04 January, 2013

2013 dah?









Sori ler lambat apdet
Dah nak seminggu tahun 2013 menjengah
baru hari nie aku nak apdet blog... kah kah kah...
Kebizian yang melampau di awal tahun XD

Selamat Tahun Baru 2013 korang..
semoga kita jadikan 2013 lebih bagus dari tahun tahun sudah

إن شاء الله‎

XD


76 comments:

  1. kahkah.. x habis2 dgn lipas.. patut tahun baru ni bagi can la kt mkhluk tu sket

    ReplyDelete
  2. insyaAllah... :)

    berani btl lipas2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka memang berani.. kih ki hkih

      Delete
    2. sy lagi berani dah x tkut ngan diorg...haha *konon*

      ari tu hmpir pijak!

      Delete
  3. hahaha.. kesian dkt lipas. semoga tahun ini lebih baik daripada tahun lepas. In Shaa Allah~ :)

    ReplyDelete
  4. hahaha..selamat tahun baru juga buat lanun ranggi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih intanfirdaus247.. ... nama penuh.. koh koh koh

      Delete
  5. hepi new year!!mcm tahun ni azam hapuskan lipas sampai pupus ja nampak kehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh. takde takde.. nak biarkan lipas berleluasa menguasai dunia.. kah kah kah

      Delete
  6. maksudnya ko bizi bunuh lipas...??? tu kira salah satu azam ko tahun ni ke??? hahaha~ (ok, lawak x kelakar.) XD

    yup.. semoga 2013 lebih baik dari sebelumnya. (tapi bukan ko pernah cakap camtu dulu ke?? hurm...)

    permintaan khas dari peminat : kalau dah kurang bizi tu nanti, tulun la updet balik sambungan blogonovella ko tu ye. sekian. ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha.. baiklah... blogonovella tue tengah gigih mengapdet tau.. XD

      Delete
  7. Replies
    1. selamat tahun baru penulis vs pelukis XD

      Delete
  8. start2 tahun baru je ko da bunuh lipas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita mesti berwawasan.. koh koh koh

      Delete
  9. XDD! awal tahun nk bunuh lipas lak.. ce bunuh menatang lain yg lebih advance, buaya, cicak kobeng kaa.. haa ada juga kan kemajuan XDD.

    "lipas dijajah kaminis pada 2013 selepas tahun Millenium, dan pada tahun 2014, lipas diistiharkan merdeka~" cerita tok lipas kepada anak cucunya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lipas boleh survive bom atom.. so tak mustahil depa boleh survive serangan Aujinz... kalau bunuh buaya tak ke pupus nanti hewan hewan tue... aher aher aher ~

      Delete
  10. Replies
    1. aher aher aher... mana ada kejam.. mana ada.. XD

      Delete
  11. selamat tahun baru..wat contest lagik tau..hadiah lagi gempak dr tahun sudah..lalala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah Puan Noli... (bangkrap saya kalau macam nie.. koh koh koh..)

      Delete
  12. kesian. awal2 tahun lg dah bz. apa pun, selamat tahun baru.

    ReplyDelete
  13. hahaha. aku pun anti lipas. tahun ni azam aku adalah membanteras kegiatan tak berfaedah lipas.....

    dengan bantuan orang lain.hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak aci laa kalau macam tue wei.. koh koh koh

      Delete
  14. pantas dan efisyen betoi bab menempek lipas..
    lepaih ni mai tlong cari lipaih kat rumah saya plak
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah.. baiklah.. berapa banyak lipas ada kat rumah awak?.. XD

      Delete
  15. selamat menyambut tahun baru! semoga tahun ini akan menjadi lebih baik daripada tahun-tahun yang sebelumnya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat menyambut tahun baru kepada Dena juga.. XD

      Delete
  16. sian lipas tu...sian sangat!!hahah..

    errr..selamat tahun baru jugak dak lanunnn.. ^ ^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesiannn?/.. kah kah kah... Selamat Tahun Baru 2013 Lara XD

      Delete
  17. nampak da kemotivetan dier tuu..hahahXD

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. Selamat Tahun Baru Kak Kniedaz.. XD

      Delete
  19. selamat tahun baru utk awk jugak....

    ReplyDelete
  20. dah mati lipas tu. arwah dulu baik orangnya. *tetibe*

    sebelum mengarut, nak wish selmat tahun baru hencik lanun!
    moga blog semakin ranggi~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Azieni.. Selamat tahun Baru juga.. aher aher aher.. XD

      Delete
  21. lol.. taon ni nak masak bnda apa pulak aujinz? ada eksperimen baru kongsi eh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku ingat laa kann... aku nak buat aiskrim plak aa.. koh koh koh

      Delete
  22. Amboi tu earphone Dr Beat ke? hahaha.
    Hapyy 2013.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beat by Dr. Dre.. kah kah kah.. lipas pon up to date hape.. XD

      Delete
  23. kenape mesti lipas?


    selamat taon baru encik ojinz!
    bile nk kawen?

    kbye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru Cik Ezy.. saya tunggu cukup duit saya nak pinang Cik Ezy.. voleh?.. koh koh koh

      Delete
  24. selamat tahun baru untuk kamu juge...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun baru kepada Rapunzel Cikilolo XD

      Delete
  25. mana entry azam awaaakkk, manaaaa? :p:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhha.. saya tak perlukan entry keazaman Dokter Paz, dari dulu azam saya memang sama.. nak jadi kaya.. koh koh koh

      Delete
  26. hahaha.. naya jer lipas tu..

    ReplyDelete
  27. ahaha...aku biasa ngan hanger aje aku balun lipas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu memang tahap tinggi tue.. guna hanger baju jer.. kah kah kah

      Delete
  28. HAHA.. aku suka main dengan lipas! slmt thn baru jgk aujinz.. perghh lama giler tak singgah sini.. rindu main komen blog orang HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru jugak SE.. koh koh koh

      Delete
  29. Happy new year to aujinz...~

    ReplyDelete
  30. buat ape ntah lmbat hapdet ni aujinz oit..Happy belated new year.ahaha..

    ReplyDelete
  31. aaaaa GELIIIIII~!
    and nope..lipas Taipei tak ensem, sekian terima kasih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. lipas diorang sama macam lipas Malaysia tak??.. koh koh koh

      Delete
  32. tak baek bunuh binatang ojin. haha

    ReplyDelete
  33. Kasihan lipas jadi mangsa....hehehe...

    Ingat lagi saya pernah libas lipas depan adik sepupu...
    Sekali dia sound saya....

    "Kaklong lipas tu pun nak hidup jugakk...!"

    Berdesing telinga dengar....tapi apakan daya...lipas tu dah pun menghembuskan nafasnya yang terakhir pada awal libasan saya tu...

    Nak bagi cpr...? Eeuuww...xkuasee....!

    -NA-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD