16 March, 2011

Berhati hati bila follow awek yang ade payung..

Melarikan diri semasa waktu keje memang cool!..
Nak nak atas arahan boss. See.. Pak Zack suruh aku hanto surat ke IPD. Bukan susah pon. Bagi jer kat polis, lepas tue blah..

Yang tak pahamnye, kenape sampai 3 jam??..
Apekah yang berlaku disebalik 3 jam tersebut?

Aku merewang ke Giant. Koh koh koh..

Syiok wooo..

***

Settel merewang, aku on the way ke parking kete. Orang tak ramai kat Giant. Yang ada pun, mungkin macam aku gak, kencing mase keje.. lalalalala..

Aku follow dua orang awek. Cun weh.. saje jer jalan dekat dekat ngan diorang nie. Wangi beb.

Kalau berselisih ngan awek, memang aku suka bau perfume diorang. Selalunya depa nie wangi.. tapi kalau nasib tak baik, ade yang..err...

Awek tue bawak payung kecik yang tak bukak lagi. Kepit celak ketiak. Orang kate sediakan payung sebelum hujan. Tapi itu hari cuaca elok jerp.

Tengah syiokkkk aku layan bau perfume awek tue, tiba tiba payung yang dia kepit celak ketiak melurut jatuh.
Agaknya sebab refleks, dia cuba nak sambut tapi tali payung tersebut yang dililit pada pergelangan tangan menjadi fulkrum dan payung tersebut berayun ke belakang pada kelajuan bunyik..

...tepat pada bank zuriat aku... wat de hel!

Awek tue pusing ke belakang dengan muka cuak.
Aku pulak kontrol hensem nak kaber kaber..

"Eh..sori!..okeyh ker?!"
soal beliau.

"Oo..kiehh"
Suara aku terkepit macam Fasha Sandha sebab menahan senak. Cuba berdiri tegak walopon senaknya Astagfirullah.

"Sori eh.. tak sengaja!"
awek tue apolojaiz lagik.

Aku buat isyarat ok dan berjalan selo selo ke kereta sambil kepit peha.
Watdehel!

Kesian anak anak aku!

44 comments:

  1. kesian anak ko weyh..

    senak mereka!
    hahahahah hak hak hak..

    ReplyDelete
  2. gatal sgt.kan da kene.taim 2 jugak tuhan bagi.hak2 :P

    ReplyDelete
  3. @Erina:

    depa tak senak, depa tersepit, kawe yang senak.. koh koh koh

    ReplyDelete
  4. @Aleen:

    alaaa.. aku tau ang jeles sebab ang sayang kat aku kannnnn.. muahahahhaha

    ReplyDelete
  5. ahaha..tu la gatai sgt..kn da kena... :P

    ReplyDelete
  6. hahaha padan muke...
    kan dah kene
    laen kali jaoh jaoh laa oke hahaha

    ReplyDelete
  7. @Ila:

    mane ade gatai... mane ade.. mane ade... huhuhu

    ReplyDelete
  8. @Nurkaloi:

    alaaaa.. kami jalan sehala.. kena laa ikut.. koh koh koh

    ReplyDelete
  9. kesian. :))


    *cukupla kot satu ayat. :))

    ReplyDelete
  10. hahaha
    x per. yg penting blh produce lg

    ReplyDelete
  11. @Sab:

    Kesian kesiann.. sekeh kang...

    ReplyDelete
  12. @SyuQ:


    hoh... iyer iyer..masih ok.. hahahahaha...

    ReplyDelete
  13. hukum karma tu...len kali jgn gok gatal sgt haha

    ReplyDelete
  14. @Ann:

    mane ade gatallll.. mane ade.. koh koh koh

    ReplyDelete
  15. hahaha....ntah2 awek tu sengaja...hahaha

    ReplyDelete
  16. @Mashy:

    haishhhhhh... agaknye laa kot..(T____T)

    ReplyDelete
  17. hahahahahaha, conpem, awek tu sengaja, sbb sy pun mesti buat camtu jgk, hahahahaha

    ;))

    ReplyDelete
  18. @Cik Lizi:

    hooooooo.. baru ku tauuu.. (T_T)

    ReplyDelete
  19. alahai. T_____T laju2 ke mcm halilintar je?
    lalalalala

    ReplyDelete
  20. maybe dia warning ojin sbb dok usha pastu siap amek bau lagi..
    dah mcm stalker kot..
    hahaha

    ReplyDelete
  21. haaa niat salah..tuhan bayar cash!! agagaga~

    ReplyDelete
  22. cite banyak malas lah...huahuauhaaahahahhahahahaaa

    ReplyDelete
  23. haha..

    sememangnya senak kn..

    mujur anak anak tu xmemberontak..

    hahahahha

    ReplyDelete
  24. @Mashy:

    alaaa.. jalan tue luas.. lagipun kami sehalaa.....

    ReplyDelete
  25. @reine:

    alaaaa... ambik bau jerpppp...

    ReplyDelete
  26. @Yaya:

    errr.. anak anak sihatttt.. Insya Allah...

    ReplyDelete
  27. @Cik Hani:

    takkk.. depa semua dengaq kata.. sob sob sob..

    ReplyDelete
  28. haha..pasnih kene jalan dlm radius 5 kaki jauh sbb takut kene jurus payung terbang...???

    ReplyDelete
  29. koh3..
    pdn muke anda..
    best kn.. nk lagi tak?
    haha

    ReplyDelete
  30. hye awak.....
    geli tak geli tak?wi3 :P

    ReplyDelete
  31. @Mashy:

    tak tak.. kena tanya .."Awak bawak payung tak?"

    ReplyDelete
  32. @Aleen:

    perghhh.. giler aa femininnn.. koh koh koh

    ReplyDelete
  33. KYAAAHAHAHHAHAHAHAH!!!!!

    adess...
    ilg stresss bce n3 lapok ko ni...
    hahahhha....

    ReplyDelete
  34. leh cenderung mandul tuh..hahahahahahahahaa

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD