10 June, 2012

Teman Baru

Satu hari ketika aku mengambil Dik Ah dari rumah neneknya...





Naik senak perut aku gelak..
Kemain Tipah..
tak komersial langsung nama..

tapi kena laa kot..
Tipah langsung tak cun macam Megan Fox..
koh koh koh

72 comments:

  1. Replies
    1. a'ah.. macam tuan dia.. kih kih kih

      Delete
  2. haha tipah..ok la tu. tipah pon sodap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tipah pon tipah ler.. koh koh koh

      Delete
  3. Replies
    1. ini Tipah tak kena tipu.. koh koh koh

      Delete
  4. klasik betul nama dia bagi.
    tipah oh tipah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah mana dia dapat nama tue.. koh koh koh

      Delete
  5. haha..kemain tipah..haha..tomey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hue hue hue.. Tipah dia klasik..

      Delete
  6. Aku kalau pasal mem kecik ni tak penah tak gelak

    ReplyDelete
  7. okay la tu nak nama komersial sangat buat apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena laa nama komersial.. baru laa nampak urban.. koh koh koh

      Delete
  8. dik ah lagik comel dari unclenya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. iyer.. tapi Uncle dia hensem.. koh koh koh

      Delete
  9. ok whattt, tipah..
    sesuei dgn perwatakan dia tuh..kehkeh =D

    ReplyDelete
  10. hihi teman baru bernama tipah yer dik ah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak tanya saya ke Dik Ah?.. koh koh koh

      Delete
  11. keh..keh..keh..tipah tertipu..keh..keh..keh..adeh..pandai lak bg nama cmtu..XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah mana dia dapat entah.. kih kih kih

      Delete
  12. Perghhh bibir tipah kemain lg.. Dh mcm angelina jolie dah.. Kih3 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. kannn.. kemain kemain...XD

      Delete
  13. tipah tertipu lagi....ekekeke....cute jew dik aah tu....

    ReplyDelete
  14. lor, ingatkan tipah tu selipar.. patung rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. patung laa.. ape lak selipar?.. koh koh koh

      Delete
  15. ok hape tipah...
    baru ada suntikan nama melayu sikit...
    baru patriotik..hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku rasa dia memang patriotik laa.. kih kih kih

      Delete
  16. tipah?? tipah tertipu ke?? hohoho~ XD

    ReplyDelete
  17. ehhhhhhhhhh... komersil la nama tipah neh... siap jadi tajuk lagu lagi... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ♪♫ Tipah tertipu tipu tertipah ♫♪

      Delete
  18. hahahaa... letak ler name wawa zainal ke, izara ecah kew.. kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. dah dah dah.. jangan ajar dia letak nama bebukan.. vogue pulak kang.. koh koh koh

      Delete
  19. Replies
    1. Rambut Tipah memang nacerel gitu ler...

      Delete
  20. tipah rambut blonde okay...kehlasssssssss!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. Tipah memang kelassss...

      Delete
  21. ayong ! ayong ! ittew nak tipah mcm dik ah gak ~!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada lagi.. itu satu jer.. itu pun beli kat paso malam kot..

      Delete
  22. kau ni mengada ojin, anak patung pun nak nama hipster, tipah ok what!

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyer laa. bagi laa nama yang best best sikit.. koh koh koh

      Delete
  23. dik ah nak pinjam tipah boleh? koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti dia cakap tak boleh.. koh koh koh

      Delete
  24. eleh. macamlah ayong tu hemsem sangat. eleh eleh elehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aawok jeles laa tue.. koh koh koh

      Delete
  25. hahaha janji dia ada tipah.
    kau ade megan fox? bhahaha :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkossssss laaaaa...............takde.. XD

      Delete
  26. hahah kelaass kau tipaaahhh !

    ReplyDelete
  27. amboi sayang sangat ketipah payung dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue laa.. tapi tak jugak.. kengkadang jer..

      Delete
  28. eeei, comelnya dik ah! gerammmmmm!

    syaz follow sini ek. blog ni best!

    ReplyDelete
  29. hahahahaha..adik kecik paah minah nama bntal busuk dia.. leh kwn ngan tipah nie.

    ReplyDelete
  30. citer lew pasal dik ahh lagik....windu dik aah....

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD