04 May, 2013

Pangkah kalau nak.. IniKamilah!

Alaaaa..
Nak kempen tapi dah lambat dah..
Sila buat pilihan bijak..


Yang loyar buruk,
atau
Lanun yang perasan kacak

pilihan korang menentukan hala tuju blog ini...
Koh koh koh..

67 comments:

  1. Haruslah dipangkah budak comel tuu hehe.selamat mengundi!

    ReplyDelete
  2. salam encik lanun yang lama dah x update..^^
    hmmm.. mana satu lebih berwibawa..?
    angkat kaki!!^^

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Saya suruh pangkahlah Cik Ima koh koh koh

      Delete
  4. pangkah budak comel hak ataih tu.
    muehehehehe
    selamat mengundi!

    ReplyDelete
  5. saya undi dik ah!! pemimpin berjiwa rakyatt!! kihkihkih..... >_<

    ReplyDelete
  6. xyah betanding la yg perasan kacak tu kompom loyar buruk menang ;P

    ReplyDelete
  7. hihihi... nak undi adik kecik tu! :D mesti dpt byk gula2 free dgn vitegen! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hua hua hua... Ayong dia jugak yang belikan.

      Delete
  8. lol... *pangkah*... oops! terkasi rosak kertas undi pulak! *epic bloody paper cut*

    LoL!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sajer jer rosakkan undi kannn...cit!

      Delete
  9. lanun yang perasan kacak tu. Kahkahkah...

    ReplyDelete
  10. Saya nak undi lanun perasan kacak..
    Tapi si loyar buruk tu comel sgt..
    Jadi, saya undi yg atas. muehehee~

    ReplyDelete
  11. dakwat kekal ada?
    haha..
    lama xjenguk sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dakwat kekal takde. Tak yah dakwar kekal, saya dah sediakan minyak taf. Koh koh koh

      Delete
  12. x nk lanun yg perasan kacak. Nk lanun yg kacak. ada? ehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lanun tang kacak takde... koh kohkoh

      Delete
  13. nak wat undi rosak la. pangkah dua2. .
    hehe

    ReplyDelete
  14. same lah.nak buat undi rosak.. nak lukis org lidi dalam kotak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. kedengkiaan yang pasti

      Delete
  15. Johnny Depp tidak bertanding ??
    lorrr T^Tb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rakde. Dia tak tercalon... koh koh koh

      Delete
  16. budak kecik lebih menghiburkan.. tp lanun hensem pun diperlukan..
    hmm.. konfius... konfius...

    undi rosak lah.. hahahaha

    ReplyDelete
  17. hidup dik ah yang comel.. undilah yang paling cute miut.. kikiki

    ReplyDelete
  18. tak daftar takleh ngundi..kan??hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ini tak daftar pon boleh ngundi.. yang takde ID jer takleh mengundi

      Delete
  19. undi lanun lah.
    sebab adanya lanun..ada lah blog ni dan....
    ada lah bdk kecik tuh. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss! Pengundi yang bijak... wkwkwkw

      Delete
  20. saya nak undi budak comel itu :: yang loyar buruk ~~ tak koserr nak undi budak pasan kacak!! kohkohkoh~~

    ReplyDelete
  21. boleh juga undi sini :)

    p/s: jom join segmen LUPUS awareness? :)

    ReplyDelete
  22. Kami memilih yang comel..
    Yang comel..
    Hidup yang comel..

    ReplyDelete
  23. aku pangkah atas muka lanun perasan kacak. biar undi rosak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oiittt... pangkah dalam kotak laaa

      Delete
  24. nk pangkah yg ats ! hahahah :D kecomelannya menggaburi kekacakan lanun hihihi :p

    ReplyDelete
  25. my vote goes to dik ah...takde rahsia. hehe~

    ReplyDelete
  26. my vote goes to dik ah...xde rahsia~ haha

    ReplyDelete
  27. Saya pilih mem kecik....
    Andai bagaimana...?
    Jadilah pengundi bijak...
    Kehkehkehkeh....

    -NA-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD