16 July, 2012

Origami Biru - Episod 6

Tee hee hee hee..
*sengih macam kerang busuk sebab tau salah sendiri*












Menyakitkan dan mengujakan kerana terpaksa Bersambung lagi..
*larik*


P/s:  Bertabahlah...bertabahlah.. bertabahlah.. 
pujukkan untuk diri sendiri bertabah untuk habiskan siri nie cepat.. 
hua hua hua

59 comments:

  1. aku dah mula teruja nak habiskan cepat baca cerita ni...hoho..asyik sambung je

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... nak abiskan laa nie.. XD

      Delete
  2. tak sabar menunggu........................ hukhukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana menunggu... saya pun tak sabar nak habiskan.. XD

      Delete
  3. ahahaha akibat lama benau menunggu sampai terlupa apa terjadi sebelum itu koh koh koh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. lama sangat ker?.. dua minggu jer.. XD

      Delete
    2. dua minggu tue agak lama bagi seorang yang tak bizi cam saya hehehe...

      Delete
    3. Nak buat macam mana...pencapaian kerja di utamakan.. koh koh koh

      Delete
  4. disebabkan font chantek sangat, tak ada nak komen pon tetap jugak mahu mengkomen walau tidak tahu apa yang dikomen dan telah mengkomen dengan jayanya @.@

    ReplyDelete
    Replies
    1. font mana nie?.. font blog ker.. font cerita?..XD

      Delete
    2. font blog... kalau kat pc opis font nampak chantek... tapi kat laptop ni dia jadi font biasa??
      ker kamu dah tukar???

      Delete
  5. memang aku dh gian dgn citer ko ni..memang terbaik...

    ReplyDelete
  6. a'ah, font ni comey kemas jekk..

    ngapa ek adiff berubah???jeng3x~

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeng jeng jeng... biarlah rahsiaaaaa.. bak kata Tok TI XD

      Delete
  7. hei..pegi sekolah kena ikat rambut..luar sekolah baru lepaskan rambut la..xde disiplain betul la shanaz ni..XD...


    cpt habiskan..x sabo

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekolah dia special sikit. Koh koh koh... XD

      Delete
    2. cer bagi th nama sekolah dh daftar nama anak..erkk..XD

      Delete
    3. hoh???... dah daftar nama anak??

      Delete
  8. owh my ..
    moga2 aku bertabahlah.

    hampeh punya aujinz, ada ke patut sambung siket sangat.

    0rg nak tolong dia menukis, dia sombong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lak sikit.. standard tuuuu... 10 panel.. yang sebelum nie pun antara 9 hingga ke 11 panel.. banyak banyak panel kang, semput plak blog nak loading.. hue hue hue

      Delete
    2. wat la 10 panel , then tambah lagi 1o panel..

      lepas sejam , upload lagi.. sejam lagik upload lagi..

      cepat ket abis citer ni. leh kan encik lanun .. pls

      Delete
    3. amboii diaa... nak siapkan seploh panel pon dua minggu... kalau doploh panel?.. *fengsan*

      Delete
    4. meh la kita tolong.. kita tlg upload kan aje. mau ka?

      Delete
    5. tolong upload tue kici punya hallllll.. koh koh koh

      Delete
    6. tengok tu.. org nak tolong, tp sombong lak.. :(

      Delete
    7. hahahhaha.. okeyh okeyh... nanti saya bagi draft untuk awak buat proof reading .. kih kih kih

      Delete
  9. ehem3.. kenapalah ngan cik syahnaz kita ni..?
    cik pengarang, rajin2 kan la dirinyer yer.. huhu~
    bertabahan da diri ni menanti.. kuh kuh kuh @_@

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Syahnaz sedang melalui fasa peralihan... kih kih kih..
      saya sedang merajinkan diri laa nie.. koh koh koh

      Delete
  10. salam kenal...
    memang menyakitkan dan mengujakan bila baca ayat bersambung...huhuhu...
    cepat2 sambung... x sabar nk baca sambungan...
    pe kata kali ni, cerita dari diri adiff plak..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga.. terima kasih sudi singgah dan baca.. nanti saya ceritakan kisah dari sudut Adiff plak.. XD

      Delete
  11. aci x nk ngorat adiff?
    kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. daripada awak ngorat Adiff, lebih baik awak ngorat saya... koh koh koh

      Delete
  12. adiff adiff..bawak pengaruh besar kamu ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. harapnya pengaruh dia bukan yang memudaratkan.. koh koh koh.. XD

      Delete
  13. It's ok bro..take ur time...
    benda bermutu mana boleh digesa-gesakan..kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro. Aku buat yang terbaik laa nanti XD

      Delete
  14. biasa la kan..masterpiece, mana boleh buat ala kadar.. ye tak?? kena la take time.
    xpe2..aku paham. tapi... mampu ke aku bersabar?? hurm... ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Tak sabar, boleh berenang wak!"
      Hua hua hua..

      Amboi, perli kaa.. koh koh koh.. kalau aku seorang kartunis sepenuh masa di blog, hari hari aku apdet tak yah tggu dua minggu.. koh koh koh

      Delete
  15. yaaa..sekali lagi persoalan bermain di minda...
    dan lagi 2 minggu laa baru terjawab dan berserta persoalan baru..
    menguji kesabaran.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan... koh koh koh... bertabahlah Momo... XD

      Delete
  16. cepatlah adiff kahwin dengan syahnaz aminn..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bang, diorang SPM pon belom lepas... hua hua hua

      Delete
  17. anak kuchen tuh jugak meanrik perhatian sy kat sini..! hekhekhek.. XP

    ReplyDelete
  18. handsome lah adiff nih..haih~..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha.. ai ai ai... hensem lagi abang dia..

      Delete
  19. oo tu la asalnya kucing kelabu tu ye. bulan puasa ni agak2 rajin tak sambung episod ni hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing kelabu mana bangg??.. koh koh koh

      Delete
  20. Abang lanun tlg lah habiskan crita ni..
    kang dah nak spm x sempat kang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan risau.. tinggal dua episod.. next episod saya cadang nak buat isu bumper...

      Delete
  21. Menyakitkan dan mengujakan kerana terpaksa Bersambung lagi.. Sungguh menyakitkan ati kite.. Gugugu~~ -.-

    ReplyDelete
  22. huwaa....jangan sambung2 lagi boleh tak huwaaa....owh itulah pesan orang tua2...jangan benci sangat nanti suka hahaha...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD