29 August, 2012

Just How much is too much?



Mula mula aku boleh enjoy lagi sebab dia cuma berlegar di Youtube..
bila dia dah mula berjoget di TV, di radio, di handphone, di caller ringtones dan di mana mana..




Seriously,
I've had enough..
koh koh koh..

60 comments:

  1. Gangnam style~ dah jadi satu fenomena. lama lama sonyap lah tu XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. macam Asereje gak.. koh koh koh

      Delete
    2. kang jowo style bila nka buat bro?hehe

      Delete
  2. ghimas peyot dah nengok sume nak di gangnam style kan..hancus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn... semua dah diGangnamkan pun jadi merapu gak.. koh koh koh

      Delete
  3. ooo... br ku tahu ape tu gangnam...

    ReplyDelete
  4. sekali tengok jer lepas tu tak rasa nk layan sangat dah..tp aujinz style mcm cute gak ar hahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik hik hik.. Aujinz memang kiut.. koh koh koh

      Delete
  5. Replies
    1. mereka ada di mana mana.. hua hua hua

      Delete
  6. xbleh blah mamat gangnamememememe ne.. da mcm kuda sangap da aku tgok dia..huahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah.. memang kuda pon.. wakakakaa

      Delete
  7. tak tengok abeh pun video tu masa member bukak..
    tengok sekerat terus tanya member, kejadah yang dia tengok..
    -__-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhhaha... kena tengok dan paham.. tapi masalahnya.. dah tengok lapan ratus kali. tapi tak paham paham gak.. koh koh koh

      Delete
    2. tak mampu nak habiskan..takut tak lena tido malam..~

      Delete
  8. hehe... mimik muka pening tu buat saya pening sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... mari kita sesama pening..

      Delete
  9. mesti ai jadik org last yang buta hurup tatau pemenda gangnam tu kan? har har har..... malas nk buat you tube tengok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyarkkk typo lewww *malas nk bukak you tube tengok* adess lemau betul pepagi hari ni

      Delete
  10. bahahahaha..memang fofular habis diorg ni kot..baru th minggu ni pasal diorg..itu pon duk sibuk2 sebut kt fb..ergghh..ketinggalan zaman tul daku ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. depa dah femes sebelum puasa itu hari ...

      Delete
  11. Salam Aidilfitri Lanun Ranggi
    Akak tengok sekali je..pastu tengok banyak plak video kat Youtube yg buat Gangnam Style jadi macam2 style terus jadi muak hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.. Selamat Hari Raya Kak... koh koh koh..
      kalau hari hari benda yang sama.. muak la yer tak..

      Delete
  12. owh..gangnam style rupanya org panggil mendalah 2..haha..mcm serabut semacam ja..sesuai benor la ngan namyanya PSY 2..psycho..hahha..

    ReplyDelete
  13. Sampai kesudah aku taknampak mana bestnya oppa gangnam style ni weh. HUH. *emo2

    ReplyDelete
  14. ingatkan pasal ada Gundam baru.. xDD!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gundam baru lambat lagi kot... hua hua hua

      Delete
  15. dok dengaq dah sana sini citer pasal gangnam style nie... ohh ken ap i tengok kat youtube la pas nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.. sila sila tengok.. lepas tue jangan menyesal.. koh koh koh

      Delete
  16. dengar..nampak ramai org share..tengok... komen dalam hati : hmmmmm

    sehari kemudian makin ramai org share gangnam style parody komen lg dalam hati : hmmmmm

    kemudian, semalam decide nk tgk original video.. tgk sampai habis... komen dalam hati " ape yg bestnye? "

    eh tapi dah terkomen kat blog ni kekekekek

    i tak minat la lalingloi. rasa mcm xde ape yg menarik..rasa mcm sakai je terjoget2 mcm tu.. ataupun mungkin juga faktor tak suke kpop

    ReplyDelete
    Replies
    1. faktor tak suka kpop laa tue kot... koh koh koh.. takpe takpe... bertabahlah.. koh koh koh

      Delete
  17. heyyyyyy sexayhh ladyeyyhhh. op op op opah anyam style! selamat hari raye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Wafiy.. hue hue hue

      Delete
  18. errr....xberkenan di hati pown....hehehe....

    PSSS....mana citer raya dik aah.....windu dik aah nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. nanti saya up yer.. XD

      Delete
  19. mula2 menyampah gak sbb macam pelik...tp tu la org ckp jgn benci, nti jadi suka. sekarang aku dh suka huhu


    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. tue laa.. lenkali jangan ada benci.. koh koh koh

      Delete
  20. AM I THE ONLY ONE HERE...

    ..THAT DON'T KNOW WHAT GANGNAM IS?

    (Tak pasti sama ada aku malang, atau aku bertuah..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahha.. aku pun tau pasal terbaca kat blog orang lain.. depa asyik sebut Gangnam gangnam.. jadi kerana curious, aku google dan akhirnya berakhir di youtube.. XD

      Delete
  21. dah lama tau sbb baca allkpop..tapi tak faham kenapa sampai tahap hyper punya pengaruh dia..what to do..what to do..

    ReplyDelete
    Replies
    1. what to do .. what to do.. itik tak patuk ayam tak sudu.. koh koh koh

      Delete
  22. siyesly aku x rase benda ni satu trend yg kool.. (-.-)'

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. pendapat masing masing.. ada yang suka... ada yang tak.. aku Neutral.. cuma dah terlampau banyak.. jadi biasa biasa jer.. kohkoh koh

      Delete
  23. owh... aku dah terlalu tua untuk semua ini....

    ReplyDelete
  24. aku rasa kita boleh buat pos gangnam style beramai2 dah ni

    ReplyDelete
  25. =.= mmg menyampah gangnam nie...
    kat kelas manjang lahh budak laki
    menari style die.. grrr... mmg rimas...
    btw.. new here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda yang rare selalu orang ikut.. macam Asereje dulu laa.. lama lama nanti hilang ler.. koh koh koh

      Delete
  26. ojin,

    ep8 pleaseeeeeeeee~~

    jgn nk oppa gangnam sgt laa kan... ngarut!

    ReplyDelete
  27. elok je tak berwap laptop ni, sampai skrg takde masalah ojin.

    ReplyDelete
  28. tak rasa cam nak ulang tengok pun lepas tengok vid tu sekali.
    tu petanda aku dah matang. haha

    ReplyDelete
  29. biasa la. lama2 mesti akan rasa bosan.

    ReplyDelete
  30. hahahaha sampai berbuih. ojin try skali oppa!

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD