24 March, 2011

Krik Krik krik..

Cak!
Rindu aku tak??..

..............................................................................(..krik.. krik.. krikk...)
Ok.. FINE!!

Huiiyooo... bukan jer sawang, lipas ngan tikus siap berkampung berdisko lagi kat blog aku nie...
Bukan aku takmo blog, tapi aku memang bizi (.. krikk krikkk.. krikk..)

Banyak benda berlaku dalam minggu lepas. Aku tak lagi duduk dalam seksyen lama.. (sob sob sob.. babai Pak Zack ngan Pak Zali..aku tak sempat nak comolot ngan Pak Zack sebelum blah sebab masa tue dia di Dubai, yang sepatutnya tugasan tue aku punya..sob sob sob..takdek rezeki..)

Mulai hari Isnain 21 Mac, aku dah bertugas di unit IT. Dek kerana depa tengah apgred sistem baru, bizinya yang amat. Keluar umah pagi, sampai umah malam. Tido. Aku tak sempat nak on laptop pon...

Dan 18 Mac 2011 jam 1940hrs yang akan terpahat dalam ingatan aku sampai bila bila. Trauma tak hilang lagi nie..nanti aku citer dalam entri lain.

Ok.. kalau aku kata bizi, korang paham paham laa apa akan jadi kat blog satu lagi kan kan kan?..
Koh koh koh..

23 comments:

  1. oke kaloi pun nk tupang berdisko kat sini

    eah cepat citer
    jgn biar orang tertunggu2 citer aujinz yooo

    ReplyDelete
  2. huyooo rinduuuuu.
    bhahahha
    tp ade twitter. lalala
    tp x pndai men tweet2. T___T

    blog lg 1 tah2 dh ade penunggu. bhahaha

    ReplyDelete
  3. ye...sila cuci segala macam sawang2 sume nih...letak racun tikus skali...
    mne taw pasnih tikus dtg lagi ke...hahahaha

    ReplyDelete
  4. pe yg krik krik nye ntah..
    bunyi lipas ek..
    keh3

    ReplyDelete
  5. ala...nnt mst rindu ojin..huk3.. :'(

    ReplyDelete
  6. nmpaknyer ramai blogger yg ngah bz..

    ReplyDelete
  7. aku tak busy. tapi aku takde blekberi nak maen twitter selalu. :P

    ReplyDelete
  8. so kira nye lps ni ko xde la lg keje fly away ke mne mne? ko kne duk je dlm opis kn...

    abes la...
    makin membolat la perot yang dah 7 bulan tu....
    isk isk isk....

    [nasib da dpt fm vietnam dr ko]
    kalu ko pas ni x g mne2 lg la.. hahahaha :P

    ReplyDelete
  9. @Silah:

    elehh.. Twitter dier pon dok senyap jerp..:P

    ReplyDelete
  10. @Mashy:

    tikus dah takde.. kelkatu banyak...

    ReplyDelete
  11. @Cik Ezy:

    bukan laa.. cengkerik... krik krik krik...

    ReplyDelete
  12. @Ila:

    kalau rindu kol jer laa.. lalalalalala...

    ReplyDelete
  13. @Ann:

    welll.. ade dunia real yang perlu lebih perhatian.. :D

    ReplyDelete
  14. @Aki:

    oitt..walopon aku dah tuko opis, aku tetap leh fly kemane mane..

    tiap tiap taon aku fly.. koh koh koh..

    Bulan depan aku fly lagik.. kemane?.. rahsia.. nanti ko mintak FM lagik.. koh koh koh

    ReplyDelete
  15. patotlah diri aku merase diabaikannya pun.agaga~

    ReplyDelete
  16. bukan la. tp silah x bkak selalu twitter tu. kalo teringat je bukak. lgpon x reti. adehhh~

    ReplyDelete
  17. krik2...bunyi lipas gigit kain kah nok???

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD