28 May, 2011

Oii.. jangan dicemari pemikiran mereka..

Aku lepak rumah Diktator Sadis. Melayan karenah anak dia merangkap sepupu aku, si Aidil. Walopon masa kecik aku memang selalu kena buli ngan Diktator Sadis, tapi aku tak plak nak balas pada anak dia. Baekkan aku nie?

Baeklah sangat!

Si Aidil dok galak cerita pasal Wan Usunya yang dah dapat kerja dengan sebuah syarikat yang menyelia landskap dan kebersihan jalan.

Aku lebih melayan maggi kari dengan campuran berbagai aksesori mori dan tak meletakkan perhatian kepada beliau. Aku layan kang, for sure megi aku kembang Bedah.






Ini adalah salah satu contoh proses pembelajaran kanak kanak yang salah oleh pakar masalah.
Hampehnya Angah! Berhenti mencemarkan pemikiran bebudak!!!
Leaf Blower Man laa!

P/ss : Pembaca setia aku tau siapa Diktator Sadis. Kalau korang tak kenal beliau siapa, klik sini

36 comments:

  1. aish..rosak2 pemikiran bdak2..haha..

    ReplyDelete
  2. pe mksd blowjob?
    xpham..
    lalala

    ReplyDelete
  3. hahaha...
    baek benor keje wan usu tu...=P

    ReplyDelete
  4. ish ish ish..boleh kat sapaaaaaa la nih. ish ish ishhhh

    ReplyDelete
  5. aiyakkkkk....

    kesian dak kecik tu

    ReplyDelete
  6. jangan mainkan bebudak kecik. kesian mereka. hehe! :-)

    ReplyDelete
  7. bhahaa. rosak fikiran budak itu. ceeh!

    ReplyDelete
  8. hahaha... bijak anak diktator sadis..

    ReplyDelete
  9. erkkkkk !!! aku rs nak tercekik karipap baca..

    ReplyDelete
  10. @Sab Buenoo ::

    nie brape kali nak komen nie??..

    ReplyDelete
  11. @ Ila ::

    saya tak buat ape ape pon.. koh koh koh

    ReplyDelete
  12. @ Cik Ezy ::

    kalau tak paham takpe.. koh koh koh

    ReplyDelete
  13. @Shamsuddin Amin ::

    elok kejenyee... koh koh koh

    ReplyDelete
  14. @ fentotmatot ::

    entah laa.. koh koh koh

    ReplyDelete
  15. @ Cik Cempaka ::

    kesian kesian kesian...

    ReplyDelete
  16. @ Kami dah Mereka ::

    hue hue hue.. kesian kesian kesian..

    ReplyDelete
  17. @ Iena PnG ::

    lalu laaa.. free jer..

    ReplyDelete
  18. @ TetikusMerah ::


    sejenis pekerjaan.. koh koh koh

    ReplyDelete
  19. @ blog-tips-kurus ::

    bukan sayeeeee....

    ReplyDelete
  20. @ Hajira Razali ::

    semoga beliau kembali ke pangkal jalan... koh koh koh

    ReplyDelete
  21. @ The Sharkox ::

    Hehehehhe.. bijak bro.. sebab masih suci.. koh koh koh

    ReplyDelete
  22. @ Ishiko ::

    errrrr... apekah?..

    ReplyDelete
  23. @ d_La

    Hahhahaha.. tak baca Bismillah eik.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  24. miz Marikh ::

    takde mende.. takde pape..:P

    ReplyDelete
  25. hahaha kesain budak tu,habes kotor pemikiran dia..kahkahkah...

    aidil,sama nama dengan adik aku oiii..sje kecohh ;p

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD