08 January, 2013

Entri tangkap muat 2013




Starting 2013 bizi gegiler..
aher aher aher...

Hadiah contest pon belom pos ( tutup muka)
Blogonovella Origami Biru aku dah jejak tahun 2013 pon belom di khatamkan lagi.. ( tutup muka )
takde azam baru 2013 bukan bermaksud aku takde hala tuju tapi er er er..
salah satu wish list aku tahun 2012 tahun 2013 baru dapat ( jkakakaka..)

owh.. aku lupa.. entri nie cuma nak bagitahu aku bizi jer

tak sempat pegang tablet pon
ini pun gigih apdet guna henfon
(T______T)

Esok In Sha Allah ada entri baru
( Tak janji.. koh koh koh )
(^0^)

31 comments:

  1. update pakai note ke?ngehh..ngehh..ngehhh..nk kawin eh sampai bz??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nsk kawen kene bizi wh MiJ.koh koh koh..

      Delete
  2. tak kisahla pakcik. janji ber apdet. keh3

    btw, gelak style baru ke apa tu?

    ReplyDelete
  3. ok la tu ada jugak update nya even entry nk gtau bz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah.. tapi lukisan mcm org malas XD

      Delete
  4. bz amnde nye encik ojinz oit..
    ingat2 la kat blog ckit..
    hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingat laa nie cik Ezy oiii.. XD

      Delete
    2. Ingat laa nie cik ezy oiiii.. koh koh koh...

      Delete
  5. untunglaa dah tukar henset baru..

    ReplyDelete
  6. gelak tahun baru... aher.. aher.. aher..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu gelak mengada ngada jer..koh koh koh

      Delete
  7. gelak kau dah laen! comel. haha.

    chewwah..hp boleh update blog. ade tab agi. ak ni pkai hp bese2 je. isk3 :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelak mcm tue pon comel ker misz aisya? Kah kah kah.. ~

      Delete
  8. kalau ko tak khtamkan origami biru tu mmng aku khatankan ko skali.. haha..
    ko tau tak betapa menyesalnya aku sbb x mmpu tahan nafsu dan terbaca jugak origami biru tu smpai epsod 9 hari tu...
    aku ingat ko nk habiskan ep last esok lusa.. rupanya tidak.. cess

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah... ssabo bro sabo.. aku memang nak siapkan cepat.. tapi bizi giler.. XD

      Delete
  9. Replies
    1. hahahha.. dalam English kita panggil Facepalm XD

      Delete
  10. pemalu juga si ojin ni ya... tutup2 muka gitu....
    kehkehkehehkehkehg

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pemalu saya nie Uncle.. koh koh koh

      Delete
  11. amboi aujinzz...bisness man ke skrang..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan bisnesman laa Nia... sibuk ngan kerja XD

      Delete
  12. uihyo..signature bulat2 keh keh..

    ReplyDelete
  13. aher aher adalah lebih menampakkan ia adalah tidak seikhlas koff koff.. harap maklum..

    (~_~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. baiklah baiklah.. XD

      Delete
  14. cepatla origami biru... sabar dengan penuh penantian ni... (ceh, maaf. baru ada masa melawat angpa n komen... 2013 mmg buat semua org busy sikit kot..)

    ReplyDelete
  15. Awal tahun bz...
    Skrang dah xbz kan...

    Dah lepas pertengahan tahun kan....

    -NA-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD