10 December, 2012

Le Lanun Ranggi Contest

Ola Ranggiers XD
Bersempena dengan er.. entah berapa lama aku berblog,
dan seperti yang dah diwarwarkan pada entri terdahulu serta Page FB Lanun Ranggi
Hari nie, Lanun Ranggi akan adakan kontes, khas untuk pembaca blog merapu gaban ini.
Korang dah ready?

Hoist the colours!!! Hee-hooo!!!
Contest Banner


Hah.. senang jer kontes nie, korang save image di bawah.
Isikan Dialog bubble dengan dialog sengal korang sendiri..
dan publish di blog korang.
Senang jer kannn...



Syarat syaratnya?

Aaaaa.. begini syaratnya *gulung rokok daun*

Syarat-Syarat
1. Korang kena ada blog. (Yang tak pirate private)
2. Korang kena ada akaun blogger ataupun Wordpress. Anonymous, maafkan saya ya.. XD

3. Copy dan paste contest banner di atas, linkkan ke entri ini, ingat..ENTRI INI..(siapa link ke blog, memang kena jentik telinga dia. (!) 

4. Buat satu entri khas untuk kontes ini. Korang isikan dialog bubble kartun di atas dengan ayat dan kreativiti korang sendiri, tempelkan dalam entri tersebut. Sekiranya korang isi dengan tulisan tangan dan scan, pastikan tulisan boleh dibaca tanpa perlu belek belek, kais kais, genyeh-genyeh biji mata atau menggunakan kanta pembesar. (..Abang rabun, dik..)
Bersempena dengan konsep blog ini yang santai, dialog yang paling menarik, lawak dan sengal ada harapan tinggi untuk terbang..er.. maksud saya menang.

5. Dialog yang menyentuh sensitiviti masyarakat, lucah dan tidak sepatutnya akan terbatal penyertaan (!) (..Nanti mak marah..)

6. Korang kena post link entri di sini habis lambat pun pada 20 Disember 2012 sebelum 12.00 tengah malam.

7. Pemenang akan dipilih berdasarkan entri terbaik, memenuhi syarat dan bodekkan melambung..(ok. yang last tue boleh abaikan..koff..). Keputusan adalah muktamad. Surat menyurat tidak akan dilayan kecuali surat ajak berkapel. koff ~


Apa hadiahnya?

Cadangnya aku nak bagi kapal persiaran sebijik, tapi malangnya aku Lanun pencen yang miskin, harta karun pun dah kena sita. 
So yang aku mampu cuma ini sahaja... koff ~

Tempat Pertama:
Sebiji Mug Lanun Ranggi Edisi Terhad

dan ini..
Dua ketul Fridge Magnet (warna adalah random)



Tempat Kedua :
Sebiji Mug Lanun Ranggi Edisi Terhad


Tempat ketiga :
Dua ketul Fridge Magnet (Warna adalah random)



P/s:
Hadiah tiada kena mengena antara Malaysia dan Thailand malam tadi.. XD
Lanun miskin, korang faham faham jer la kan.. XD
So, harapnya korang sudilah join ya.
Selamat melanun..
koh koh koh

197 comments:

  1. heh..patutlah mug aku pecah semalam..kena suruh masuk kontest ni rupanya..heh..aku mestilah kena bodek habis nak menang kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha.. hah.. petanda tue.. petanda.. XD

      Delete
    2. Gua join ek:D hahaha

      http://kartunster.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

      Delete
    3. Terbaekkkkkk bro.. hahahha.. ok.. nanti aku apdet list.. XD

      Delete
  2. wah....nak join jugak lew....errr....nanti nak kena pikir dulu...reti kew rietta nk biuat dialog....ekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. reti tak reti, join jer.. takde hal punya.. koh koh koh

      Delete
  3. waduhhh...kena join nie...
    Mug Lanun Edisi Terhad..huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join wak.. waduh.. mana tau dialog wak power.. koh koh koh

      Delete
  4. Kartun pn tema edisi kapel ye? Hoho.. Mug tu gile lawa.. Ni yg kne pikir abeh2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. sebenonya kartun tue dah lukis lama.. saja utilisekan sebab malas nak lukis yang baru.. XD

      Delete
    2. kito join kontes nih..
      :3

      http://cicakkepinggila.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

      Delete
  5. Aaaa..bagusnya.....nanti kak masuk....

    ReplyDelete
  6. nak tanya..nape fridge magnet tu 'THAILAND'? hahaha..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenape? hahahha.. itu adalah fridge magnet paling banyak saya beli masa gie Bangkok awal taon itu hari. Nak bagi yang Beijing, Australia ngan Dubai, tak beli banyak.. XD

      Delete
  7. ~kecuali surat ajak kapel~
    kihkihkih... boleh ke aujinz?

    (susah nau contest tk de harapan sbb diri ini tidak kreatip...huhuhu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... hamboiii.. nak guna cara halus yaa.. kah kah kah..

      Delete
  8. mai bpen rai~! perghh, soulvenier thailand..XD. syok ni. mike sahut cabaran kome.. =3- b

    ReplyDelete
    Replies
    1. last minute bak hangg..
      sempat ke tidak.. :3
      jam lgi 5minit.. huhu

      http://beescolor.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

      Delete
  9. nk juin! nk juin!
    nt pikir idea jap..

    ReplyDelete
  10. aku dah join hehe....

    http://saichou.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeyh dah masukkan dalam senarai.. XD

      Delete
  11. insyaALLAH kerajinan akan join..hehehe..menarik..

    ReplyDelete
  12. nah! join awal2.. tkot brokben buat hal..

    http://lemonribena.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oKeyh Cik Ezy, saya dah apdet dalam senarai.. XD

      Delete
  13. Soalan:
    Satu penyertaan seorang ke boleh buat banyak2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksud Cik Emma?

      Seorang satu entri satu penyertaan sahaja. Oleh itu, berikan yang terbaik ya XD

      Delete
    2. Alright.
      Joined.

      http://rentakaksara.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

      Delete
    3. okeyh cik Emma.. saya dah godek dan komen.. (maaf, saya terlepas pandang nak komen di entri.. XD )

      Delete
  14. ala... tak dpt nk juin.. aii tak kritip laa yiuuuu~~

    (~_~)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Baiklah.. saya tunggguuuuu.. XD

      Delete
    2. http://idupqica.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

      sila la..2hari last,idea ni jer ade..kahkah :)

      Delete
  16. mengaku kalah sebelom betanding..tak kreatif nk buat dialog hahaha..tp mug cun meleleh jalah tgk

    ReplyDelete
  17. ojin ni entry sy http://j3ril.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encik Jeril, ada syarat yang tak lengkap. Mohon lengkapkan ya. XD

      Delete
    2. alamak ape yg kantoi yek...huhuh

      Delete
    3. Ok dh edit en ojin..koh koh koh koh


      http://j3ril.blogspot.com/

      Delete
  18. ouhhh menarik! brainstorming tyme!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haitt.. Ganbatte ne!! ♥ XD

      Delete
    2. hai' dekimashita! douzo! XD

      http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

      Delete
  19. Bhai Aujinz...

    Gua tak dapat nak join... tapi gua sapot NaZha Anua kasik menang.... hahaha... errr... gua nak bodek tak reti la bhai.... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. bodek itu tak wajib bhai.. kah kah kah

      Delete
    2. thanks bhai C++..nanti gua belanja nasik haha..

      Delete
    3. hambuihh.. siap guna proksi.. kah kah kah..

      Delete
  20. perghhhh... mug tak leh beli tuh...

    xpe2, ada lg 10 hari mendatang... kena tunggu otak biol dulu baru bleh buat dialoq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... jangan sampai biol yer.. XD

      Delete
  21. done!sile kan juri melihat.. =)

    http://lforlara.blogspot.com/2012/12/1-le-lanun-ranggi-contest.html

    Thankss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah dilihat ya.. Terima kasih cik Lara sudi join.. koh koh koh.. nanti saya apdet list.. XD

      Delete
  22. saya dah join.....



    http://mamapink07.blogspot.com/2012/12/belog-lanun-ranggi-buat-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.. orett.. nanti saya tengok.. XD

      Delete
  23. salaam bro!!! saya pun nak join!!! kalau tak cukup syarat tolong habaq mai naaa

    http://hasnulefendi.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah bro.. terima kasih join.. semua syarat cukup.. koh koh koh

      Delete
  24. Wah wah wah.. Contest yang nampak menarik dan kacak!! Aku nak join, ada masa percuma nanti aku submit dekat sini okeh!


    Perkataan pertama yg keluar dari mulut aku lepas tengok mug yang first tu adala "WAAAAAH" *serius

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa.. apa lagi bro.. joinnnn.. XD

      Delete
  25. Ahkak dah buat dah Aujinz
    Pastikan akak menang
    http://kniedaz78.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html
    kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... saya dah tengok, memang power dialog tue.. kih kih kih

      Delete
    2. tak menang takpe..janji masuk tanda sokongan untuk Aujinz tapi kalau menang lagi besh..hahahaha

      Delete
    3. kih kih kih... amboi.. ayat dia.. reverse psychology betei.. koh koh koh

      Delete
  26. ala, nak join. tapi dialog cam ada yang sama je bila cek2 dengan yg list2 atas tu. :)

    btw. pandai bisnes dah skang ye pakcik. ;D keh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hua hua hua... dei Sab, jgn terkongkong dengan situasi ya, sila gunakan keadaan sekeliling dengan sebaik baiknya.. kamonnnn.. kamonnn.. koh koh koh

      Delete
  27. cam best je segmen ni. adiah lagiiiiii la best. nanti azie join, kena pk idea dulu. mane tau tido malam karang dapat ilham. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. okeyh okeyh.. dah tido malam tadi dapat idea tak?.. XD

      Delete
  28. Replies
    1. haaaaaaa... itu yang kita baru tau tue.. XD

      Delete
  29. senget benget da pale pikir idea. cam best. teringin nak join gak.. =B

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe... sila sila join cik Alieya.. XD

      Delete
  30. lagi ramai... lagi bagus... blogger2 jadi berbakat... kehkeh... aku join... http://thisisguitarburok.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
  31. wahhh nak mug tuu!!
    comel sgt..
    insya Allah ada msa sy join eh? ;)

    ReplyDelete
  32. JOIN!!!

    http://myun-lifestory.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    rase macam situasi betul..haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. terbaikkkk... terima kasih sudi join.. XD

      Delete
  33. deno folo sini la... hihik... best3 blog ni :)

    ReplyDelete
  34. mmmm... bagi free je la kat aku boleyyyy...
    boley lerrrr... waaaa... hensem la skrg ko bro... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk kontest la baru boleh bodek uncle hahaha

      Delete
    2. ha'ah Uncle join laaa.. baru bodek... kalau bodek tak juin, tak jalan.. koh koh koh..

      Delete
    3. Uncle xjoin ke?? cepat la....keluarkan kegilaan uncle..=P

      Delete
  35. dtg pg buta.. smbl join contest nie.. kesengalan membara~ kehkeh..


    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest_11.html

    :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tengok, power power dialog tue.. koh koh koh.. XD

      Delete
  36. saya buat yang termampu.......
    moga suka suki.....
    http://www.santaileeza.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah jenguk, terima kasih ya Cik Leeza sudi join.. check nama dalam senarai peserta ya.. XD

      Delete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Wallahhhh...

    aku dah buat...

    http://melyssanadiea.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    senaraikan nama aku..muhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahha... okeyh aku dah senaraikan.. XD

      Delete
  39. hencik lanun ensem dan bergaya*bodek* ,azie dah join! :D

    http://missazieni.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboiii, bodek luar entri nie kemain dia kemain tak di terima pakai.. kah kah kah... terima kasih Miss Azieni sudi join... check nama anda dalam senarai peserta yer.. XD

      Delete
  40. oit oit..nama aku salah eja..ni leh dtgkan murka neh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. blerghhh Mellah, hang tak reti tekan butang reply kaa.. kah kah kah.. check balik entri hang.. ada yang tak memenuhi syarat.. koh koh koh

      Delete
    2. hahaha..mende plak x memenuhi syarat ni???bgtaw cpt...NADIEA aaaa..bukan Nadea..aku tumuk kang!

      Delete
    3. nama hang dari dulu aku susah nak eja... -_-" hfjhwuejwneuhwuejc

      Delete
    4. har har har...letak Mellah sudah la..sadis bila kwn x reja nama eja..bg aku adiah cpt!!

      Delete
  41. PL memang tunggu2 kontest macam ni.cuma diharap en.Aujinz dapat tunggu PL hantar penyertaan bila dah dekat dateline. eh, terkantoi pulak strategi nak menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. strategi awal awal dah kabo acaner.. koh koh koh.. XD

      Delete
    2. alah takpelah. persaingan sihat bak kata orang. PL punya dah siap tapi akan disiar pada 20 Disember jam 12.30 tengah hari.

      Delete
    3. ok bagi mug tu sekarang:
      http://paraloya.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

      Delete
  42. en lanun ensem kacak bergaya..aku dah juin..yey!

    http://sayadanblog-sheyr.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
  43. Me join.

    http://doublemero.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, thanks Watercolour... dah tengok dan dah senaraikan dalam list XD

      Delete
  44. miera join :)
    http://cikmieraa.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Cik Miera.. saya dah apdet nama dalam list.. XD

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  45. Pin pin. Join! :D

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
  46. weh...kalau buat 2 3 kali contest ni bleh x???lalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaha.. tak boleh, kecuali hang tukar yang hang dah buat.. kalau hang buat banyak banyak pon, aku tetap tengok yang terawal hang post.. XD

      Delete
    2. ble tuka ke????kalau gitu aku nak tukar la..boleh kannn????

      Delete
  47. Me join too~ ;D

    http://eizza-lee-arish.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orett.. Terima kasih cik Eizza XD saya dah senaraikan dalam entri.. check link ya.. XD

      Delete
  48. Replies
    1. hai laa Mellah, hang tekan reply pon takpe, komen hang masuk dalam mailbox BB aku.. koh koh koh

      Delete
    2. Issskk.aku nk join lg bole dakkk....????haahaa.nk wata dialog lebey3 :-P ala tahu la pakai bb...aku pakai 3310 je pon kannnnn...

      Delete
    3. wei...aku dah tukar dialog...

      http://melyssanadiea.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

      nahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...tolong tukar ok!!!!

      Delete
    4. hang tukar gambo jer, hang nak suruh aku tukar apa?.. kah kah kah... adoiaiiii... ~

      Delete
    5. aku dah tukar gmbr dahhhh......hihhihihi..mem kecik masuk dlm list..lallaa

      Delete
  49. Ojinz bin Zam2....here:
    http://myaminaizuddin.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokeyh bro... aku dah masukkan dalam list.. XD

      Delete
  50. Replies
    1. Hahhaha.. takpe.. masih awal lagi. XD

      Delete
  51. http://wanfarahnaimah.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ^^ incik lanun saya join ye ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokeyh cik Wan.. nama dah masukkan dalam senarai..XD

      Delete
  52. Pokcik ojin.....=B
    lieya da juin...

    http://lialoveu.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okeyh Lieya... nama dah masuk dalam senarai.. koh koh koh

      Delete
  53. yeayyy dah join, hakhak

    http://poppetedma.blogspot.com/2012/12/lanun-ranggi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa.. nama aok dah masuk dah XD

      Delete
  54. alamak!!!! mug tu best sngt2 la!!!!! Camner nk dapatkan tanpa bertanding ye? Ehehe... (ye, tahu.. kene masuk bertanding gak...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... maaf la Cik Amna, memang limited edition.. dua bijik jer saya tempah.. koh koh koh... (tuan blog sendiri pon takde.. kah kah kah)

      Delete
  55. malulah nak cakap.. tapi kita pon dah terjoin contest awak.. hikhik

    http://fuzzyskuzzy.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
  56. Ok, aku tak sempat nak bgtau sini, ko dah masukkan nama blog aku...
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhha.. power tak aku?.. kah kah kah

      Delete
  57. join sudah

    http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeyh Dysha...sudah di masukkan dalam senarai peserta.. terima kasih ya sudi join.. XD

      Delete
  58. dah join ..harap sangat dpt mug tu..mengidam 10 bulan *ops terlebih pulak

    http://zakie11.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi join.. nama dah masuk dalam senarai.. XD

      Delete
  59. saya join!! mau itu mug jugaaa..

    http://khusyee03.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahaha... saya pon.. eh.. nama dah masuk dalam senarai, awak check link dia ya.. XD terima kasih sudi join contest kecik saya.. XD

      Delete
  60. Saya dah joint. Tahniah sebab buat contest nie.

    http://www.cintaitumisteri.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih CM sebab sudi join.. saya dah tengok, dan memang terbaik.. XD.. payah nie .. payah.. koh koh koh

      Delete
  61. yeahhh gua dah join pakcik lanun!!

    http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2012/12/le-pirate-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cimot.. dah tengok.. koh koh koh.. XD

      Delete
  62. saya nak join, tp tgh fikir mcam mana nak edit masukkan teks tu kalu berjaya insaallah saya join.

    mselim3

    ReplyDelete
  63. ok saya dah join....

    http://mselim3.blogspot.com/2012/12/le-lanun-contest.html

    pls : Harap2 sudi komen entry yang saya buat utk segmen ini k .

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi join.. nanti saya check.. XD

      Delete
  64. Aku join jugak :D

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaik lah bro... ok...check senarai nama di atas.. tengkiu.. XD

      Delete
  65. nak mug! nak mug! hehe.. harap ada rezeki menang.. deno join! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... terima Deno sebab sudi join.. good luck ya.. XD

      Delete
  66. nieza join jugak ( ˘ ³˘)

    http://www.nieyxzha.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nieza.. amboih.. kemain seksa nak eja nama dia... koh koh koh.. XD

      Delete
  67. nk join..
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaikkkk.. terima kasih sudi join.. hehehehehe.. XD

      Delete
  68. aku pun join gak...
    http://aswadz.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaik bro.. aku dah masukkan dalam senarai peserta.. check link ya.. XD

      Delete
  69. Replies
    1. hehehehehe.. cweet pinky tak nak join?.. koh koh koh

      Delete
  70. ina join sini :)
    http://inasazali.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaiklah cik Ina.. terima kasih ya sudi join.. hehehehe.. XD

      Delete
  71. waa~ makin bnyk manusia join. .hewhew. . :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. the more the merrier... tapi aku laa pening jadinya.. kah kah kah

      Delete
  72. salam encik/cik lanun..haha..dah join..rasa kena pakai kanta kot encik./cik juri

    http://diarihatiku247.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik baik.. nanti saya tengok.. check sekali nama cik Intan dalam senarai peserta ya.. XD

      Delete
  73. http://ouhmagic.blogspot.com/2012/12/lanun-rangghi-contest.html

    join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Awish, syarat tak cukup. Saya tak nampak banner kontes dalam entri tue.. hehehehe..

      Delete
  74. nak cuba join!!!

    http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaik.. terima kasih cik Sherlyanna. Check senarai nama ya.. check link dia sekali.. XD

      Delete
    2. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

      maaf, tukar lagi... masih belum terlambat kan?

      Delete
  75. ohoh , lupe nk paste sini , huhu

    http://jelajahria.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih minda menarik. Nama dah disenaraikan. Pemilihan akan di buat kemudian. Good Luck bebeh XD

      Delete
  76. maaf,saya dah update bellik entry tuu, :)

    http://ouhmagic.blogspot.com/2012/12/lanun-rangghi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe.. terima kasih Awish. Good Luck XD

      Delete
  77. ururules.wordpress.com/2012/12/20/kontes-le-lanun-ranggi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oret.. dah apdet dah XD. Terima kasih sudi join.. XD

      Delete
  78. Contest dah tamat. Terima Kasih semua yang sudi join contest cabuk si Lanun Ranggi. Pemilihan akan dijalankan. Keputusan akan diberitahu pada 25 Disember 2012. Good Luck kepada semua :3

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD