15 May, 2012

Origami Biru - Episod 1

Prolog dah baca?
Takpe takpe, prolog dia sangatlah tak berkaitan.. koh koh koh













Bersammmmbbbuuunnnggggg...
Ayat yang paling korang menyampah..

Aku janji nak publish first episod hari Selasa kan kan kan..
haaa.. nie dah publish hari Selasa..
cuma lambat er..
13 minggu jer.. koh koh koh..

P/s: kalau ikut skrip, cerita nie boleh meleret ke 130 episod. kalah telenovela
koh koh koh.. sila jangan merungut.

Selamat membaca XD

39 comments:

  1. menarik!
    saya tunggu next episod..
    jangan tangguh sampai 13 minggu pulak lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koh koh koh... takde takde.. dah publish.. hueee

      Delete
  2. alahai mencik nyerrr hehe baru nak feel, tetiba ada sambungan lakk...cepat2 taw sambungkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... baikkk.. dah sambung dah.. sila baca.. koh koh koh

      Delete
  3. aku harap cerita ni sempat habis sblm aku mnghembus nafas terakhir

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. over betul.. takde laa sampai 130 episod.. aku pun tak larat nak buat pepanjang.. koh koh koh

      Delete
  4. Ojin cepat-cepat sambung tau..jgn lelama penat tunggu..koh~koh..

    ReplyDelete
  5. Ojin cepat2 wat next episode..jgn lelama tau..koh~koh..

    ReplyDelete
  6. yang bersambung ni yang memang tak boleh nak sabar ni. aaaa cepat laaa ojinnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabo sabo.. tue aku dah apdet.. sila baca.. koh koh koh

      Delete
  7. teringat classmate masa skolah dulu..sebijik mcm ni lah pe'el dia..tak tau la apa dah jadi ngan dia sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin dia dah jadi engineer sekarang nie.. sapa tau.. koh koh koh

      Delete
  8. kesiannya budak laki tu :( walaupun dia serabai tapi.. tapi.. dia comel :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam saya kan kan kan... serabai tapi comel.. koh koh koh

      Delete
  9. haha.. sampai 13 minggu selasa kauu
    sama jenis la kita ni... tangguh lama2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue laa tue.. itu paling lama tue.. sebelum nie aku tak pernah tangguh lama lama.. koh koh koh

      Delete
  10. huhuhu 130....atoyai...xkira, nk tunggu jugak....huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih.. terima kasih kerana sudi menunggu .. huhuhuhu

      Delete
  11. haah, hari selasa.........=_='
    siotlah 130 episod! emm, sabor2~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik hik hik.. sabo sabo.. koh koh koh

      Delete
  12. barbie!!!!!!!!!!!!!! haha.. cepat sambung. ni da macam anime setiap hari selasa.. nak! nak ! nak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak sambung la nie.. nak sambung la nie.. hue hue hue

      Delete
  13. alahhhh!!! dah sedap dah baca, potong betul.. haha... cepat2 update.. ^^

    ReplyDelete
  14. ok.. tunggu episdode ke dua kena tunggu lagi 13 minggu la kan kan.. hehe..


    kempeh menukar DP FB.. jom join tunjukkan sokongan anda


    http://paliez.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. haishhh.. takde laa sampai 13 minggu lagi.. koh koh koh

      Delete
  15. Replies
    1. garangkann?.. koh koh koh.. saya pun cuak.. koh koh koh

      Delete
  16. ko try la antar siri ni ke publisher, try ur luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. bukan tak mau bro.. aku nie tak leh bagi komitmen.. kang tak larat nak commit.. XD

      Delete
  17. Part paling menyampah bila dia tak kesah langsung bila tau adiff tu yatim piatu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.. koh koh koh.. dia ada sebab.. XD

      Delete
  18. Best Best!
    Tak sabar nak tunggu next episod..

    ;)

    ReplyDelete
  19. fuh fuh fuhhhh! syahnaz tuu ;p

    gud job bro. naiss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuh fuh fuh Syahnaz kenapa?.. koh koh koh

      Delete
  20. owh kenapa mesti seksa kitorang macam ni,ni nak kena terjah ep2 pulak..ok otwwwwww

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD