09 August, 2011

Pelabuhan Persinggahan - Tangan Punya Kerja

Errmm.. berblogging nie kalau kita merapu sorang sorang tak syiok kan. Sekali sekala kena tetuko angin. kan kan kan.. so, apa kata kita share mana mana blog yang best untuk di singgah.

So, dah lama aku tak preview mana mana blogger, hari nie aku nak start dengan seorang blogger nie. Nama beliau Faten Osman dengan alter ego beliau yang bernama Payeng dari blog Tangan Punya Kerja


Kalau ikutkan bloglist aku, beliau berada pada kategori Pelukis Garisan. Kategori tersebut adalah blogger yang menggunakan lukisan sebagai medium mereka. Aku start follow dia selepas di preview oleh Ayeem Ayam.

 Beliau seorang awek, walopon pada mulanya aku agak konpius jantina beliau kerana blog beliau ada dua penulis. Betulkan cik Faten?.. koh koh koh.. ampunkan kami penunggu gua.

Blog sempoi, kartun sempoi dan kelakar. Beliau adalah antara blogger perempuan dalam bloglist aku yang aku akan sentiasa singgah setiap kali di update.


So, sila laa serbu beliau di

P/s : Kepada Cik Faten, semoga karya anda terus ngetop. Dan jangan lupa letakkan watermark anda pada setiap artwork. 
Biasanya karya yang sebegitu unik akan menjadi perhatian. Dan si Payeng mungkin akan menjadi mangsa penculikan.. koh koh koh..


30 comments:

  1. nice blog kan?

    gua baru tgk tadi. :)

    ReplyDelete
  2. @Robot|Sakti:

    yup..antara blogger ARTist yang aku suka.. ada ramai lagi, nanti aku previu satu satu..

    ReplyDelete
  3. aku dulu macam pernah masuk blog dia, lepas tu aku lupa...semalam budak ayam tu review baru aku ingat balik

    ReplyDelete
  4. @Ezy:

    hue hue hue.. blog yang menarik..

    ReplyDelete
  5. @Kamen:

    follow bro.. jangan tak follow..

    ReplyDelete
  6. @TheSharkox:

    koh koh koh... lepas Ayeem review jer itu hari.. terus aku follow dia..

    ReplyDelete
  7. payeng memang besh ah..dah lama follow dia =D

    ReplyDelete
  8. untungla tgn punya keje kena review...
    sat g ak terjah... ^^

    ReplyDelete
  9. @Deen:

    hue hue hue.. ramai lagi aku nak review nie..aku review dia dulu

    ReplyDelete
  10. org yg pndai melukis ni mmg untung lah. buat entry tepek kartun je dh boleh ditafsir mcm2.

    ReplyDelete
  11. @Silah:

    hahahhhhhh....ape lagi.. marilah melukis.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. haha nak jugak doodle. padahal ko pon terer lukis. grrr

    ReplyDelete
  13. nice one, thanks bg aku link nak cari blog utk dilayan..
    aku ni mlas sket nk blogwalking, tu sbb bila ada yg review camni, aku suka..heheh

    ReplyDelete
  14. nk lukis camane. adobe photoshop x de lg. pakai paint? errrr

    ReplyDelete
  15. @Ayeem:

    hua hua hua.. tak kira.. mana boleh ko sorang jer dapat lukisan dari awek.. hahahaha

    ReplyDelete
  16. @cEro:

    hahahaha.. no problem bro.. ada ramai lagi dalam senarai yang aku nak review..

    ReplyDelete
  17. @Silah:

    Lukis pakai pen dan kertas jer laa.. huhuhu

    ReplyDelete
  18. cantek lukisan faten...
    nak polo dia gak la..
    pastu nak jeles sbb dia pandai melukis..
    hihi

    ReplyDelete
  19. Blog dia memang best! Lukisan semua lawa2

    ReplyDelete
  20. asenye pas kne review olh ayam trus aq plo dia..huhuhu..

    ReplyDelete
  21. @Cik Hani ::

    follow jangan tak follow.. hue hue hue

    ReplyDelete
  22. @faten ::

    apekah parok?????????

    ReplyDelete
  23. @ Dianaa ::

    ha'ah.. sangat menarik..

    ReplyDelete
  24. @syafeika edora ::

    same lah ngan aku pon.. hehehehehe

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD