07 July, 2012

Kasut dah kecik?




power tak power jawapan dia.. aku pun serender..
Aku belom sempat nak belikan dia kasut baru
dan sampai sekarang mulut dia pot pet pot pet.. 
riuhh...
....dan dia juga kuat loyar buruk.





53 comments:

  1. kahkah.. bapak mithali ko ni...
    *masih lagi konfuse citer ni betul2 realiti ke hanya fantasi ko...

    apa kata ko upload gambar ko ngan budak tu... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahha.... cit, apa pulak fantasi.. blogonovella adalah fantasi. Cerita Dik Ah adalah dari kisah realiti... koh koh koh...

      Aku ada upload gambo dia kat instagram. Kalau rajin, cari laa... hik hik hik

      Delete
  2. comel geram onyonyonyo la budak tu. bijak bebenor

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hik hik hik... macam Ayong dia..

      Delete
  4. bijaknya dia....

    -cik zaim-

    ReplyDelete
  5. Hahaha. Tak faham ngan bahasa dia.. 2x baca.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena baca slow slow... memang tiru ayat dia bebetul tue..

      Delete
  6. jenuh nk melayan ye tak??hahaha tp bdk camni la adik beradik syg sangat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pon... geram rasa nak picit picit..

      Delete
  7. bijak betullll dak kecik nih..padan muke ayong!!!!kah kah kahhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. Ayong dia speechless

      Delete
  8. budak2..camtu la. selagi tak dapat, memang bising mulut taknak diam. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi dia okey.. kalau kita kata nanti.. nanti.. dia diam aa..

      Delete
  9. Kiutnye dik aah....xpe xpe...t ayung blikan lew....tapi jawapan dik aah mmg tebaik larr....

    ReplyDelete
  10. hahaha, tengok. kekonon awak nak jaga hati dik ah, dia lagi bijak :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyer laa.. iyer laa... hue hue hue

      Delete
  11. heee...comel je..pndai dia jwb...lama x singgah sini...hee

    ReplyDelete
  12. Kawaii~ seronok la ada adik kecik..untungla ayong dia rajin melayan..x)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih.. sebab dia sangat comel.. XD

      Delete
  13. haha.. dik ah lagi bijak dari ayong dia.. kihkih..

    dih ah mintak ar kasot mahal sikit.. tamau crocs. hoho

    ReplyDelete
  14. Haha, agaknya apa laa yg dia akan kata kalo ko lmbat beli kasut utk dia..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia akan ulang ayat yang sama dengan pujuk rayu yang comel. Ayat dia yang femes ialah "Boleh ter?"

      Delete
  15. untung la ada adik.. haha. aku memang takde adik. takde la nak feel rasa macam ni.

    ReplyDelete
  16. ni anak buah ke anak sendiri ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... Lantak ler.. janji sayang XD

      Delete
  17. Replies
    1. Kih kih kih... Macam saya <(@ ̄︶ ̄@)>

      Delete
  18. sempat lagi nak sembelih poket ayong dei ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dia mintak, aku memang ikutkan ajer

      Delete
  19. dik ah kuat meloyar buruk ikut perangai ayong dia ler tue koh koh koh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh wh wh.. mana ada.. koh koh koh..

      Delete
  20. umor adik nyer bape ea?!
    lebih kurang umor anak aku jer...
    ada jer idea dia nak menjawab...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiga taon empat bulan
      Koh koh koh

      Delete
  21. Ok..boleh faham ape yg dia ckp sbb ada sorg adik pn ckp tak terus mcm ni jgak..comel kot..pot pet pot pet..bila dia ada rsa bising tp xde rsa sunyi pulak..time tu mula la rsa bersalah sbb dok marah dia suruh benti ckap.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah, dia punya mulut mmg oot oet pot pet..tapi saya tak kisah.. boleh gelak gelak dengar dia cakap. Masa kecik comel comel nie laa kita kena treasure. Esok depa dah beso, malas nak layan.

      Delete
  22. aku konpius dengan orang lain, ini adik engko ke atau pun anak diktaktor sadis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaha.. sila rujuk entri dia yang first..

      Delete
  23. kan dh kena bebel x pasal je..pompuan memang cmtu dr kecik lagi..XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. iyer ker... koh koh koh

      Delete
  24. terserlah KEJELITAAN si kenit ituuuuuuuuuuu... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... kejelitaan hak milik setiap insan.. koh koh koh

      Delete
  25. bagi email hang, aku hantarkan file SAI tu. sekejap je install, terus boleh guna

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD