20 July, 2012

The sweetest ever

Seminggu lebih kot dia tak datang rumah aku.. 
sebab aku bizi dan sebab dia sendiri tak nak datang lepak lepak rumah aku.
Tapi pagi tadi dia call..



What else can I say..
She's my sweet little cupcake.
XOXO



55 comments:

  1. kahkah...
    baru kena ayat camtu dah cair...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ang dengar cara dia cakap live, ang pon cair der.. koh koh koh

      Delete
  2. Wuwuwuwuwuuuu comelnya dia ni Ojin ! nak jumpa dan peluk dan cakap ;ingat ayong kau tu baik sangat ke adik " akakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. awok jangan nak buat dajei yer Auni.. Ayong dia nie kacak lagi baik hati tauuuu.. ~

      Delete
  3. alahai suwit la udak ni.... rasa nk penyet2 boleh?? geram.
    nak pinjam seminggu letak kat umah org leh tk aujinz???
    mesti tk bosan lau ada dak comel tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. toksah laa mek oiii... tak larat nanti nak dengar dia membebel.. koh koh koh

      Delete
    2. alaaa tapi dia comel. best apa layan dia cakap. dahla ceredik! ishhh

      Delete
    3. Hahaha.. best memng beat, tapi dah tak terlayan XD

      Delete
  4. Ahaaa! comei. Brapa tahun umur dia ni? Kami pun ada anak sedara petah gini jugak. Penat nak melayan tau. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia baru 3 tahun 4 bulan.. sangat pot pet pot pet.. XD

      Delete
  5. sangat comel.....suka sgt ngan kids yg petah bercakap... kalo cakap pelat tu, lagi la nak tergelak... mereka ni boleh bleh wat hidup kita happy dan senyum sepanjang hari....
    alamatnya aujinz kene beli vitegen banyak2 la ni kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah belikan dia sepeket semalam.. XD

      Delete
  6. Replies
    1. tak boleh tak boleh... koh koh koh

      Delete
  7. assalamualaikum...ecececece....kemain g kan? dh kena ayat dh tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalamm... ngeh ngeh ngeh... cair laaaa...

      Delete
  8. mohon ayong belikan adik GPS cap papagogo:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haishhh.. toksah di galkkan bebeudak kejik guna papagogo nie.. tak leok.. koh koh koh.. XD

      Delete
  9. 1 word.. COMEL!!!!!
    aujinz, gi amik adik tu.. nnt pape jd susah plak..da la comel,pandai ckp lak tuh..ramai org suka tau..hik hik hik~=B

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ambik dah semalam... siap belanja dia e-tejen yang dia nak tue.. koh koh koh

      Delete
    2. hik hik hik~ e-tejen... nk gak! hahaa~ pos sini sikit~ =P
      btw, typo la sgt "koh koh koh" tuh..hahhaa~

      Delete
    3. hahahahha.. nak e-tejen kalu mai sini laa...
      koh koh koh tue memang typo.. nak taip kih kih kih tapi jari ligat tekan o... koh koh koh

      Delete
  10. pandai ke pun nak jalan sniri tu. konpiden je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. ayat dia yang last tue dia kaber balik.. dan tujuan sebenonye..

      Delete
  11. ala sweetnya budak nie...best kalau de dik kecik cm gitu..tp skrg amy de anak sedara yg cm gitu..best layan karenahnyer.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best best... letih gak melayan dia sebab dalam kereta dia tak berenti bercakap.. kih kih kih

      Delete
  12. olooloo suwit gile dari coklat kot makwe kecik tu. huuihsuihishishish

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn.. hampir hampir nak pitam.. koh koh koh

      Delete
  13. comelnyaaa.pandai berkata-kata plak tu..tegelak sy kt sini baca..nk jumpa la budak kecik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha... dia pandai guna perkataan perkataan yang biasanya budak yang dah bersekolah jer guna..sebab dia baru 3 tahun, sebab tue laa nampak comel sangat XD

      Delete
  14. Best betul dapat anak sedara yang petah macam tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn... koh koh koh... takpe der, tak lama lagi ang rasa laa.. koh koh koh

      Delete
  15. harap aku ada anak buah macam tu. boleh tarik pipi dia laju2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih.. cari mana mana anak buah yang ada.. XD

      Delete
  16. chumel...salam ramadhan..ajak ur lil cupcake poser sekali ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah.. cabaran getir gak tue.. wakakaka

      Delete
  17. sape xcair kalu dia ckp mcm 2.. huahua.. kalu jmpe dia ne kompem kna cium kuat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha.. dia tak suka kena cium.. nak cium dia kena peluk dia kuat kuat..

      Delete
  18. wah..siap main ugut2 tu. pandai betul la adik ah ni.
    tau ayong dia mesti x sampai hati nye.. haha~ ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tau cara nak pujuk orang.. hua hua hua

      Delete
  19. Ala ayong, cakap dik ah mintak e-tegen shatu buleh dak? Kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh.. dia tak kedekut... orang mintak, dia bagi..

      Delete
    2. Okay. Ayong beli lagi satu set ah. Hijau dgn putih. Iite share dgn dik ah ^_~

      Delete
    3. okeyh... bok mai duit.. XD

      Delete
  20. dik ah sama shuweet dgn ayong dia...mulut petah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok laa Ayong dia siapa.. koh koh koh

      Delete
    2. alamak ayong dia terperasan lak hihihi...

      Delete
  21. meh acik datang selamatkan adik . kahkhkahkah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh acik Bulan pon sesattttt...koh koh koh

      Delete
    2. Knapa ayong plak yg balas comment acik ni.. hahaha

      Delete
    3. Knapa ayong plak yg balas comment acik ni.. hahaha

      Delete
  22. uiks....siap majuk2 bagai....siap ugut2 bagai.....sweeeettttt....

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD