07 June, 2012

Origami Biru - Episod 4







 *"Dia memang macam tue dari dulu?" - typo aku tak sempat nak betulkan.. koh koh koh



*** ***



Bersambung lagi..



P/s: 
Alasan saya sebab lambat up episod ini ialah kerana:

1. Streamyx problem kat rumah.. takde internet 
2. Broadband Maxis ada, tapi lembab nak meninggal
3. Balik kerja lambat..badan penat
4. Setiap kali lepas pekena Milo panas waktu malam, otomatik mata berat, otak pun lembab
5. Pengaruh youtube yang menagihkan
6. yang sebenonye.. Aujinz memang pemalas...koh koh koh

68 comments:

  1. terer wt citer cintan cintun skrg ni.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memandai jer... tang mana plak cintan cintunnyer cerita nie.. koh koh koh

      Delete
  2. Replies
    1. hoh?.. boleh kalah ker??. koh koh koh.. tak pernah tengok atau baca Ombak Rindu.. koh koh koh

      Delete
  3. awok buat saya tertunggu2 nk baca next..waaa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hue hue hue.. iyer iyer.. saya akan cuba percepatkan.. hue hue hue

      Delete
  4. adiff macho bila dia selamatkn kucin tu...

    adiff cenggini ade tak kat dunia realiti? hohohok!

    ReplyDelete
  5. Yey....episode 4 sudah..tunggu yang kelima plak...yeyyy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kambing sunnn.. kambing sunnn.. koh koh koh

      Delete
  6. arahan ketua lanun, jack ben osman sparrow : aku nak episod 5 esok jugak sebelum pukul 5!!!
    arhh.. tak puas la baca sikit2. cepat sambung :p
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. esok sebelum pukul 5?.. kalau aku cuti pon belum tentu aku berjaya mengaplod sebelum pukul 5.. kih kih kih

      Delete
  7. eh... chantek la tulisan kat belog aujinz sekarang. terpikat terus rasa nak komen walau tak ada kena mengena pon komen n cerita. wakakakka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo.. boleh ker.. tapi saya pun suka tulisan nie.. hahahahaha

      Delete
  8. um urm. pastu ending , syahnaz menyesal. lalu berbaik dengan adiff. lalala ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. spoiler spoiler... hahahahha.. jangan cuba nak leading skrip saya.. koh koh koh

      Delete
    2. alaaa.. dah tahu dah, ending dia biasa sangat. buat ending lain woi ! yang unexpected. HAHAHA~

      Delete
    3. Hahaha.. memang laaa.. sebab ending awak cliche sangat.. kah kah kah..

      Delete
  9. Lama x lawat sini..hehehe..
    lagi2..!!! XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welkem bekkkkk Lee-Kun.. koh koh koh

      Delete
  10. syahnaz dh mula rsa guilty n awkward.. oh la laaaa!! nex pehlissss...*wat muka comel*

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. sabaq naaa... paling cepat pun lima hari untuk next episod... koh koh koh

      Delete
    2. ojin.... ni dh 11 hari... manenye janji2 mu, ojin? mmg nk up episod baru stiap 2 mggu ke hape?

      (~_~)

      Delete
    3. sori ler.. minggu nie sedikit bizi laa.. XD

      Delete
  11. Aku terima alasan ko yg no.6, but still, citer ni sgt mengujakan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. alaa.. kenapa tak alasan yang lain lain?.. kih kih kih

      Delete
  12. damn..nak kena tunggu lagi sebulan nampaknya. hoho.. ;p
    *jgn marah..*


    *alasan keenam tu paling kukuh kot. lol. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai ai ai..alasan ke enam jugak yang dia pilih.. ╰( ̄▽ ̄)╭

      Delete
    2. bile nak updet sambungan dia?? lame dah tunggu ni.. wa ketagih la.. hahaha~

      Delete
  13. Replies
    1. Hik hik hik..alaa, tak boleh nak sumbat banyak banyak dalam satu cerita.. koh koh kob

      Delete
  14. haha..bru singgah blog neh ari neh~ teruja sbb nma dia syahnaZ =)lps neh bru nak bca ep 1..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welkem ke blog serabut Lanun yer Sheyr..kenapa dengan nama Syahnaz?

      Delete
    2. thanks~sbb nma sy..kikiki~

      Delete
  15. Replies
    1. Apa yang ohsem Uncle Jonni? Ai ai ai..╰<(@ ̄︶ ̄@)>

      Delete
  16. 1st time singgah cni.

    terbaik la bro katun tu. cantik! :)

    ReplyDelete
  17. yeyyyy.. tekaan saye tepat!!!! hoh kucing tu sangat comel.. macam oscar~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. macam mana leh teka betul tue?.. koh koh koh

      Delete
    2. heh.. den memang bijak, baru tau ke.. kof kof kof. (gelak alaf baru)

      Delete
  18. apasal kucing yang adiff selamatkan tu muka dia mcm avatar kau? aku syak ada mesej bawah minda sedar yg cuba kau terapkan ni ojin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha.. apa?.. subliminal message?.. mana ada.. koh koh koh

      Delete
  19. mempedulikan..
    bukan memperdulikan..
    haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah.. koh koh koh.. terima kasih cikgu.. XD

      Delete
  20. lawanya syahnaz bersinglet pink agagagaga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahhaha... jangan terpikat plak, sudahhh..

      Delete
  21. next episod plz.
    hee. tak sabar nak tahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. saya sedang usahakan.. XD

      Delete
  22. terasa nak jadi macam shahnaz laa.. nak siram air sirap kat mamat tu XD

    next episod plizzzzzzzzz!

    ReplyDelete
  23. Ish ish. Baru nak feeling baca, dahh bersambunnnggg! Sila update cepat.

    ReplyDelete
  24. citer santai wat release tension....teruskan karya lanun....yang penting ikhlas dalam berkarya....walaupun hanya kartun tp ada iktibar sebalik cerita yang di sampaikan...jangan sia sia kan bakat anugerah dari ILLAHI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. saya cuba yang terbaik.. huhuhu

      Delete
  25. wahhh...tunggu episod 5 dengan sabar ..


    p/s : alasan yang ke-6 memang setuju tahap terabyte. :PP

    ReplyDelete
  26. minom milo mmg best utk tido lena tnpa sedar sbrg gegaran....!!!! wahahaha
    (komen yg tiada kaitan...)

    ReplyDelete
  27. Padan muka Syahnaz.. Kan dah termalu sendiri.. Kohkohkoh!Eh, terberjangkit pulak gelak... Eheks! ;p

    ReplyDelete
  28. Tengah baca ada pulak pembetulan
    *"Dia memang macam tue dari dulu?" - typo aku tak sempat nak betulkan.. koh koh koh

    ahahaaha, terus tergelak.
    padahal tak perasan pun klau tak cakap. kacau jek xD

    ReplyDelete
  29. owh kak lea tertipu tertipu...owh selamatkan kucing ala sweetnya adiff tu.sob sob sedihlah kisah dia..kesian dia ni kan..ok2 nak gi ep5 pulak..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD