14 November, 2012

Lain ditembak, lain lak yang kena

Hiks, entri yang sebelum nie, aku bukan cerita pasal diri aku punnnn.. entah dari mana salah cikgu korang ke, salah pemahaman korang ker, 
koworang gie kona lipat ke aku plak... ai ai ai

nak kena nie.. nak kena..
cer tengok antara komen komen senget kengkawan kat bawah nie...



Teruk celah mana Danie wehhhh???.. habaq maiii sattt...koh koh koh




baiklah Cik Stickynote... saya takkan berputus asa.... sobbb.. doakan saya yer.. sob.. *kesat hingus*




takleh Haris.. takleh... kalau ko datang, aku bawak lauk lari dengan pengantin perempuan.. nasib laa..






sampai hati awak Cik Alieya.. awak kabo kite tak sempurna.. sob sob sob *terjun Parking rooftop Alamanda*




so Cik Ezy... awak solo kan? kan? kan? hiks...



Nasib baik Ms. No Name baca entri saya dengan penuh tawadduk dan khusyuk
koh koh koh..


Kah kah kah... Komen korang lagi lawak tahu?
Terima kasih sudi menyinggah ke blog picisan nie...
Meh sini aku nak CIPIKA CIPIKI koworang... koh koh koh



Sementara itu...





52 comments:

  1. itulah kekdahnya... tokono diri sendiri...

    dah lah takdo tulang rusuk kiri lagi... kena plak komen MERIAH dari kawan2... ibarat sudah jatuh ditimpa tangga...sesuai ah, kartu n ko tu...teeetttt....

    ReplyDelete
  2. hak hak...penah dengar x lagu ni :

    'Beginilah nasib diriku yang malang..oh Tuhan..' keke,bukan lah malang pon..gerammm je tu kannn?? =P

    ReplyDelete
  3. kuikui sengaja tu aujinz, sengaja kona lipat..mmg camtu la bekerut dahi bila tetiba kena ayat jgn putus asa ekekekekkeke..tak pasal2 la kan :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... itulah pasal... tetiba dapat ayat jangan putus asa... kah kah kah

      Delete
  4. haha.. kesian aujinz..
    next time hati2, kan dah terkena kat diri sendiri.. kohkohkoh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berhati hati laa tue... entah macam mana diorang leh kona ke saya plak...

      Delete
  5. hahahahaha..dah kartun pun serupa awak..
    memang padan laa semua komen kena kat awak
    hahahahaha.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aitcehhhh... mana ada... mana ada...

      Delete
  6. Replies
    1. apa yang tak betul cik Jna?.. koh koh koh

      Delete
  7. nmpknya, terpaksa lah saya minta maaf sbb salah phm. Hehe.. maaf~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. tak payah mintak maaf pun takpe cik Amna.. kita gurau gurau jer.. koh koh koh

      Delete
  8. tetibe rase nk nyanyi lagu kosong..
    eh eh..
    haha..

    hai kanda ojinz~

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  9. jap.. jinz, ko punye blogonovella bila nak sambung balik?? ke dah lama tammat..? cuma aku je yang ketinggalan..??? cer kabor sikit. ;]

    *tetiba teringat dekat syahnaz ngan adiff tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku memang tengah berusaha siapkan nie bro.. XD

      Delete
  10. tulah kau, siapa suruh pakai blackbery, blackbery punya pasal lah org salah paham tau, baik pakai nokia.

    p/s sumpah takde kena mengena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha... memang takde kene mengena... kah kah kah... ape daa Ikar..cari point lain der.. XD

      Delete
  11. Lain manusia lain pemahamannya.. Takpe aku faham maksud kau. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan bro... orettt... sep! koh koh koh

      Delete
  12. kite perati je pakcik ni. dah makin..dekat....dah....hari.....menyambut.....bakal....

    bakal.....


    kal.....



    a...


    l...


    tit. tit. tit.

    ReplyDelete
  13. nampaknye sy pon slh phm aujinz..wat to doo..hahaha
    aujinz story mcm pengalamn sndri plak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah... what to do... itik tak patuk ayam tak sudu... koh koh koh..

      Delete
  14. hahahaha..kan tak pepasal ko yang dikaitkan pulak..kui3..

    ReplyDelete
  15. haha.. tapi memang betul la.. the way citer tu cam kena je ngan ojin, nk wat lagu mana kan..
    rooftop alamanda pun boleh..hik3~ nnt sebiji la ngan gambar last tu..kan? =B

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. mana ada... mana ada.. XD

      Delete
  16. "baca entri saya dengan penuh tawadduk dan khusyuk" -katenyer...
    hahahaha..
    cam ni punye isu pon leh jadi 1 entry...
    comel jek jadi mumia tu..
    majulah industry blogging untuk negara... :)

    jom wat kije..lalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. marilah berkerjaaaa.. koh koh koh

      Delete
    2. awak...
      saya single...
      motip???hahahahaha ;P

      malas dah nak keje..
      tunggu nak balik je ni..

      Delete
  17. sbrnye ko pun de pgalamn mcri mcm dalam n3 sblum ni..kan?? mgaku jer la hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkos ler.. cari cari cari... hahahhaa

      Delete
  18. muehehe.. dani tgh penin tu..
    6-6

    ReplyDelete
  19. hahaha...sian...sy baca entry sblum nih tpi terlupa komen lak...heee...

    ReplyDelete
  20. KOH KOH KOHHHHHH (gua gelak gaya lu!)
    tu la... xder penyakit carik penyakit namanya ni... :p

    ReplyDelete
  21. Hehehe, len kali Aujinz, cakap biar terang!
    hahaha

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD