03 October, 2012

MINI TROLL

Ahad itu hari, aku jaga si Mem Kecik. Lepas aku bawak dia melantak Nuget KFC, balik kitorang terus lepak kepenatan.

Entah bila masa petang tue dia bangun lagi awal dari aku.





Jenuh petang tue aku nak hilangkan dakwat di muka. Dah laa dia guna magic pen KFC Chicky Meal tue. Payah gila nak hilang.

 Nasib baik aku perasan masa belek cermin lepas bangun tidur.
Kalau aku tak perasan dan selamba turun nak berjogging, perghhh... boleh jatuh merudum bergolek golek saham aku der...

(-_-")

59 comments:

  1. hahahahha. tu la..membuta je. budak tu nak susu kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penat beb.. penat.. tau... koh koh koh

      Delete
  2. aahhahahha cayalah..keep it up dik ah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii.. menggalakkan lagi.. ai ai ai

      Delete
  3. haha...dik ahhhhhhhhhhhhhh... nape buat mcm tuh kat ayong...? tuh la ayong tdo mati sgt...

    ReplyDelete
  4. patut mem kecik guna permanent marker ,... lalalala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh.. itu kes dengki tue... hahahhahaa

      Delete
  5. Replies
    1. ngahaha..tanya la dik ah kalau dye kasi kamu amek taktha comel dye >3<

      Delete
  6. cakap kat mem kecik, jgn wat gitu.. nnt roh tak kenal tuan, tak memasal ayongg ko dh tak ada lam dunia ni... agagagagga......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboiiii hamboiii.. hahhahahaha

      Delete
    2. hahaha! org ckp benda betul lah....

      Delete
  7. nice..
    tido x sedar..ahak!
    kem slm cium kat mem kecik k..

    ReplyDelete
  8. mmg dik ah trun bakat seni dr ayong die..sgt comel..jgn turun bakat membadak xsedo diri smpai kna conteng udah le....ekekkeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haishhhh... ayong dia penat.. sebab tue tido macam badak tak sedo diri.. koh koh koh

      Delete
  9. wei, kalau ko gi jogging dengan keadaan sebegitu, lebih tinggi saham ko... rangka promosi tu...

    ReplyDelete
  10. nakal nyer dik ah hehe...nk mrh pun xblh sbb comel sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang comel sangat... geram jer tengok dia... huhuhuhu

      Delete
  11. eleh, nak bagitahu tak jadi pegi joging sebab dik ah la ni..padahal memang tak penah joging pun..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. wei mana ada.. takde pun aku kata aku tak jadi jogging... aku turun gak jogging wei.. tapi lepas bersihkan semua dakwat ler.. XD

      Delete
  12. bagus.. dari menconteng kat dinding, lg bagus dik ah conteng je muka ayong tu. anggap je ayong tu sbg tempat melampiaskan nafsu vandalisme. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wwoit woit... hahahaha .. jangan ajar yang bukan bukan der.. XD

      Delete
  13. dah macam jigglypuff dalam pokemon tu.. suka sgt conteng2 muka org tengah tidur. hoho.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa.. Pokemon?.. iyer laa tue kot..

      Delete
  14. pasai apa yg ko tido sampai tak sedar tu wey hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaa... sebab pagi tue dah bawak dia jenjalan, letih kejor dia kehulu ke hilir.. lepas tue lunch kat KFC.. kenyang perut, penat.. terbaik laa rileks tak ingat dunia.. koh koh koh

      Delete
  15. comel lah gilaa.. comel.. ah jeles jeles..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah ah ah.. awak jangan laa puji lelebih ke saye.. koh koh koh

      Delete
  16. bahahaha..pandai pulak mem kecik tu..dia nk jadi pelukis cm awok tu..ahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahahahha... betul.. dia ada bakat menconteng.. koh ko hkoh

      Delete
  17. hahahahah CUTE!
    padan muka ayung >.<

    ReplyDelete
  18. Hahaha, nakal sangat Mem kecik ni..
    ikat kang..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu dah dia kena ikatt... kih kih kih

      Delete
  19. nasebek die conteng gune marker kepsi, klo gune arang peti ais, rasanya en.lannu di eskeben ni, tak keluar jogging dh kot. xDDD.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoh... marker KFC tue pun payah sungguh nak hilang... tapi Ayong dia cool jer.. XD

      Delete
  20. bila baca dan belek2 semua entry dalam blog ni rase geram sangat nak mengenali mem kecik tu...macam comel je telatah die mngenakan ayong die..haihh..

    taknak troll balik pic somel mem kecik tu utk tatapan reader's ayong die ke?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah draft dah.. tapi tengah tunggu seorang blogger publishkan vector si mem kecik dulu.. huhuhuhu

      Delete
    2. haha okeh..setia menunggu wajah si mem kicik.. =)

      Delete
  21. baru la sama dgn hg punye header. hahaha :D

    ReplyDelete
  22. hahahahahahaha..cantek laa dik ah..
    patutnya mem kecik tu kena sorokkan jugak cermin tu
    baru padan muka ayong dia.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi amboiii... jangan diajar yang bukan bukan ke dia... XD

      Delete
  23. keh keh keh nasib baik tak jatuh saham ekk... len kali dik ah kena conteng dengan marker berdakwat kekal tu hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huishhh.. yang itu pun seksa nak hilangkan woooo... XD

      Delete
  24. aloorr..mem kecik tuh nakal yea.. hehe..

    psstt.. nape tak buat pop-up komen?? lgi senang dan mesra pengguna..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. maaf ler... dulu dah guna pop up comment, tapi dia takde button reply.. kalau guna embedded comment ade button reply, semangat nak reply komen adelah tinggi.. XD

      Delete
  25. patut bior je, baru la orang nak pandang+saham naik woooo..kof!kof!

    nak senang hilang kan dakwat pen, bubuh ayaq liur je, siyes! mmng senang nak hilang...=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa Cik Marikh, berkesan pada dakwat pen.. tapi Magic Pen KFC serupa itu permanent marker... XD

      Delete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD