18 January, 2011

Sampai licin diorang kerjekan...

Hobi aku sekarang, mengunyah kuaci. So, aku beli stok kuaci Chacheer yang pek merah tue. Layan derr.. kengkadang, sampai penuh meja aku dengan kulit kuaci. Cleaner pun menyumpah agaknya. Ini opis orang ke opis hamster???..

Syiookkk wooo...yang pek hijau pun, boleh gak menahan sedap..


Stok baru woo..fresh dari dalam pek..



Aku terpaksa keluar opis. Ada meeting dengan staff department lain.
Aku pesan ngan member unit, kalau depa nak makan kuaci, ambik jer laa atas meja.


Balik dari meeting, kengkonon nak pekena laa seround dua lagi kuaci.

Aku angkat dan belek bekas kuaci..
Aikk.. apesal nampak seberang nie???...





Tengokkk!!!
dari penuh bekas...sampai rapat diorang kerjakan..
sign by Kelab 10 tue yang tak tahan tue..
Grrrrrr!!!!

9 comments:

  1. haha.. ganas gila geng kelab tu.. haha

    ReplyDelete
  2. ceh.aku mintak mcflury xdapat2 pe citer?lari topik plak.kah3

    ReplyDelete
  3. hahaha..ksian pkcik ojinz...tp mkn byk2 x rase len ke mulut??

    ReplyDelete
  4. mmg dia bedal smpai licin.... bertuah punye

    ReplyDelete
  5. kahkahkah..nampak seberang tuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  6. hahah geng ah long ke ape nie
    abes dibedalnyer
    terbaik dari ladang
    hahaha

    ReplyDelete
  7. haryz khairuddinApril 5, 2012 at 1:19 PM

    abang aku pon gila x beringat dgn kuaci ni.. sekali beli mau 2-3 pek. hoho.. XD

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD