27 June, 2012

Origami Biru - Episod 5

Tadddaaaa.. dah sambung,, 
dah sambung.. koh koh koh













Eh.. kena sambung lagi laa..
Alaaa.... XD


Terima Kasih kepada anda yang terus menyokong blog Lanun Merapu nie..
Jasamu ku kenang.. nanti gie amik kupon kat kaunter ya
tukarkan dengan eskrem pedelpop.
XD

56 comments:

  1. updet cepat sikit pasni.. jangan lama sangat bertangguhnye.
    lagi satu, segala alasan n surat menyurat takkan dilayan lepas ni. so... paham2 sendiri la gamaknye ye. hoho.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. bang, email boleh bang.. email?.. koh koh koh

      Delete
  2. best..nyumm *sambil mkn eskem pedelpop*..kunun!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh.. mana dapat??.. koh koh koh

      Delete
  3. Episod 6 tu kena tunggu sampai lepas raya india ke baru nak sambung?
    Kehkehkeh...

    -Pa Johan-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyer laa Pa, lepas raya India.. itupun tak tau raya India tahun bila.. koh koh koh

      Delete
  4. hurmm hurmm..
    drama bersiri paling panjang kena tunggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ia di namakan blogonovella memang bersebab.. koh koh koh

      Delete
  5. yeyyyy.....episod 5.....yeyyyyyy....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yayayyayayayyayyaya.. koh koh koh.. lepas tue sambung lepas 4 minggu.. hik hik hik..

      Delete
  6. oiiiii..apa ni sambung lagi...x thn nk habiskan..derr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha.. janganlah marah.. dari episod 1 lagi kan dah bagitau 130 episod.. koh koh koh

      Delete
  7. tolong la biar adiff dengan syahnaz terus kahwin dalam episod 6 boleh tak?koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh bang... tapi diorang SPM pon blom lepas.. acaner?.. eh.. koh koh koh

      Delete
  8. NEXXXXXTTT! suka pulak citer ni. heheheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.. tersedak saya.. koh koh koh

      Delete
  9. best baca. aku baru ligat nak scroll down, ada sambungan pulak. *lempar netbook.

    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... bertabahlah... kalau sumbat banyak banyak panel dalam satu entri takut lembab nak loading.. hik hik hik..

      Delete
  10. syahnaz awak sungguh hot. untung jadi awek imiginasi aujinz haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahha.. hang jangan dok imejin yang bukan bukan Parkair.. kah kah kah

      Delete
  11. btol2 blognovel-la...
    asal sampai klimaks jer...bersambung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh..macam sinetron Indon tak??.. kah kah kah

      Delete
  12. haha.. berani la pulak si budak lelaki tu nak menegur. haha.. muka si pompuan gilos macam orang urban nak mampus. hhhaahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki yang macho takkan takut perempuan yang emo... koh koh koh

      Delete
  13. kena tunggu lagi koh koh koh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertabahlah menunggu... koh koh koh

      Delete
  14. *flips laptop..
    kena tunggguuuu lagiiiikkk?? hahaha.. XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa.. tunggu laa dalam semingggu dua.. koh koh koh

      Delete
  15. ep 5 dah?haha..ntlah aku baca yg lame2 tu kendian..haha..giler ketinggalan skang aku ngan entry2 ko ni..sobs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. biasa laa blog underground mcm aku.. selalu di pinggirkan.. koh koh koh

      Delete
  16. weewit.. dah ubah jalan certa? sebab tu lama kan? sebab jalan cerita yg lama dah dikebas saya. HAHAHAHAHAHAHAHAHA. btw, cantiknya lukisan rambut, ada lagi k prmpuan pakai cucuk sanggul tu ? lagi ! dorang budak skolah , asal hempon si syahnaz tu mahal gila , tu tak S2 mesti Note . ke Iphone 4S? HAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAAHAHAH Kbai~

    ReplyDelete
    Replies
    1. pfftt... kan saya dah cakap, takde kene mengena... koh koh koh.. pesen sanggul mcm tue.. ada jer kat area sini. pasal henpon tue plak, jangan nak jeles sangat... Syahnaz anak tunggal.. so paham paham jer laa.. koh koh koh

      Delete
  17. sambung ag...ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  18. Alaaaaaaaaaaaaaaa.....
    Kena tunggu lagikkkkkk!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... terpaksa la bro.. huhuhuhu

      Delete
  19. aku bace dri awal citer sampai akhir kot. best. style lukis pun smart la. salam kenal

    ReplyDelete
  20. awak nak tengok buku tu .. datanglah ke blog pakcik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.. Buku apa ya Pakcik Hamzah?

      Delete
  21. Jinz, ko buat benda ni weekly. terbit setiap sabtu..baru la cara buatkan kami2 ni tertunggu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cadangnya aku memang nak publish setiap hari Ahad. Tapi kalau hari bekerja aku tak sempat nak buat, acaner.. hue hue hue

      Delete
  22. okay, baru episod 5.. nk sampai beratus..? xtau la.. silap2 berjanggut menunggunya..xD

    ReplyDelete
  23. hebat plk cerita..bila nak smbg..hehe

    ReplyDelete
  24. alamakk.. tgk syok2 bleh plak bersambung..

    mode : merajuk sampai next episode kuar :p

    ReplyDelete
  25. semoga aku panjang umur untuk menunggu blognovella ko ni sampai episod yang tidak ketahuan..huhuuu =p

    ReplyDelete
  26. bile episod nk kuar ni ek...

    ReplyDelete
  27. la episod 6 bile nk sambung?? ngan syok2 bace tetibe bersambung le pulak..

    ReplyDelete
  28. lagi best tgu sambungan citer ni dr terhanguk2 sampai lebam mata lyn korea ngeee ^*

    cptlah update episod 6 tau!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca cerita ni banyak kali pun rasa macam baru je 1st time singgah he3..owh episod ni sikit benor..tak aci..tak aci...

      Delete
  29. cepat apdet. tak sabo nk tnggu episode 6! hehe :D

    ReplyDelete
  30. Ala, sambung la pulak.. Tengah syok baca nih... Gigih baca next episod.. Hoho~!

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD