11 March, 2013

Cilik Licik

Di suatu petang yang hening,
dua makhluk tuhan yang tengah tak tahu nak buat apa berborak borak
di ruang tamu...










Nasib baik dia serang hendap dengan pensil bantal..
kalau pensil betul?!

Bocor kepala ayong Dikkkkkk...



P/s: ermmmm.... takde pape lah.. XD

40 comments:

  1. tu dia...mem kecik mula buat serang hendap hihi...cian ayong dia jadi mangsa keadaan..

    ReplyDelete
  2. fuwaa~ encik aujin melatah.. XD.
    chop!.. AYAM FOR YOU tu..lagu IM4U ke..?? XDD.

    ReplyDelete
  3. hurm..kene ajar dik ah buat serangan hendap guna objek lebih padu..seperti sehelai kamus dewan bahasa dan pustaka mungkin :))

    ReplyDelete
  4. aduhaiii..pepagi dh gelak cm org gile bc entry..ahahaha

    ReplyDelete
  5. ayam for yuuu.. ayam for yuuu.. haha

    ReplyDelete
  6. aloh kiut ngat pakai pensel haha

    ReplyDelete
  7. serang hedap pun jln janji ayong kena xdak hal kekekekekekeke

    ReplyDelete
  8. haha..kelakarnya ayam for you..eh, silap..kelakarla si kecik tuh..haha..

    ReplyDelete
  9. ganashnye mem tewcik.....hehehe....

    ReplyDelete
  10. nak beli bantal pensel gak la. huhu.

    ReplyDelete
  11. kahkahkahkahkahkah
    bijak dik ah bijak
    buat laa selalu kat ayong tu klau ayong kte dia akan menang.
    XD

    ReplyDelete
  12. hahahhaha comel je.... :p
    follow uuuuuu~

    ReplyDelete
  13. haa.. ambikk. buat tak layan lagi.haha. bleh buat partner wrestling ni

    ReplyDelete
  14. heheh best ada kecik lagi.. bBoleh jadi mangsa pukulan diaorang ;D


    tiba² rindu dekat anak buah..

    ReplyDelete
  15. 2r.. eksen sgt ngn ank buah.. pdan muke ayong..
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  16. salam.. sangat merbahaya..wakaka..

    ReplyDelete
  17. nk try gak wt kt demok!!!!!....ekekek

    ReplyDelete
  18. kalau pensil betul tercocok bt panggang je la..hoho

    ReplyDelete
  19. Hahaha, len kali rasanya dia upgrade serangan...
    Serang dgn batang penyapu ke, selipar jepun ke..hehhe

    ReplyDelete
  20. cabar lagi budak tu.. hahaha.

    'ayam for you'? aku pon suka nyanyi camtu. hoho.. ;P

    ReplyDelete
  21. jangan underestimate sama budak2 kecik woo... bebudak boleh bertindak ganas dgn menyerang menggunakan objek yg merbahaya... betul2 ni... maka nasihat la elok2 sebelum terjadi sesuatu yg x diingini... hohoho~

    ReplyDelete
  22. Yeay for dik ah! haha....
    lain kali kalau ayong xmo layan, dik ah gunakan 'kekerasan' sikit..
    okay dik ah?
    Ayam fo u.....ayam for u.... lalalalaa~

    ReplyDelete
  23. Comelnya pensel bantal! ke bantal pensil? Aihh Comel3

    ReplyDelete
  24. hahhahahha amik ko, len kali dia ajak men, men la, cian dia

    ReplyDelete
  25. kalu aku. aku tampor dah adik aku. tgh ketip kuku buat cenggitu. kang terpotong kuku lebih.. peeerrgghhh!

    ReplyDelete
  26. ahahahahah!! alahai kiutnyaaaa! len kali hencik lanun lawan balik. baling teddy bear maybe?

    ReplyDelete
  27. Huduh tul rupe si aujin ni kene cucuk dgn pencil besar tuh! kehkehkeh.... baik! teruskan serangan hendap si tenit (lupe pulak nama dia... asyik ingat kt ditaktor sadis je)

    ReplyDelete
  28. ok. aku tgh pikiaq... apakah nasib yg bkl mnimpa adik tu.. haha

    ReplyDelete
  29. kahkahkah.. terbaik serang hendap tu...

    ReplyDelete
  30. haha. serang bls geram ke apa...

    ReplyDelete
  31. Hahahahaha....
    Pesan dekat mem kecik...
    Len kali serang hendam dengan lesung batu tau...
    Baru ayong boleh dapat lesung pipit...
    ^_^

    -NA-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD