20 May, 2012

Origami Biru - Episod 2


Yang tertinggal Episod 1..klik sini













Bersambung...

P/s:
Aku guna format panel baru..
tapi fail dia sedikit beso.. kalau internet korang semput semput,
harap korang bertabahlah.. koh koh koh
(..itupun korang nak suruh aku buat entri panjang-panjang.. koh koh koh..)

P/s2:
Lukisan aku sentiasa berubah. Jangan tanya kenapa...

P/s3:
Maafkan ayat aku yang tunggang langgang..
payah oii nak susun ayat bila dah berbelas taon menulis dengan bahasa urban..koh koh koh

57 comments:

  1. Ehh laaa eksaited bca tetiba bershambung .. Oiii cecepat hapdet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba lenkali awok baca tue selo selo sikit, ingat senang ke nak up satu entri.. koh koh koh

      Delete
  2. Replies
    1. Ahhhh.. dan dan laa lembab loading... koh koh koh

      Delete
    2. dah memang lembab la. lalala~

      Delete
    3. pc awak tue yang lembabbbb.. XD

      Delete
  3. ni berapa ari lak nk kena tgu next episode??hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm erm erm... mungkin dua minggu kotttt.. koh koh koh...

      Delete
  4. pergh aujinz.. feeling aku baca. hahaha
    cepat2 sambung

    p/s: agak2 kalau aku buat cerita panjang cmni ada org baca tak :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkos laaa woi.. sila laa buat. Ang tak tau ka, aku pun rujuk kartun ang setiap kali nak cari idea.. koh koh koh

      Delete
    2. awhhh.. terharu la macam ni. hahaha
      aku ada omik, tapi malu nak post (-//////-)

      Delete
    3. Post jer laa.. nak malu kenapa..kohkohkoh....*ahhh.. aku pun samaa...*

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah... kartun Abang Jonni pon power gak.. :D

      Delete
  6. Replies
    1. ahhh.. kemain kemain... koh koh koh

      Delete
  7. wohooooo.

    pakcik aujinzzz makin smart lah blog. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia yang lama tak singgah.. huhuhu.. Silah apo koba?.. sihat?

      Delete
  8. dah dah dahhh!!!!..xmo tanye pape!!!!...cepatla update baru..koh koh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. sabo laa Cik Puan Noli, saya baru up yang ini tak abis letih lagi... koh koh koh

      Delete
  9. hadoii kena tunggu lagi kerr huhu...cepat2 hapdet awak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabo yer Misz_eyza.. bagi laa saya bernapeh dulu.. smeput nie.. koh koh koh

      Delete
  10. lukisan berubah2..tetap cool bila membaca..x sbr nk tgu next..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. okeyh ker?.. koh koh koh.. entah, rasa macam melukis tak tetap stroke dia.. koh koh koh

      Delete
  11. besh2..tp cer buat mcm comic stripes.. senang nak baca... ada masalah baca ayat yg pnjg2.. hehe cadangan je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kih kih kih..terima kasih atas cadangan Dysha. Tapi saya buat blogonovela. Ia memang bertulisan macam novel.koh koh koh

      Delete
  12. pergh.. rajin btl nak lukis byk cmni.. aku da x larat nk melukis,,haha..blog da lm x update gak..

    -- cter bez r.. plg semat ade awan nano tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koh koh koh..kannn.. lama tak apdet blog hang..huhuhu

      Delete
  13. postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

    salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blooger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  14. aaaa.. kesian dia kene simbah air .. dah ar air tu dapat dari belas ihsan,. huhuhu.. sobbs sobbss... takpe ojinn.. rileks2 dulu.. nak apdet berminggu2 sekali pon tak pe dah... den totap tunggu.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharuu..huhuhj..tengkiu Yadz. Nanti saya apdet ya... ♥

      Delete
    2. wahh.. dapat lelebs .. ni makin sayam kat ojin.. makin sanggup tunggu.. kihkihkih.. =P

      Delete
    3. Sayam? Perghhh.. ok, nak apdet cecepat.. koh koh koh

      Delete
  15. eh eh jajapss.. kite rindu ar dengan dik ah ayongg.. windu nak engok iye akap pelat.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kih kih kih.. ada jer Mem Kecik tue..cuma tak sempat nak lukis kisah dia.. ╰( ̄▽ ̄)╭

      Delete
    2. ow yeke... takper lah gitu.. lepas rindu tengok die conteng header jelah .. haha.. ^^

      Delete
  16. nice one bro..
    try maintain saiz panel mcam ni,
    nanti boleh laa bukukan jadi novel grafik..
    suka gila lukisan ko..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks bro.. aku rasa panel nie lagi best sebab banyak ruang aku boleh menulis.. koh koh koh

      Delete
  17. Replies
    1. amboiii.. kemain dia.. koh koh koh XD

      Delete
  18. hye singgah sini.. bru terjumpa blog nie..adeyy..kesian kat diri sendri hokey.. sbb baru nk jmpe blog nie..suke lukisan u..sangat2 lawa..dan fun..! okey..nak smbung older2 post koh koh koh.. gelak style u.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Yatt.. jangan gelak style tue sangat, sakit tekak lak kang.. ╰( ̄▽ ̄)╭

      Delete
  19. Peghh! Still nampak cool walaupun kena simbah dengan ayaq sirrapp!

    ReplyDelete
  20. kuangjaq nye pompuan tu. rasa nak tumbok. haaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. walopon dah berbulan hang komen, aku tetap nak reply.. koh koh koh

      Delete
  21. ermmm... memandangkn episod baru akan diupload 2 mggu slps episod sblmnye, kata laa ade 13 episod cite ni.. maknanye kalau nk bebtol feel, kene dtg jenguk balik blog ojin nih slps 26 mggu laa, kan? hmmmmmmm.....


    pacik, smbg laa cpt2... plisssssssssssssss~

    jgn kejam sgt, ok! (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai awak buat kira kira.. tapi malangnya, matematik saya tak adapt dengan kira kira tue.. wakakakaka

      Delete
  22. Amboi, boleh tahan jugak baran si Syahnaz ni ye.. Okeh, nak baca sambungan.. ;)

    ReplyDelete
  23. erkkk ni yang malas nak fikir awatlah dia tu benci sangat kat adiff.adakah kerana pelanduk 2 serupa.menyerupai orang yang dia benci dulu2?hahaha...yelah..yelah nak baca ep3 pulak ni...gigih ni hahahaha..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD