08 August, 2011

Macam mana nak hendel perot korang di bulan puasa..

Aku malas nak tanya soklan "Korang puasa tak?".. hadoii aiii.. dah beso panjang bulu dah merata kalau tak puasa, aku tak tau aa nak kata apa. Kalau pompuan takpe, ade pengecualian..mereka insan yang lemah.

Kalau lelaki?.. korang lemah ape wei?..

Dan lagi satu, yang suka sangat post kat wall fesbuk korang kata " Aku lapaaaaaa...", "Lapar dowh...", "Perut aku dah bereggae dah nie..", serius tak cool der. Sila fahami makna puasa, kalau tak paham jugak gie ngaji balik.. grrr.. aku marah nie.. tapi aku marah sebab sayang.. (.. suwitt tak aku?..)

Dan lagi nie ha.. toksah laaa nak plan petang nie nak beli Cuk Badaq, Badaq Berendam, Ayaq Kelapa Laot lapan jag bagai ..walhal jam kat dinding baru pukui 1030 pagi. Pfftt..

Lenkali follow macam aku der.. aku kewl.. Almaklumlah..lanun kacak kene kewl.
Tengok macam mana aku hendel puasa aku tetiap hari bila di pejabat...


Kewl kan?..
Macam tak menjawab persoalan di tajuk tue kan?..
Pfffttt...!!

23 comments:

  1. boleh ditiru ini aksi...

    sgt seronok..

    ReplyDelete
  2. soalan di bawah gambar telah menjawab segala persoalan.ekeke..

    ReplyDelete
  3. haaa...elok..pkul 1 da dok igt nk makan.....pastu tdo..bgun2 punch kad, trus balik, g bazar..bebuka..

    ReplyDelete
  4. Diana pun tak suka orang dok tulis kat status FB dia yang dia lapar la, hape la. Mengada betul orang yang macam tu.

    ReplyDelete
  5. yang laki tak posa tu insan lemah jugak. lemah pasal burung tak naik dah.. dah man-on-pause.haha

    ReplyDelete
  6. Murtabaaak!! *perut ekspeloded*

    ReplyDelete
  7. ketiak bau murtabak ke?

    konfius sekejap.

    haha

    ReplyDelete
  8. @Mierah Halim:

    Jangan di tiru aksi ini.. merbahaya..

    ReplyDelete
  9. @Zoe:

    errr... aku agak pening.. koh koh koh...

    ReplyDelete
  10. @xtionkamen:

    koh koh koh... lo agak hebat mentafsir.. hue hue hue

    ReplyDelete
  11. @Dianaa:

    keh keh keh.. tau takpe... hue hue hue

    ReplyDelete
  12. 2TheSharkox:

    Lemah tenaga batin le tu.. koh koh koh

    ReplyDelete
  13. @Robot|Sakti:

    cit.. bau murtabak pon best broo..

    ReplyDelete
  14. uiks! xde keje laen nak buat ke? hehehe. ce lah abam ojinz bizi2 kan diri... mesti lupa pasal lapo tu! hikhikhik.

    ReplyDelete
  15. @Fatin:

    huishhh... bukan lapo.. tapi membayangkan.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  16. 2 x 5 je kot ngn org laen..
    haha

    ReplyDelete
  17. @Ezy chiaki:

    huishhh.. yang ini lebih down to earth kate orang jawa..

    ReplyDelete
  18. ahahaha. apesal pkcik ojinz ni eja2 mcm geli2 giteww(contoh).

    mak aihhh tu membute di iang hari siap mimpi. haha.


    tp kn.. knape katon tu hensemmm >.<

    ReplyDelete
  19. Silah:

    mana ade geli geli.. koh koh koh

    ReplyDelete
  20. mmg cool gaya ni..
    hikhikk..
    nak contohi..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD