24 May, 2011

Sebagai pekerja yang cemerlang..dugaan memang banyak





***
Eheh.. dedikasi la sangat.
Kalau dah penagih internet tue,
Ape pon tak boleh!
koh koh koh..

42 comments:

  1. tu la..
    penagih internet yg tegar..
    hahakk

    ReplyDelete
  2. tingkatkn produktiviti celah mane?celah manenye klo dah ngadap blog tu?hu3

    ReplyDelete
  3. hahaa...
    kalau dh memang penagih internet memang gitu la rupenyer

    haha...tk abih citer tweet kite semalam :P
    aku dh tertido tgh ulangan maharaja lawak..kahkahkaha

    ReplyDelete
  4. haha...
    gigih jer tenet kan...
    lagi2 blog... =P

    ReplyDelete
  5. @Cik ezy:

    hape pon tak boleh.. hahahahhaha

    ReplyDelete
  6. @Aleen:

    aku, mane mane celah pon boleh hidup.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. @erina:

    ko memang kan.. tido ke buat buat tido.. koh koh koh

    ReplyDelete
  8. @Sab:

    Sebab title aku bukan Penulis Blog Sepenoh Masa..:P

    ReplyDelete
  9. @CC:

    koh koh koh.. dun dun dun.. hue hue hue

    ReplyDelete
  10. @Shamsuddin:

    Semangat dier tue, lain macam.. hahahhaha

    ReplyDelete
  11. haha..!! biasa la tu.. aku ni pulak, kalau ngah syok2 wat keje, tetiba je ada kawan yg tgh maen tenet kata 'weh, ada org post kat wall fb ko la!'... then apa lagi, bukak fb dulu... pastu blogwalking pulak... pastu, bukak ini la, itu la... ish3x... macam2... kesudahannya keje tak siap.. huhu~

    ReplyDelete
  12. hp yg diletakkan di dada adalah tidak baik untuk kesehatan.

    ulang suara.

    hp yang diletakkan di dada adalah tidak baik untuk kesehatan.

    makaseh.

    ReplyDelete
  13. @TetikusMerah :

    haaa.. tau takpe.. hahahahha.. samelah masalah kita..

    ReplyDelete
  14. @fina fento:

    Pemberitahuan,

    itu cuma untuk visualisasi sahaja..
    saya letak henpon di beg kecik sangkut di pinggang.. hue hue hue

    ReplyDelete
  15. ahaha..layan kan aje internet

    esok mati dah tak boleh layan

    ReplyDelete
  16. @Abang Zam:

    ahahahha.. baeklah.. ngeh ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  17. hye beb..lamae x singgh sini..rindu seh ngan blog nih..hahahah..ko memang pekerje dedekasi..x dinafikan.. ;)

    ReplyDelete
  18. @Intan:

    hello beb.. memang lame pon ko tak singgah.. hue hue hue.. family sihat?..

    ReplyDelete
  19. orang dengki tu..
    *lah? kerja ke?

    ReplyDelete
  20. @FH:

    hahahahaha..
    ..sambil belajar...

    ReplyDelete
  21. pekerja berdedikasi selalu mgekspresi kan idea dalam blog..^^

    ReplyDelete
  22. hehe biasa lah, rehat perlu jugak

    ReplyDelete
  23. @Ishiko:

    bukan kalah.. cuma menurut arahan jerp..:P

    ReplyDelete
  24. lanun si internetholic.
    sy minum horlick je. lalalala

    ReplyDelete
  25. @Silah:

    eleh.. dia pon same gak.. hua hua hua...

    ReplyDelete
  26. hahah cunn
    kaloi punn kalau sehari tak pat tengok blog
    mcam sunyi sepi jerk
    tu laaa kekadang nak update entry memang payah hurmmm
    dunia dunia
    kerja sampai bila2 pun tak kan habis

    ReplyDelete
  27. @Nurkaloi:

    tue laa pasal.. kengkadang, dalam jamban pun dok carik idea.. koh koh koh

    ReplyDelete
  28. ojin! nk cenggitu jugak.. tetengah bz, stop jap layan tenet... takde laa blog terbengkalai cemtu je..

    hwuaaa!!! bile laa bleh ngadap blog je ni..... (T_T)

    ReplyDelete
  29. yeh, kita mempunyai minat yang sama..^^

    ReplyDelete
  30. yerrrr...aku tergolong dlm pekerja yg cemerlang gak kot..hehe..nak blog xpe, janji keje siap kan^^

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD