18 September, 2012

Lambat dua hari


Selamat Hari Malaysia. Walaupun lambat dua hari. takpe kan kan kan..(..Aku schedulekan entri tapi tahun aku letak 2013.. (-__-#) ..)
Koh koh koh..
Siapa kenal watak di atas, mereka memang ohsem!
Blog tue pun dah bersawang... semenjak aku kehilangan sisi melankolik aku..
kohsian kohsian kohsian...

46 comments:

  1. rindu nak baca kata2 hikmah kat mumbleink ^_^

    ReplyDelete
  2. sweetnye......xpe lambat pown....tetap sweet....

    ReplyDelete
  3. aisehhh..
    tak sempat nak kenal laa...=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah.. takpe.. link dia kat sebelah kanan tue.. yang ada kucing tue.. koh koh koh

      Delete
  4. xpe.. dah biasa dah baca entri lambat post. hohoho~ ;p

    biar lambat sambut asal x lupa tujuan sambutan.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. booooo.. awak boookan saya kenape?.. boooooo

      Delete
  6. selamat hari malaysia.. nk buat entry pasal malaytsia tp malas..lagik teruk kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. takpe takpe.. taon depan buat... XD

      Delete
  7. selamat hari Malaysia...sy pun x buat entry ...hehehehe...tumpang ucap kat sini je la....

    ReplyDelete
  8. selamat hari jadi..erkk..selamat hari negara ku..ngeee

    ReplyDelete
  9. hahaha eksaited benor la tue nak di auto publish kan sampai set ke tahun depan hihi...

    cun arr watak tue... tapi kat sana lebih banyak pic dari kata2 yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah.. sana banyak lukisan jer.. tulisan tak banyak..XD

      Delete
  10. Selamat Hari Malaysia!!
    Kenal..kenal watak tu...

    ReplyDelete
  11. comelnyaa kartun kertas tu...sweet~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tuan dia jugak.. sweet jer.. koh koh koh

      Delete
  12. tangak kau kah itu..halusnya:D haha

    ReplyDelete
  13. 2013 ? huehuehuehuehuehuehuehue...

    apa ni bro... muda2 lagi da pelupa... aiyooooo
    2013 tu taun lepas laaaaaaaaaaa.....
    wakakakkakakakkakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah laa bro.. gua lupa.. koh koh koh.. taon lepas rupanya.. XD

      Delete
  14. epi malaysia day.. ngehneghnegh

    ReplyDelete
  15. 2013???wahhhhhhhhh ada apa2 ka date tu nanti???jeng jeng kuikui

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Malaysia...

    Tersedak aku jap, bila ko sebu blog bersawang...

    Ni aku tgh kemas-kemaskan sawang2 tu semua...

    hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kemainn... aku pun dah tak ingat bila aku serbu blog hang bro.. kih kih kih

      Delete
  17. pinjam bery hitam yang kaler putih boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh boleh.. ambik laa atas meja tue..XD

      Delete
  18. singgah sini jap.huwaaa..kreatifnyer tuanpunya blog ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah.. singgah laa selalu..XD

      Delete
  19. Salam merdeka Ojin!

    Aku dah mula tangkap cintan dengan blog ni! ;D

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD