27 November, 2012

Realiti yang tak indah

Pernah tak korang..
Disaat bibit bibit kasih mula terbit dan melingkari hati kedua jiwa


Memadu kasih dan dibelai oleh irama  cinta yang indah mendodoikan yang entah dari mana..
Kasih yang tidak lama yang diganggu oleh realiti kehidupan sebenar..




Kasih yang mana dihancurkan dek alarm handphone yang telah disetkan malam tadi..

Dan bila korang berusaha untuk tidur dan menyambung kembali mimpi tersebut..
ia hanya berakhir dengan kehampaan ...
 
 
Whyyyyyy lerrrr????

72 comments:

  1. Ko dh teruk ni.. Dh teruk.. Isy isy.. Kawen la ojin...kawen.. Haha
    Tp lukisan tu cool giler... Smart

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. apo jang?.. kawen?.. koh koh koh

      Delete
  2. bahahaha

    tu la aujinz..lain kali kasi silent

    ReplyDelete
  3. kerana ianya hanya mimpi...MIMPI~~
    hahahaha...

    gud morning bro :)
    have a good day..

    ReplyDelete
    Replies
    1. good morning.. eh.. good evening Ms. No name.. XD

      Delete
  4. hahaha...aku dah sampai tak leh nak komen dah sebab gelak terbahak-bahak...adoiyai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. nasib baik boleh komenan gak.. XD

      Delete
  5. Lahai...siannye....mimpikan mmg permainan tdo...sbar yea....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... den saba yo.. okeyh yo..XD

      Delete
  6. nasib baik henset ade.. kalau tak ..basah lah nnti... kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah... haishhh .. mana ada.. XD

      Delete
  7. nasib baik x basah selimut tu.. hahaha. ;p

    ni kira memang dah cukup syarat dah ni nak kaf.alif.win (kawin). hoho.

    tapi memang sedih dowh tengah mimpi syok2 sekali kena kacau dgn alarm.. damn gilak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn... rasa macam nak abaikan jer alarm tue.. XD

      Delete
  8. haha, agklah!

    selalu gini... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih.. yeahhh terbaikkk.. XD

      Delete
  9. hahahahaha...oi...ko mimpi bercinta dgn maya kering ke ape smp nak smbg balik mimpi tu???koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. apo Melah?.. ai ai ai.. ekau ingat taste den teuk sangat ko nak mimpi maya Karin.. koh koh koh

      Delete
    2. maya kering...maya karin xyah la..x mandi..HAHAHAHHAA

      Delete
  10. bahahaha..berangan lebih laaa dia ni,,,..blh kalau mimpi tu baik..kita sembahyang apa ntah..pastu terus tido...cer pakcik google

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah... nanti pakcik Google apo yang makcik posan eh.. XD

      Delete
  11. kahkah teruk sangat frust tu aujinz..cari la sorang org umah ekekkekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah.. nanti den cari sorang.. lopeh tue nak buek apo?.. koh koh koh

      Delete
  12. haha . kadang2 jd mcm ni gak. sy dtg sini ^^ jemput ke blog cikai sy pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. terima kasih.. maaf saya tak dapat ke blog awak, takde link pada profile.. XD

      Delete
  13. hahahah. aku pernah mimpi dok dating dengan aaron aziz. sekali keluar alarm aku di subuh hari yang berbunyi..


    ....walaupun hidup seribu tahun kalau tak sembahyang apa guuuuuunanya...walaupuuun....hidup seribu tahun kalau tak sembahyang apa guuuuuunanyaaaaaaaaaa..

    sekian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahhaha.. hadusss.. lagi haru.. koh koh koh

      Delete
  14. Haha...pernah juga begitu...mainan tidur semua tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... kan kak kan... tidur basuh kaki ya.. XD

      Delete
  15. aku lain. selalunya aku lega bila sedar dan terus bangun. sebabnya mimpi aku asik serammm je.kiskiskis

    ReplyDelete
    Replies
    1. woahhh.. payah gak tue.. erm erm erm...

      Delete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. ekekekkekek demok.....sian dia...ya Allah, Kau mudahknlah jodoh si demok ni..ekekeke...asek mimpi je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh demok, jangan nak demok sangat.. sekeh kang... koh koh koh

      Delete
  18. mmng patut alarm tu bunyi...dia taknak kasi ko adakan adegan cium....kehkehkeh #janganmarahye

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyer laa... kategori U agaknye.. koh koh koh

      Delete
  19. takleh blah alarm lagu bola - bola api hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha... kenape?.. tak boleh ker?.. koh koh koh

      Delete
  20. weyh, kau patot bersyukur. kalau alarm xbunyik, ko nanti telranjur dlm mimpi. xpasal2 kne mandi niat. hohoho. :p

    ReplyDelete
  21. hukum wajib kawin ni... aik, apa yg basah atas katil tu...teeetttt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh...ahh tak per.. under control lagi..XD

      Delete
  22. haha set alarm ngan lagu bola2 api tuuu......sweet la hang ni ojinz

    ReplyDelete
  23. hahahahahahaha...len kali set lagu lullaby kat alarm tu
    XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh.. apa barangg..tak comel.. koh koh koh

      Delete
  24. lenkali tak payah set alarm dah. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah kalau tak set alarm, mau terlajak Subuh nanti... kah kah kah

      Delete
  25. auwww ojinz layan lagu bola2 api yerrr hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan.. yang Paling Comel.. koh koh koh

      Delete
  26. Apakejadah alarm lagu bola2 api nih.. Cancel la rombongan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaa... alaaa... kah kah kah...

      Delete

  27. *lagu Andai Dapat Kuundur masa nyanyian AXL's berkumandang*


    Aku pernah cuba dan rasanya pernah dapat sambung mimpi sekali je sepanjang hidup, itu pun kejap je. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghh.. power... setakat nie aku lom berjaya lagi.. XD

      Delete
  28. Sangat pernah.. rasa cam nk ngamuk gak laa bila jadi camtu...
    then kalau xdapat nk tido n mimpi balik, beria termenung atas katil cuba ingt mimpi tu semula.. huuu~
    Apa barang bola2 api...org lagu talking to the moon laa...=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.. semangat tinggi nak sambung balik mimpi.. koh koh koh

      Delete
  29. mimpi hanyalah mainan tidur..jangan biarkan hidup anda di selubungi...Mimpi...#eh

    ngehhh

    ReplyDelete
  30. ha ha ha . mimpi takde pause pause ye pastu nk sambung balik .
    pernah jugak cuba nk sambung mimpi tp dapat mimpi episod lain plak huu T3T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha... dah masuk cerita lain lak kan... XD

      Delete
  31. okla tu..
    pernah x mimpi mase sekolah2 dulu..
    dah bangun mandi, solat, dah siap2 nak pergi sekolah..
    sekali kene kejut dengan mak suruh bangun mandi balik..
    rupenyer yang tadi tu mmpi jer..DEM!!!
    itu lagi ssadis..
    mandi pagi kat kampung sejuk macam ais kot..hahaha^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa.. yang ini pun pernah... kah kah kah.. serius bengkek jer.. rasa macam dah solat Subuh, rupanya mimpi.. koh koh koh

      Delete
    2. gagagaa! tang subuh dalam mimpi, aku pon pernah...
      bila mak tanya, dahhhhhhh~ padahal dalam mimpi..aigooooo~

      Delete
  32. tnda2 awl encik ojinz kne cari isteri..
    haha

    ReplyDelete
  33. pernah jugak & beberapa kali dpt sambung mimpi..tp bukan bab jiwang2 lah, selalu yg tak masuk akal punya mimpi XDD..saya sarankn encik aujin tgok movie Dan Sebenarnya..lakonan sazzy falak tu.. keh4. jd ketagih mimpi. bahaya2~

    ReplyDelete
    Replies
    1. best ker... baiklah.. nanti saya try tengok... XD

      Delete
  34. Adoyai!!!
    Tak sempat basah!!!
    Kaco laa 'bola-bola api' ni...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD