07 October, 2012

Entri Busuk

P/s: Entri ini dikategorikan sebagai 18Sx - Mengandungi unsur unsur yang boleh menyebabkan pembaca muntah-muntah dan kengerian. Aku sendiri pun ngeri. Jangan tenung sangat ketumbit bijik mata karang...adik adik dilarang meniru aksi aksi ini...dan dilarang bercakap semasa berurusan.








Kah kah kah... maaf sebab korang terpaksa baca entri busuk ini.
Perangai tak semenggah kan kan kan..

koh koh koh..

Lama aku tunggu, rupanya dia dok mencari sapu tangan.
Sudahnya, aku tak dapat henfon aku..tak sempat catat idea.. tapi entri ini lak jadinya..

koh koh koh


52 comments:

  1. baca entri ni sambil makan burger. tersembur!

    ReplyDelete
  2. nak pakai langkah keselamatan semasa membaca...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih.. pakai pakai.. jangan tak pakai..

      Delete
  3. terbaik ar.. hahaha... tp memg btol idea selalu dtg time tga uuuk uuk... sb time tu kita tga tenang n menikmati suasana yg sgt mendamaikan..hahaha:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn.. entah apesal laa time tue jugak dia nak datang idea..

      Delete
  4. EEEUUU..LAWOK LAA KENA KEJE PLAK AHAD NI..=_+.TP BACA ANTRY NI TRUS HILANG TENSION JAP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... bertabahlah orang yang kene keje hari Ahad... koh koh koh

      Delete
  5. hahaha....bila dok dalam bilik termenung sy pun selalu dpt ilham...kahkahkah...

    ReplyDelete
  6. hehehe bagus dik ah ambik langkah keselamatan awai sebelum menempuhnya..

    ReplyDelete
  7. Aku biasa dapat idea time tengah mandi..then lepas mandi jer, terus aku lupa..grrrr

    p/s: aku takde adik nak tolong amikkan henset..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha... aku gunakan saja tenaga spare yang ada... kita buat kerahan tenaga..

      Delete
  8. komen tu makanan seorang blogger ye. nak komen banyak2 la lepas ni. biar abg ayuku ni makan banyak lalu menjadi semakin kacak. muahahahaaaaa......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...hamboi diaa.. dah lama tak singgah sini ..tetiba muncul lak..

      Delete
    2. baru lepas update blog semalam. menyinggah sini jap. heee :D

      Delete
  9. aktif betul otak ko ye. sampai boleh dpt ilham kat mana saja.
    tp memang kadang2 ilham tu dtg kat tmpat yg pelik2 dan hilang camtu je bila time nak tulis

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak juga.. paling banyak idea masuk masa memandu, masa shopping... kat bilik termenung tue salah satunye laa.. XD

      Delete
  10. naseb la dik ah dapat ayong camni ekekkekekee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... naseb baik kan kan kan..

      Delete
  11. Jamban memang tempat paling banyak jana idea utk aku..
    Tapi malangnya, sesaat keluar jamban, idea terus hilang..

    Patut ada buku nota dlm jamban, buat calit..eh, catit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... kalau buku nota basah laa nanti.. dan lagi, kertas adalah penyerap bau yang baek.. koh koh koh

      Delete
  12. aku dok ingat kat atas kepalah ekau tu seluar ekau jang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seluar jang oii.. kah kah kah.. yang kat kaki tue boxer.. XD

      Delete
  13. adik ah jangan lupa pakai sarung tangan latex sekali.. ni dah kira tahap biohazard dah.. hohoho. XD

    bukan ke 'tempat tu' memang tempat paling strategik untuk jana idea2 bernas?? muahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa kan kan kan.. sebab kita sambil berurusan tue sambil termenung memikirkan sesuatu.. koh koh koh

      Delete
  14. busuk pon saye tetap terima dgn ati yg ikhlas..
    bhahaha..

    ReplyDelete
  15. dah bau sampai sa alam ni..
    busuk..mmg busuk..hahaha..
    ni dah kire kes buuli dik ah ni.heeeee..

    ReplyDelete
  16. Aduila...tapi kadang2 memang camtu kan..idea datang waktu busyuk nih..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah..dia datang tak kira tempat..

      Delete
  17. busuk bebenor,

    apa da...kesian ke budok tu...

    ReplyDelete
  18. gagaggaaa!
    member aku kabo, menaip sms ketika membuang pon dikira TAK SEMENGGAH LA KO NI!

    sian dik ah..ni yg kene telepon tele dera ni..(dera hidung dik ah) hahahhakkk!

    ReplyDelete
  19. hehehe...kiut jew dik aah....sayang beno dia ngan ayong dia...kata jew xmo amek...tapi amek jugak....tp sweet la...pndai plak cr spu tangan wat tutup hidung dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia paling senang ikut arahan.. dan rajin..<(@ ̄︶ ̄@)>

      Delete
  20. penderaan terhadap dik ah..
    ngahaha.

    ReplyDelete
  21. kesian dik ah dpt ayong cenggini
    bertabahlahh dik ah..
    :P

    ReplyDelete
  22. eeiiiuuuuu... pengotor tul... x senonoh... hahahha...

    ReplyDelete
  23. budak tu pun x snggup nak bau...HAHAHAHA

    ReplyDelete
  24. Bahaha. Woi. Buruk prgai woi !! Hahaha

    ReplyDelete
  25. eeeeeiiii...awok woit..dahsat tau entry ni..hah nasib baik follower setia tau..pe pon sangat somel itu budak kicik..hehe

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD