28 November, 2012

EyeOnMalaysia #7 - K-Car


Dah berapa kali aku terpedaya bila mana susah payah mencari parking,
dah nampak kekosongan.. tapi
Parking yang kosong jangan disangka tiada kereta.. (T____T)
Impianku lebur bila sebenarnya ada Kancil atau Bibah menyorok dicelah celah
kereta yang lebih besar.

Wahai pengguna K-car, janganlah korang mainkan lagi perasaan kami pemandu kereta sedan.
Janganlah sodok kereta korang ke dalam sangat.
Boleh?!

39 comments:

  1. hak hak..

    ni rupanya bidalan di twitter tadi..hik hik
    banyakkan bersabar yep..semua orang pernah mengalaminya...hak hak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah... kann... semua orang pernah merasa.. XD

      Delete
    2. sangattt..sampai berbakul gak la dapat duse free.. :D

      Delete
  2. haha.. nanti nak sruh bapa aku parking ke belakang2 ckit la, snang ko nak nampak nnt kan yg parking tu x available.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha... itu yang sebaiknya... XD

      Delete
  3. haha..same r..selalu tertipu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan.... koh kohkoh... bertabahlah.. XD

      Delete
  4. nilah jawapan bagi teka-teki, "bila masa kancil bleh jadi BABI..?"....teeettt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah... aku nak tulis gitu gak tadi tapi nampak kasar ya amat untuk blog aku yang berkategori U nie.. XD

      Delete
    2. kategori U ker... ingatkan untuk kanak-kanak 3 tahun ke bawah..hahhahahaha

      Delete
  5. ok nanti aku ke belakang sikit kereta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Dani... anda sangat memahami.. hua hua hua

      Delete
  6. hehehehe...dulu sebelum naik k-car, selalu gak mengata pemilik k-car yg suka menyorok di celah kereta besar...skang ni bila bawa k-car, baru rasa seronoknya pekena kereta besar..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha... amboihhh... kijammmm... koh koh koh

      Delete
  7. hahahaha na pun slalu tertipuuu GOTCHA!~~!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan... tak baik tauuu.. koh koh koh

      Delete
  8. Niat dia baik. Satu lot parking tu sbenarnya muat 2 bjik kete kecik. Ko tak tau *geleng2 kepala

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh, mana muat. Kalau masuk sebijik lagi dah terjulur dah bontot kereta... aku tau, aku dah pernah buat... kah kah kah

      Delete
  9. itu ustaz ckp kancil pon blh jadi bab* sebab masa cari parking igt kan ada kosong..rupanya keta kancil..pastu nyumpah..bab*nya kancil..ahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah... kan.. otomatik tak perasan tersebut...

      Delete
  10. sllu sgt kene camni..
    nsb baek kancil ngn viva 2 comel.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. comel tak comel, tetap kena maki jugak.. kah kah kah

      Delete
  11. eh x pernah kene pon..x baik fitnah kancil..
    (ade hati nak komen.. LESEN KERETA pon xde..adess)

    ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah.. pon boleh gak.. takde hal...

      Delete
  12. tambah lagi satu k-car.. kelisa. sama jugak dengan adik beradik dia tu. ;p
    ingatkan xde keta, so seronok la pegi dapatkan parking tu.. alih2 ada menatang k-car ni. bertabah je la cari parking lot yg betul2 empty.

    ReplyDelete
    Replies
    1. i can feel you bro.. i feel you.. wakakakakaka

      Delete
  13. weyhh suke hati kau panggil bibah.

    memang patot kau tertipu. hahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bibah! Bibah! Bibah! kah kah kah....

      Delete
  14. kehkehkeh selalu gak cik terkena... dah lama puas pusing cari parking, sekali dah eksaited ingt ada kosong tp rupa2nya ada keta lain ke dalam dah...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha... kannn... kita boikot kereta kecik! koh koh koh

      Delete
  15. nak kena suggest lampu parking kecik cam kat sunway piramid tu la...geram jugak sebab aku pun terkono...sabor jela...

    ReplyDelete
  16. Ayah aku kabo, kalau parking, side mirror kena sama sebaris dengan kete kiri kanan. Tu pasal yang ke dalam tu. Depan sama level, tapi bontot pendek hahaha. Unless reverse parking la baru tidak memperdayakan hehe

    ReplyDelete
  17. hehe haah tu la selalu gak terkena =P

    ReplyDelete
  18. Aku pun berharap kereta kecik2 ni sila laa jgn suka troll org sgt...
    Apele salahnya kalo tayangkan sikit bontot yg leper tu sket, bukan dosa pon..hehehe

    ReplyDelete
  19. ehehehe :D tak perasan post ni

    jom jom nangeh sama2 T_T

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD