho

    ReplyDelete
  11. harus la sambung!! nk baca ni diari kehidupan ni..hehehe..

    ReplyDelete
  12. hakhakhak....nk gelak je bole x?
    -------

    ReplyDelete
  13. eh tulis la apa mung nak tulis

    dah jangan kacau ai

    ai nak membayangkan yu terlompat2 sampai terselak2 kain pelikat tu okey

    ReplyDelete
  14. @Ila:

    kena baca dari part 1 dulu.. ahaks..

    ReplyDelete
  15. @Wanie:

    uikss.. jangan .. jangannnn...
    jangan tak bayang.. seksi yu!

    ReplyDelete
  16. @Silah:

    uhuhuhuuhu.. ceq bizi deq non.. koh koh koh...

    ReplyDelete
  17. Tsk_Tsk....
    bole x bsyyyyyy.....
    nak katonnnn..huwaaaa

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD