17 December, 2012

Mini Troll 2




Sememangnya dia tak lukis apa apa.
Dia cuma suruh aku tengok kertas kosong yang dia lipat lipat lipat lipat...
lepas tue dia buka dan nampak laa kesan lipat lipat tue
yang pada dia cantik.


Ceh..
iya iya jer aku ingat dia lukis something...


70 comments:

  1. Dik Ah ni memang champion trolling la. Syabas! Buat selalu.

    ReplyDelete
  2. terbaik la dik ah.. troll ayong. memang master of troll kalau dah besar nanti.
    sabar je la banyak2 ojinz. budak2 nak membesar. hoho.. ;p

    ReplyDelete
  3. wkwkwkw...syabas Dik Ah...troll lagi si Ojinz ni....buat selalu (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan di berikan semangat ke budak tue.. ai ai ai

      Delete
  4. terbaik...amalkan selalu men-troll ayong anda ni ye Dik Ah. (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... oitt.. jangan nak ngajo bukan bukan.. koh koh koh

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. hahaa.. comel like always!
    do it again n again kay dik ah! ktorg sokong dari belakang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha... jangan nak sokong Dik Ah sangat... ai ai ai

      Delete
  7. kesiannnn ayongggggggggggggg,haha

    ReplyDelete
  8. wow... seni gak tu.. Dia dpt nmpak kecantikan kat kesan2 lipat kertas. Imaginasi tinggi tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin dia lebih kepada abstrak... tak macam Ayong dia... huhuhu

      Delete
  9. cuba ko tenung betul2.. mana tau ada bentuk2 pelik kesan lipatan kertas tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh... hanya lipatam simetri yang aku sukar menafsirkan.. koh koh koh

      Delete
  10. efek 3D tuh bukann kosong hahahahhahahaa

    ReplyDelete
  11. daya imaginasi yang tinggi tu...
    hehehe...lagi pun memang dia suruh tengok kan...(^_^)v

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah... dia memang suruh tengok... koh koh koh..

      Delete
  12. Tinggi sungguh Imaginasi budak tu. Termakam kertas, haha, sentap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang berfikiran jauh ke hadapan.. koh koh koh

      Delete
  13. haha.. idup Dik Ah!!
    btw..berapa tahun eh budak comel neh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaa.. lagi sebulan nak cukup 4 tahun XD

      Delete
    2. hihi.. comel2
      sy ni antara pengikut baru la (kebetulan jmpa blog neh) tp trus melekat kt blog ni. Terbaik.

      so msh byk xtau, Dik Ah ni adik ke anak buah? hehe

      Delete
  14. hehe sekali sekala dik ah kenakan ayong best jugak tu... caiyok dik ah.. nanti buat lagi hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha...jangan galakkan dia weihh.. XD

      Delete
  15. padan muke ko! hahahahahahahha..x pasal asik kene buli dgn mem kecik!

    ReplyDelete
  16. itulah seni pada budak kecik.. huhuhu lu kena.. haha

    ReplyDelete
  17. ahahahahaha..padan muke ko! sep sikit dik! padan muke ayong ko..ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi oi oi.. ai ai ai... ini tak memberi semangat lansom.. koh koh koh

      Delete
  18. kalau aku kat situ mmg aku gelak habis habisan.

    ReplyDelete
  19. origami.. origami le kononnye tu.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknye laaa.. pengaruh origami warrior.. XD

      Delete
  20. nmpk sgt adik ko agi bijak. nmpk something yg ko xnmpk. hahahha. rileks bro. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam biasa, minda mereka masih belum penuh terisi.. kita takkan faham apa yang mereka fahamm.. koh koh koh

      Delete
  21. u've just been trolled..! kehkehkeh..

    ReplyDelete
  22. ko ni asyik terkena je ngan adik ko tu Aujinz..hahaha

    ReplyDelete
  23. hahahha. nak marah, adik. cumellll sangat :)

    ReplyDelete
  24. hahahha..nak belajar dgn mem kecik la cara-cara nak troll ni..

    baguss ni berguru..hihi

    ReplyDelete
  25. dapt jumpa da tecik tu.. nak geget pipi die..huhuhu

    ReplyDelete
  26. dia macam awok gak..suka kena kan org..adeh..comel..rasa nk gigit pipi dia

    ReplyDelete
  27. hahhahahahhaahahha terkena gak ko!

    ReplyDelete
  28. Master of troll btol bdak kecik ni..hahaha

    ReplyDelete
  29. bijak2.. nak buat adik angkat boleh :)

    ReplyDelete
  30. Hahaha★☆★
    Kosong ◎ kosong
    ◎ kosong.

    Actualy adik nk tunjuk along kebolehan adik yg baru- lipat kertas dengan baik

    ReplyDelete
  31. ekekeke....sian ayong...xpe xpe....dia kan penglipurlara ayongnye....

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD