20 March, 2013

Snake preview...

Assalamualaikum.. XD
abaikan tajuk tue... koff..

Sorry sebab lambat update dua tiga menjak nie. aku agak bizi sikit dengan urusan kerja. Dan aku pun baru jer balik dari urusan kerja di luar. Ini pun aku update supaya tak bersawang blog aku. Tak larat nak hadap laptop lama lama.

Yang follow Instagram aku, mungkin korang tahu aku ke mana kan kan kan... yang tak follow..takpe takpe... nanti aku cerita dalam entri lain. Koh koh koh.

Sebelum tue... bagi aku fefeeling BoysOverFlowers sat... kalau korang nak teka aku ke mana bolehlah teka. Yang dah follow Instagram aku, korang takyah teka laa... dah tentu tentu korang tahu aku ke mana...

koh koh koh...


P/s: rindu nasik, rindu roti canai, rindu Teh Tarik...rindu Malaysia... 
jom makannnnnnnn... #ceduk nasik penuh pinggan #poyo


29 comments:

  1. err...ko pergi mines ke bro?terusan sungai kat sebelah tu macam yang kat dalam mines je keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, bukan sungai eh tu?jalan raya eh?argh maluu..

      Delete
    2. Hahahaha.. ha'ah.. kah kah kah

      Delete
  2. mcm biasa tgok... kat mna erk...

    ReplyDelete
  3. ober-C bestnye......nak ole ole....ekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... mahalnye dia punya souvenir

      Delete
  4. nak tau link instagram encik aujinz boleh? kui3

    ReplyDelete
    Replies
    1. username Instagram saya sama dengan tweethandle saya. hiks.. hover mouse atas button Twitter kat atas tue XD

      Delete
  5. lain kali ajak aku k. mohon support semua perbelanjaan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha... aku pun orang support... acaner... koh koh koh

      Delete
  6. Sebab takde orang nak tolong amekkan gambar sendiri, terpaksalah lukis sendiri fenfeeling posing kat sana. Kbai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahhaha... tau takpe.. sebenonye ada... mintak orang yang jaga shop lot tue ambikkan.. kah kah kah.. tapi tetap komplen jugek XD

      Delete
  7. bonjour ke sarangheo.. hoho.. pe susah benau kotak komen ko nak kuar ne aunjinz

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoh.. payoh eh?.. tak taulah kenape... XD

      Delete
  8. Malas aku nak teka, aku tunggu next entri je. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhhaa... baiklah... baiklah... XD

      Delete
  9. wah sakan merendek dia... aneyongseyo? bonjour? ola? good day? :p

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. alaaa.. obvious ker?... kah kah kah

      Delete
  11. best r leh g obersea..
    jeles ni jeles2

    ReplyDelete
  12. Aku nak pura pura teka boleh ke Ojin

    ReplyDelete
  13. Dari gaya tu aku boleh agak mesti bisnes juta-juta ni..

    ReplyDelete
  14. patutlaa tangan asek gatal je sehari dua ni pakcik ojin nk kasik ole ole yeay!!
    hahaha

    ReplyDelete
  15. hhhmmm...macam ensem gak pakcik ni... ;)

    ReplyDelete
  16. boys over flowers buat kat macau ke?? aku ingat buat kat korea je

    ReplyDelete
  17. Soalan bocor dah ni...
    Jadi saya xnak jawab...
    Hehehehe....

    -NA-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD