13 May, 2013

EyeOnMalaysia #11 - Yang ini tak termasuk dalam golongan OKU


Maaf encik,
Bodoh, bebal dan bangang tak termasuk dalam golongan
Orang Kelainan Upaya.
Sila parking di tempat lain

Harap Maklum

****

Susah mana pun parking,
tak yah aaa nak ambik jalan senang.


31 comments:

  1. OTAK KURANG UPAYA....motosan

    ReplyDelete
  2. biasa dah jumpa org2 mcm ni kat mana2 mall.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kan kat mana mana... haa.. itulah pasal... hua hua hua

      Delete
  3. mungkin dia ada keupayaan luar biasa... psikik ke, psiko ke.
    atau mngkin dia kategori slow learner yg mrupakan bekas pljr sek pndidikan khas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. psikik bukan OKU laaa Keri.. koh koh koh

      Delete
  4. xnampak ke dia cacat?cacat penghatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak, cacat penghatan tue apa... koh koh koh

      Delete
  5. cacat otak tu pun oku. Aku ada pegalaman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap kejap... pengalaman apa?.. hua hua hua

      Delete
  6. kadang2 sign tu dah macam takde guna dah.letak karen baru tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... boleh gak.. tapi kalau pesen keras kepala, letak bom pon diorang selamba jer...

      Delete
  7. kesiankan la golongan camni. dorang luaran je nampak ok, dalaman yang kurang upaya. pasal tu xleh faham sign tu apa maksud dia.

    ReplyDelete
  8. two thumbs up !!! sengal lorrr kalau jumpa org mcm tu..nama je pakai kereta 'branded' huhu....

    ReplyDelete
  9. nombor plat kete dia - BOD 04...kekeke, sendiri mengaku tu dia OtakKurangUpaya, ingat boleh lepas kot dgn strategi cmtu? LoL XD

    ReplyDelete
  10. dekat kulim landmark central, kadang2 ada guard berdiri kat parking lot oku, sebab?ada yang tak paham bahasa cam ni ler...

    ReplyDelete
  11. no plat kereta tu lawa! hahaha

    ReplyDelete
  12. kepala mereka kekurangan neurons tuk sambungkan wayar yg berselirat..

    Maafkan lah mereka, mereka tidak tahu. =P

    ReplyDelete
  13. DL, mungkin sebab die pakai seluo senteng sbb tu akai pon lebih kurang kott..mahapkan lah diee..siannn diee.. *sigh

    ReplyDelete
  14. aku pun tension jumpa orang macam ni. walaupun parking khas tu tak selalu ada kereta, tapi tetap tak boleh park. usaha la cari tempat lain. huhu.

    ReplyDelete
  15. Kadang2 sedih tgk manusia spesis mcm tu....
    -_-"

    -NA-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD