18 November, 2012

Origami Biru - Episod 9

Chapter terdahulu

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
















P sengkang S : Maaf laa yang menunggu lama.. lebih dua bulan.. mak ai ai ai..
aku tak buat proof reading lagi.. so typo ke struktur ayat berterabur
harap maafkan.
Aku memang macam nie..
pomaleh
koh koh koh

jangan marah naa...sebab

lepas nie..
adalah

Episod 10 - Epilog

Enjoy XD

63 comments:

  1. Shooo shuweet. Lama tunggu. Hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... terima kasih kerana sudi menunggu XD

      Delete
  2. alalalalala...malu2 pulak syahnaz..
    adiff mmg comel pun..
    hahah...*tunggu epilog lak*

    ReplyDelete
  3. Rumah Mayat Hospital Segamat? perghhh . haha

    ReplyDelete
  4. akhirnya.... Thank God!! hahaha. ;p

    kalau takde yang ingatkan rasanye mau setahun tak berupdet citer ni gamaknye??

    tak sabor nak tunggu epilog beliau.. macam manalah gamaknye ending beliau nanti... huhu. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersabarlah menunggu yer abang.. aku pun tak tahu bila... koh koh koh

      Delete
  5. aku teringat zaman sekolah dulu.muahahaha

    ReplyDelete
  6. sweeettt suka2.. cepat2 yer epilognya cik ojin.. ^_^

    "Adiff aiman razali,kenapa awak comel sgt..?" suka ayat last ni...

    ReplyDelete
  7. menunggu lagi ni next episod..ermm..ermmm

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hahhaha.. sorry laa kak... bizi yo... XD

      Delete
  9. huarghhh jenuh nak recall otak balik nak ingat apa jadi kat adiff sebelum nie.. sebab punya la lama ojinz peram dalam peti besi hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh.. itu memang tujuannya ponnn... koh koh koh

      Delete
  10. amboi,gateinya anaz..hehe
    maniss (sweet)
    aku agak ni macam sikit2 ada versi cinta monyet ko je bro:D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermmm... entah.. semua orang ada cinta monyet kot... errr.. ke takde?..

      Delete
  11. wow..so sweet..ahakz!!3 jam setengah bace komik neh..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. humang aihhh... gigihnya cik Nia... koh koh koh

      Delete
  12. kan dh tak pasal kene baca lik sume episod..

    inchik ojin nih saje je kan hapdet lambat2..

    (~_~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... sory ler... nak buat guane.. hik hiks hiks

      Delete
  13. mohon episod seterusnye disegerakan..:P

    ReplyDelete
  14. tnggu punya la tunggu, ropenya tertinggal 2 episod..gaggaaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... tak perasan laa tueee... kan kan kan.. XD

      Delete
  15. Dahhh. Cepat sambung episod seterusnya!!! Tak sabarrrr hohohoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... sabar yer cik Nursyairah.. nak kena laju laa nie melukis.. XD

      Delete
  16. Owh?? br update.
    jenuh igt blk jln cerita nie.
    trpksa bc blk last episod. :P

    nway, shomel jerk. trigt zaman sekolah.. :P

    ok...next plz! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah ..baru update.. koh koh koh...baiklah.. akan di update secepat mungkin.. XD

      Delete
  17. *hentak2 kaki*

    saya memang suke episod2 ginih..sukeeee...hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. sabo Cik Lara.. sabo... koh koh koh

      Delete
  18. akhirnya...ko kena wat komik camni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena wat komik macam nie macam mana?.. XD

      Delete
  19. bila nak release episod 10...cewahh release ....best cite ni

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah dh nk smpai epilog...
    aku jeling2 sket je. kocomelan krakter2 tu buat nafsu aku membuak2 nak baca tp aku tahan jugak sbb nk start baca bila dh smpai episod last haha..
    aku tak sanggup nk tunggu lama2 nk sambung2 ni... sbb aku akn lupa jln cerita haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. kemain sanggup tahan nak baca tue.. koh koh koh... tapiii... episod 10 panel pertama pun aku tak buat lagi.. koh koh koh

      Delete
  21. Replies
    1. hehehhehe... terima kasih Abu... XD

      Delete
  22. hahaha.. gigih aku baca cite ni dr episod 1st sampai skrg.. sejam setengah jgk tu nak menghabiskan semua.. huhu.. sangat2 comey cite ni, secomey watak2nya.. tak sabar nak baca episod epilog. keep up the good work bro!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rata rata yang baca episod nie kabo lebih dari setengah jam nak baca dari episod satu.. kah kah kah.. betui ka?.. kejap nak test... XD

      Delete
    2. tak lebih drpd itu.. drpd pkl 8.30pm-10.45pm.. huhu.. tu pun termasuk bancuh2 air kejap.. goreng2 kopok kejap.. hehehe

      Delete
  23. Replies
    1. errrr.. baru start panel pertama episod 10 semalam.. koh koh koh... (baca: lambat lagi..)

      Delete
  24. huhu... baru sampai blog ni.. mujur.. xyah la tggu lama2 nk abiskan baca cte ni.. hik3.. siapkan bab 10 segera k? ganbatte!!

    ReplyDelete
  25. Pakcik lanun oii~ ni da bulan 6 da ni... hang ble nk update bab 10 nyer..???
    tk sbr nk tau ending ni...hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha... alaaa malunya pakcik kalau gini.. koh koh koh

      Delete
    2. Boss bila nak kuar ni tghhh syokkk niii

      Delete
  26. owh nak jugak nak jugak origami tu he3..

    ReplyDelete
  27. Nak smbungan episode 11 pulakk pless boss

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD