21 January, 2013

Bersawang

Kenapa masuk tahun 2013, aku dah jarang nak pegang laptop? 
Koh koh koh.. sabo jer laaa.. tapi takpe..

kalau lepas nie aku bizi lagi, aku cuba publish guna hp.
So, tak yah aku bersusah payah usung laptop ngan tablet ke hulu ke hilir.
So, blog aku takde laa bersawang sangat.. aher aher aher ~
Tapi Der, lu nak apdet Origami Biru tetap kena ada laptop!
Blerghh ~

Cuma, aku tak tau apa masalah blog aku sejak dari dulu, default setting for comment semedang set to  Don't Allow comment. ai ai ai.  Aku dah set kat Setting, tapi dia tetap tak mau tukar. Aku terpaksa manually tukau ke Allow.
Siapa pakar IT kat sini, tolong wei tolong ~

posted from Bloggeroid

55 comments:

  1. itu tak tau la pulak camno nak buek...hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. takpo kak.. den cubo cagho lain... koh koh koh

      Delete
  2. Replies
    1. Hai.. selamat berblogging ke awak juge.. XD

      Delete
  3. wuyo, lukis guna smartphone..huyoo..hehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. alaaa cik Tasha.. banyak lagi blog lelain yang best best XD

      Delete
  5. Haa...mujur bersawang je baru..
    Hohohoho


    origami biru bila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.. nak siapkan ler nie.. koh koh koh

      Delete
  6. Awak lukis tu? Ohsem laah! Huhu, nice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... terima kasih.. hue hue hue

      Delete
  7. sama lah...kite nye belog pun dah bersawang..padahal baru masuk tahun baru ni...nak salahkan perompak leh tak?sebab die lah kite xleh hapdet..

    hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeyh.. sila salahkan perompak itu.. XD

      Delete
  8. Dah lama tak baca cter tuan blog dgn adik pompuan comel tue! bila nak buat entri macam tue lagi..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. Mem Kecik eh?.. baiklah.. nanti saya apdet XD

      Delete
  9. sama ler..asal entah tahun 2013 ni??masalah tul nk update blog..klu update pun tah apa2 ja entrynya ngeeeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. saya kalau idea rasa tak best jer.. memang bungkus tablet laa.. esok lusa baru cari idea lain.. kah kah kah

      Delete
    2. lpas bungkus tablet,mohon pos ke sini... zzzzzz :D

      Delete
  10. ptot la nak komeng tak boleh.. xpe bizi itu sentiasa ada yg penting kena pndai bahagikan masa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. kaannnnn... time management tue yang penting...

      Delete
  11. hensem betei gambo terkini ojin nih...terkini ke??haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah.. tak ahh.. belum biasa guna stylus lagi.. itu yang pelik bebeno stroke dia.. koh koh koh

      Delete
    2. jin..org hensem mmg tak ngaku hensem..haha

      Delete
  12. tahun 2013 ni aku takda idea nak buat entri sangat. peratus malas melukis pun makin menjadi2.

    *malas sign in blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalahh weii.. aku jenguk blog pun sekali dua kali jer sehari.. kalau tak.. kekerapan tue boleh tahan tinggi. XD

      Delete
  13. blog kau merajuk ke? xpon dia nak sabotaj kau? hohoho~ ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah ler... agaknye kot.. koh koh koh.. dulu aku asik ubah coding dia.. asik ubah last last coding dia jadi bengong.. koh koh koh

      Delete
  14. hansam gak sketch gitu, lagi sempoi.. XD. go aujin goo~ (esok2, sketchup aujin guna jari telunjuk je, peh!). haa praktis2. origami biru jgn lupe, rasa nak lipat2 je lattop ni nunggu episod akn dtg. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. sabo yer Cekot... tengah siapkan edisi bumper... koh koh koh

      Delete
  15. maaf sy pakar library je.ahaha..alaa..hp kan canggih..guna laa..ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang guna handphone Cik Nia, tapi masalah dia kat blog.. koh koh koh

      Delete
  16. pehhh..hebat la update gune enpong..canggihnye enpong ojin pakai..:P

    ReplyDelete
  17. Xpe pkai nphone pown...asal update....ekekeke....kite windu dik aah....

    ReplyDelete
  18. origami biru pliss... mengidam lama dah nie hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saba yer Misz Eyza.. saya sedang berusaha untuk menyiapkan.. koh koh koh

      Delete
  19. Mohon tuan blog delete twitter supaya boleh fokus ke Origami Biru. Kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih.. amboii... mana boleh... Twitter tue tempat nak bermonolog tanpa perlu berfikir.. koh koh koh

      Delete
  20. ko lukis pakai note ke note 2 tu? smooth gak pen dia tu. bleh ganti tablet tak? kohkoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Note 2. Smooth.. tapi tak boleh ganti tablet.. sebab dia kecik.. koh koh koh dan limited function pada handphone XD

      Delete
  21. boleh ah cer ! DIA GUNA GALAXY NOTE 2 DAH ~~!~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhh.. dia guna Iphone.. lagi canggih XD

      Delete
  22. tukang bca cite demok je...

    ReplyDelete
  23. aku bkn pakar it, xleh nk tolong

    ReplyDelete
  24. aku lagi laaa.. masuk tahun 2012 dah jarang update. MALAS. HAHA

    ReplyDelete
  25. agak laa... kemalasan tahap xhingt da skrg ni... buka blog tuk usha entry org je.. then tutup..
    xleh blah idea dtg berjela2 tp tangan malas..

    ReplyDelete
  26. Awal tahun mmg ramai sibuk semedang, sama laa ngan aku...
    Tp aku nk kekalkan komitmen dkat blog..hehehe (konon)

    ReplyDelete
  27. Xdapat saya nak nolong...
    Saya pun bukan pakar sangat...
    Blog sendiri pun upah orang editkan...
    Huhuhuhu...

    -NA-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD