19 February, 2013

Bukan malas cuma tak rajin jer


Kekurangan mengupdate blog semenjak masuk 2013 nie ketara yang amat kan..
entah kemana perginya rajin aku yang 2012 dulu.. tertinggal kat tahun lepas ke apa?

Aku bukan takde benda nak cerita, malahan melambak, 
draf banyak tapi tak berkembang... dok berkarat dalam draf... koff..

Bila ada mood nak melukis, takde masa..
bila ada masa.....


..empat jam kemudian...
masih takde idea...


aku masih lagi pada step yang boleh dikatakan
tak berkembang langsung... ai ai ai..

Moga aku menemui kerajinan aku yang entah dah kemana...
koh koh koh

P sengkang s: Aku lukis guna Photoshop.. dan untuk produktiviti, aku memang suka guna short cut key... laju kerja baq hanggg...
P tolak s: Pemenang hadiah khas Contest Le Lanun Ranggi, harap bersabar. Aku masih memikirkan cara macam mana nak hantar hadiah korang tanpa menjahanamkannya... koh koh koh


34 comments:

  1. Hehehe..apa pun selamat berusaha sahabat!!

    p/s: dok tunggu episod baru origami biru. nak buat camne, dah tak rajin...v(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.. terima kasih sahabat... sedang berusaha laa nie...

      Origami Biru memang sedang dibuat.. cuma tak laju jer... harap bersabarlah.. XD

      Delete
  2. lama gak tak berupdate ni..tangan gatal nak komen tapi takde entry..huhu...rajin rajin rajin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah.. terima kasih Kak.. nanti saya apdet lelaju.. koh koh koh

      Delete
  3. lama x gak x update..alahaii...nak dkt2 ni lagi byk kojo nk buek..-_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.. orang bizi nak jadi penantin kannnnn.. koh koh koh

      Delete
  4. Wah.....rietta photoshop mmg fail larr....huhuhu...picta piwn xedit.....citer karr dik aaahhhh....windu dik aaahhh nie...huhuhu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... alaa... dah jarang nak jumpa budak kecik tue... huhuhu

      Delete
  5. same le..pemalas tahap gaban dah ni nak update blog..(-_-")

    lukis guna photoshop? uiyooo..terer tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. takde laa terer mana... belajar dan masih belajar.. XD

      Delete
  6. updtae pasal mem kecik yg comel itu please !.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe... nanti bila bila saya update XD

      Delete
  7. hahaha DL ni..takpeee ni pun dah up satu entry...kikiki =)

    ReplyDelete
  8. jgn nak tipu... 4 jam tu mampu menghasilkan lukisan macam dlm entri ni.. itulah idea

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul brooo.. aku tak rajin sangat... koh koh koh

      Delete
  9. mentabahlah wahai brader.. most of us feel da same. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn.. jadi bukan aku sorang... koh koh koh

      Delete
  10. singgah dan follow.mcm best je blog ni.tu yg follow tu.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yer cik Puan Rara... huhuhu

      Delete
  11. ntah.. bile nk kembang ni..
    kuncup je..

    ReplyDelete
  12. nak transfer mood rajin, rasanya tak ter-transfer kowt
    sbb kt sini pun mood rajin loading lagi..
    huhuhu ~



    p/s : mem kecik apa kabo? rindu pulak kat dia.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahha.. Mem Kecik kabo baik... saya pun rindukan dia... huhuhu

      Delete
  13. fuyooo guna shortcut je. sama la macam aku tapi aku guna untuk untuk copy paste je.heheh.

    *kes malas sign in.

    ReplyDelete
  14. muzik memberi inspirasi katanya. hoho

    ReplyDelete
  15. huh.. batuk ko tak baik2 lg dari taun lepas, pe kata ko amalkan petua ni, tetiap malam sblm tidor ko makan satu sudu kecik madu asli campur dgn perahan limau nipis, pastu minum air suam... insyaAllah ko x akan koff koff lagi pastu.. ahahahaha :p

    ReplyDelete
  16. Hebat gilak pakai photoshop!
    Aku paint pon tak lepas..hahahha

    laptop kuno aku tak mampu nak tahan photoshop arr, render lama bak hang...hehehhe

    ReplyDelete
  17. jgn la malas.. sy syke bace.. hehe

    ReplyDelete
  18. sama dengan la.. padahal mcm2 benda jd tapi tahap kemalasan yg meningkat xdapat disangkal lagi..

    tp ojin jgn la mls.. sbb aku rajin melawat blog hang.. okay? =P

    ReplyDelete
  19. jgn la malas2, kang aku bukak tak berupdate blog ko, abis aku nak baca pe, takkan nak ulang2 baca entry lama wei

    ReplyDelete
  20. baru bace blog ko... pemalas gak hg ni :P
    tp tkpe.. aku suke bace blog hg...
    aku gelak pown da mcm hg :)

    ReplyDelete
  21. Ermm..sekarang cemana...?
    Rajin dah adakan...

    Tp bulan2 puasa ni...saya malas betul nak up entry...
    Bagi sayalah...

    Bagi awak tak tahulah pula cemana kan....

    Jadi pengomen tanpa nama macam ni best jugak sebenarnya...hehehe...

    Jgn marah yea....

    -NA-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD