21 November, 2012

Ai la Dak Kecik nie..

Sabtu lepas, Mem Kecik lepak rumah aku.
Lepas aku siapkan sarapan bagai.. aku lepak sambil beronline.




Aku tak sempat rakam.
Bila aku suruh dia buat lagi, dia dah malu malu.
Aku tak pasti sejak bila dia terdedah dengan menatam nie..
ai ai ai
punah.


P/s: Aku baru perasan, Origami Biru Ep. 9 tertinggal satu panel.
Inilah akibat kalau gigih nak update bila mengantuk.
Aku dah upload kekalau korang nak ulang baca balik
panel yang tertinggal.. koh koh koh

44 comments:

  1. ahaha.. senangnyaa kanak2 terpengaruh kan
    *kau cuai aujinzzzz :p

    ReplyDelete
  2. alahai dik ah.. merebak jugak virus gangnam tu kat ko?? hahaha. musti comel beliau buat?? hoho. ;p

    ReplyDelete
  3. org tua buat gangnam style mmg stress nengoknya tp klu dik ah buat hahhhaa kompom super duper cute :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul... nak tergelak pon ada.. tapi takleh gelak depan dia.. nanti dia merajuk kat celah sofa

      Delete
  4. ekekekeke ape kate ayong ngn dik ah wt same2...rakam...nk tgk!!!!!!! uhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  5. hehehe...dik ah pun pndai gangnam....hahaha..parah...

    ReplyDelete
  6. hahahaha!!kalau sempat ambek video kan lg best..
    sengal jugak la dik ah tu..sape la yg xtau gangnam style..
    yg tua2 pon tau aujinz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa cik Nia.. orang tua memang dah tahu.. yang kekecik nie pon terpengaruh..XD

      Delete
  7. alahaiii aku boleh bayang how cute she is!
    anak buah aku camtu gak, malu2 bila tunjuk benda baru. trick aku senang je. aku buat2 xtau pastu suh dia ajar. mesti dia bongkak sbb dia rse dia agi pandai dari kite. hahahhaha. trick ni xpernah tak menjadi tau. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. tapi Mem Kecik lain.. dia nampak kita keluarkan henfon, dia tak buat dah... sampai laa ke sudah.. XD

      Delete
  8. Kekekeke.. Kuat benor pengaruh Gangnam Style.. Haih..

    ReplyDelete
  9. ahahahaha dah pandai buat sendiri..apa barang tgk video lagi

    ahhaha

    ReplyDelete
  10. hahahaha... drpd terpampang di alam maya, tup tup terpacak depan mata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. itu yang kita tak sangka tue...XD

      Delete
  11. ni sahlah si tua yang mengajar ni...ish3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan dah pastilaaa bukan aku... koh koh koh

      Delete
  12. budak2 lagi senang kena tempias gangnam..dan bila buat nampak kiut..kalau org tua buat nampak mcm poyo jek pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. kannn kak.. cuma orang tua buat... ngeri kita tengok.. kah kah kah

      Delete
  13. ni emua salah ko aujinz..kao pakcik durjana:D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. ape plak salah aku.. ape plak.. koh koh koh

      Delete
  14. jaga-jaga...nanti dak comel tu lagi glamer dari ayongg dieee...

    hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang lagi glemer dari Ayong diaa... hua hua hua

      Delete
  15. muehehehe, teringat anak buah aku.

    ReplyDelete
  16. hai pembuat takoyaki, dengan ini aku telah menjadi follower ko yg ke 667, dan dengan ini juga aku telah membebaskan ko dari statik dengan nombor '666 jahanam'...hahah, so apa hadiah ko kat aku? XD

    btw, sedap aku tengok takoyaki versi ko, kat mana ko beli stock tako/octopus? ima omae wa nihon de sundeimasu ka? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.. ee..watashi wa Mareshia ni sunde imasu XD..

      aku selalu beli Tako kat Cold Storage jer. kadang kadang ada.. kadang kadang takde.. kalau takde aku beli kat penjual stimbot.. XD

      Delete
  17. budak kecik, cepat belajar dgn ape dia tgk, inesen...kih3

    ayong la ni ajar! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mana ada.. mana ada... koh koh koh

      Delete
  18. ala xpe la, comel kot kalau dak kecik yg bt gangnam style..
    hohoho...

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak kecik comel laaa... tapi.. ayong dia dah tak larat nak layan Gangnammm koh koh koh

      Delete
  19. moh kite, show that we really care ^^

    http://busuk.org/ping/view/373102

    ReplyDelete
  20. skang jd tanggungjawb ko brainwash dan torture dik ah smpai dia lupa camne nk menari gangnam tu.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah tak payah... dia joget suka suka jer tue... XD

      Delete
  21. hahaa.. xsangka merebak ke dik ah gak kan? boleh bayang cam ne dik ah buat..mesti comel giler.. kalau ayong dia yg buat...erk~ *krik3* hik hik hik~

    ReplyDelete
  22. sekarang berlegar dlm fb cerita psal si sebalik Gangnam tu, alaa, yg kata kat gangnam ada pertandingan nk jadi wanita simpanan tu...

    Ntah laa, nak caya ke tidak, aku pon tak tau...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD